30 norske hester til Jägersro

Skrevet av Birger Christensen,  06.08.2013
Artikkelbilde
Quite a Mission har allerede vunnet Dansk Derby

 

 

Søndag er det Svenskt Derby på Jägersro. Hele 30 norsktrente hester er starterklært. I hovedløpet kommer Niels Petersen med fire hester, mens Wido Neuroth har starterklært to. Sistnevnte går for sin Derbyseier nummer 20 totalt og dusinet fullt på Jägersro. I så fall må Diamant eller Mill Marin vinne. Petersens kvartett heter Quite a Mission, Whistler, Over the Ocean og Twistedlittlestar. Disse seks har forutsetninger for å kjempe i toppen, men så sikre som vi har vært på norsk seier enkelte ganger, er vi ikke i år. Ikke minst har hjemmetrener Lennart Reuterskiold jr en sterk trio med Hurricane Red i spissen. Han er i våre øyne en knapp favoritt til seieren.
Annike Bye Hansen tar med seg Ragazzo, som torsdag vant Polar Cup på Øvrevoll, til Malmø. Der blir det start i det store sprintløpet mot lynraske hester som Beat Baby, Alcohuaz og Verde Mar. For oss er dette ett av de aller mest spennende løpene på en sportslig flott Derbydag.
Her bringer vi en oversikt over de 30 startende, hvorav Petersen har 14 og Neuroth mønstrer 8.
 
Niels Petersen: Quite a Mission, Whistler, Over the Ocean, Twistedlittlestar, Namibian Desert, Beat Baby, Match Point, Marmala, Proud Possibility, Tatoosh, Golden Memory, Proud Cash Flow, Manchester, Birkebeinern,
 
Wido Neuroth: Diamant, Mill Marin, Funinthesand, Bomar, Maraboux Javilex, Viviannasdream, Handsome Hawk, Simian
 
Are Hyldmo: Cave Man, Pal O’Mine
 
Cathrine Erichsen: Easy Road, Just Now
 
Annike Bye Hansen: Ragazzo, Minnie McGinn
 
Jenny B Hansen: Hakuna Matata
 
Rune Haugen: Fearless Hunter

LINK TIL JÆGERSRO - KLIKK HER