En minnerik Memory

Skrevet av Birger Christensen,  15.08.2013
Artikkelbilde
Legal Memory

 

 

Treårige Legal Memory tok en flott seier i Fearnleyløpet torsdag. Til tross for en dårlig sving, kom han tilbake og vant. I start nummer 15 ble det hans første seier, nå doblet han og viste at her er det klasse. Trener Annie de Mora hadde sin klart største dag på galoppbanen, og vi gratulerer så mye.

Fireårige Messi hadde lenge en solid ledelse, men det hadde trolig gått litt for fort. I tillegg til vinneren passerte også Speedy Spirit og Macbeth lederen og sørget for tredobbelt til ungdommen. Disse norskoppdrettede hestene er det lov å håpe på for norsk oppdretts fremtid.

 Sans Arc

Trener Knut O Arnesen hadde ikke vunnet på en stund. Men med toårige Sans Arc ble det en endring på den saken. - Er litt redd for at han er en sprinter, sa Knut før løpet. Måten han vant på tyder på at det ikke skal være noe problem om løpene etter hvert blir lenger.

Monkey Bar Flies 

Treårige Monkey Bar Flies er rask. Sprintløpets eneste treåring viste at han liker seg på gress da han vant i Gøteborg. Nå var det gress igjen og en ganske sikker seier foran Majestic Dowsing. - Han må strekes, sa trener Henrik Engblom, og det viste seg lurt.

 Mikkelangelo

- Det er hekkedebut, men han hopper godt i trening, sa Niels Petersen foran Mikkelangelos første løp med hindringer i veien. Særdeles godt assistert av Matthew Bachelor slo de Well Fitted fra siste hekk og inn. Vinneren tok sin første Øvrevollseier, og Mikkelangelo har nå vunnet på alle de fem største banene i Skandinavia.

 Mrs Horn

Amatørløpet ble en spennende affære. Great Choisir så ut til å ha et klart grep, men det stummet siste 200. I stedet ble det en fight mellom Jouye og Mrs Horn, med sistnevnte som knepen vinner. Marius Borgen Andersen har gjort det bra i sommer og blir spennende å følge.

Aladar

V65-5 ble uhyre dramatisk. Jeune Fils, Fuego og Redlove falt alle ved utgangen av siste sving. Ved første øyekast så det ut til å ha gått nokså bra. Men Redlove hadde fått så store skader, at livet dessverre ikke sto til å redde. Blant de tobente gikk det verst ut over Sara Slot. Hun følte seg svimmel og klaget over smerter i skulderen, røntgenbildene viste heldigvis ingen skader. Rapportene så langt er ellers at det gikk bra med de øvrige involverte. Vi vil oppdatere saken hvis det dukker opp noe mer.

 Oh Felia Lo

I siste løp ledet Oh Felia Lo fra start til mål. Henrik Engblom ble dermed eneste dobbeltvinner.