Norske favoritter på Täby

Skrevet av Birger Christensen,  05.09.2012
Artikkelbilde
Bank Of Burden 26 august

Søndag er det stordag på Täby med Stockholm Cup International (GR 3) som toppen av kransekaka. Av feltets 11 hester er seks norsktrente. Bank of Burden blir naturlig favoritt etter seieren i Marit Sveaas’ Minneløp, og trolig blir flere av de øvrige norske de verste konkurrentene. Without Fear, Touch of Hawk, Manchester, Palermo og Court Circle ser ut til å være tøffe å hanskes med for konkurrentene.

Giant Sandman blir temmelig sikkert favoritt i Täby Open Sprint Championship (L), og Hansinger og Beat Baby har gode premiesjanser. I Tattersalls Nickes Minnesløpning (L) er Silver Ocean, Avon Pearl og Chopra den norske trioen, og også i dette løpet ser det lyst ut.

Hoppene skal ut i Lanwades Stud Stakes (L). Der er det kun femårijnger og yngre som får være med, og da kommer Entangle, Grafitti, Tatoosh og La Zona på sidelinjen. Den norske kvartetten Golden Memory, Sweet Baby Jane, Geordie Iris og Minnie McGinn kommer nok like fullt til å sette farge på løpet.

Totalt starter over 20 norsktrente hester på Täby søndag. Det blir spill fra Norge, men ikke bilder på Rikstoto Direkte.