Programtips til løpene på Øvrevoll Galopp torsdag 27. september kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  23.09.2012
Artikkelbilde
Pannacotta

 

Last ned programmet gratis her

1.LØP –  RACING POST YEARLING BONUS LØP- 1370 GRESS

Viviannasdream gikk flott i The Heatherwold Cup til fjerde. Blir favoritt nå. Cekath gikk et helt ok løp i kriteriet, litt lettere i mot nå. Quite a Mission og Captain America er de to øvrige vi har likt best til nå.

 

Tips:

5 Viviannasdream – 6 Cekath – 2 Captain America

Outs: 8 Quite a Mission

 

2.LØP –  ALOMAR LØP – 1370 GRESS

Et jevnt og fint felt. Edge of Eternity var strålende sist hun gikk på gresset, vinner trolig med en liknende innsats. Match Point har flott form og er tøff i finishen. Majestic Max gikk flott til seier søndag, klarer nok trippel her. The Sydney Arms og Filligree var rett bak Match Point sist, med i striden på ny. Forward Planning var dyktig som toer sist bak selveste Entangle, ser ut til å være aller best i Gøteborg.

 

Tips:

5 Edge of Eternity – 8 Match Point – 3 Majestic Max

Outs: 1 The Sydney Arms

 

3.LØP  – V5A-1 – MAIDENLØP – 1600 DT

Vi var lenge inne på at On the Tracks kunne være en banker. Tredjeplassen i Svensk Derby Consolation er god nok, men det er flere spørsmålstegn enn utropstegn. Har skuffet i flere løp og aldri gått kortere enn 2200 meter. Fru Johnsen og Abshir Zain (med blinkers nå) kan utfordre. Vi tar også med Hill Billy Fashion som et «long shot». Har kun gått hekk og steeple, har fulgt de beste i første del av løpene.

 

Tips:

3 On the Tracks – 11 Fru Johnsen – 2 Abshir Zain

Outs: 9 Hill Billy Fashion

 

4.LØP –  V5A-2 – ABERLOUR LØP – 1600 DT

Vi satser på duoen Most Wanted og Hurry Harry. Førstnevnte får trolig tet ved railen og vil lede lenge. Hurry Harry kommer med en sterk spurt. Selv om han har fått tre kilo etter seire med hals og nese, går vi ikke bort fra en hest i toppform. Swedish Time og Fighting Spirit er de vi tror mest på bak vår favorittduo.

 

Tips:

2 Most Wanted – 4 Hurry Harry – 5 Fighting Spirit

Outs: 8 Swedish Time

 

5.LØP – V5A-3 – ANALOG LØP – 1750 DT

Vi fyller tipslinen og V5-bongen med fire hester i svært god form. Vestano og Rapponghi hadde en fin fight sist, begge er med langt fremme også her. Det er trolig også Otama Obama, som vant lett sist. Han virker best på gress, men vi tar sjansen også på sanden. Cool Match tar vi også med. Er en kriger, som hører hjemme på kupongen.

 

Tips:

4 Vestano – 5 Rapponghi – 8 Cool Match

Outs: 3 Otama Obama

 

6.LØP –  V5A-4  – DD-1 – ANNE’S BIRTHDAY LØP – 1100 DT

Pannacotta tok årets første seier sist. Ofte legger de på til to strake av bare farten, og det tror vi skjer nå. Rask ut, fint spor betyr tet og slutt. Tror vi. Den som står best til på vekten er Tedious. På 1100 meter på sanden tror vi Pannacotta er raskere, men Tedious kan være en god gardering. Illusive Spirit møter svakere motstand enn normalt, men 1100 meter kan være litt kort.

 

Tips:

3 Pannacotta – 2 Tedious – 12 Tico Tico

Outs: 1 Illusive Spirit

 

7.LØP – V5A-5 – DD-2 – HØSTFINALE – GRUNNDIVISJON – 1100 DT

Azzah står med fire strake seire, meget imponerende. Det er sjelden noen tar fem på rad på Øvrevoll, så vi setter i stedet Otama Toyboy først. Flere har bra form, men vinner ikke så ofte. Det gjør løpet åpent, og vi dekker bredt på V5.

 

Tips:

9 Otama Toyboy – 1 Azzah – 2 Liberty Cash

Outs: 11 Tahayab

 

 

8.LØP – ØVREVOLL HESTEEIERFORENINGS KLOKKELØP II – 2400 DT

Quinoa og Sunceleb hadde et hardt nappetak om seieren sist. Vi tror begge er med i striden også nå. Postcard går gode løp for Silja Støren og har god trippelsjanse. Formen hos flere av hestene er mildt sagt dunkel.

 

Tips:

10 Quinoa – 12 Sunceleb – 3 Ifannik Sacc

Outs: 2 Postcard

 

 

V5-forslag 384 rekker:

 

1.avd: 3-11-9-2

2.avd: 2-4

3.avd: 4-5-3-8

4.avd: 3 Pannacotta

5.avd: Alle 12

 

 

DD-forslag 4 rekker:

1.avd: 3 Pannacotta

2.avd: 9-1-11-2

 

Supertrippel 10 rekker = 100 kroner:

1.hest: 9

2.hest: 1

3.hest: Alle