Toppløp på Jägersro

Skrevet av Birger Christensen,  24.09.2012
Artikkelbilde
Bank Of Buden. Foto Stefan Olsson

 

Samtidig med at Øvrevoll avholder løp torsdag, er det flotte løp med V65 på Jägersro. En rekke flotte løp står på programmet, med Skånska Fältrittklubbens Jubileumsløpning som hovedattraksjon. Av de åtte hestene som er starterklært, er halvparten norsktrente. Etter seirene i de tre største løpene i Danmark, Norge og Sverige for eldre heter, er det vel liten tvil om at Bank of Burden fra Niels Petersens stall blir klar favoritt. Wido Neuroth tar ut sine «hauker», Handsome Hawk og Touch of Hawk, mens Arnfinn Lund tar turen til Malmø med Without Fear, der han vant Svensk Derby i fjor. Trolig blir Luca Brasi den verste motstanderen for de norske.

I Rosengårdløpning er Cave Man (Petersen), Symbol of Support (Fidje) og Second Floor (Cathrine Erichsen) de norske håpene, mens toåringene møtes i Stig Holms Memorial. Her tror vi Rock the Legend (Neuroth) og Wunschkind (Rune Haugen) bør være gode norske kort.

Beat Baby (Petersen) og Distant Beat (Neuroth) utgjør resten av det norske laget på Jägersro.

Per-Anders Gråberg, Jacob Johansen og Espen Ski rir alle i Sverige torsdag. Dermed kan Carlos Lopez bruke kvelden på Øvrevoll til å komme helt opp i ryggen på Gråberg i kampen om championatet.