Bank of Burden vant på Gråbergs store dag

Skrevet av Birger Christensen,  27.09.2012
Artikkelbilde
Foto Stefan Olsson. Bank of Burden

Bank of Burden (Niels Petersen/Per-Anders Gråberg) vant enkelt Skånska Fältrittklubbens Jubileumsløpning på Jägersro torsdag. Det regnet «bøtter», og det var det største problemet for favoritten. For Per-Anders Gråberg ble det en utrolig kveld med totalt seks seire.

-         Det var faktisk litt skummelt der ute, for vi så nesten ingenting. Heldigvis gikk det bra, men det var litt ekkelt å ikke ha kontrollen, sa Gråberg.

Treåringen East Meets West ble flott annen, mens Without Fear ble fjerde og nest beste norske. Seieren var verdt 300 000 svenske kroner. De siste pengene gikk til Touch of Hawk.

 

I Stig Holms Memorial var flere av de beste toåringene i Sverige med, i tillegg til den norske trioen Marmala, Rock the Legend og Wunschkind. Det ble en suveren seier (nesten åtte lengder) og 100 000 svenske kroner for Marmala (Niels Petersen/Per-Anders Gråberg). Wunschkind (Rune Haugen/Jacob Johansen) og Rock the Legend (Wido Neuroth/Espen Ski) fjerde.

 

Cave Man og Symbol of Support forsvarte de norske fargene i Rosengårdløpning. Per-Anders Gråberg tok sin fjerde strake seier med The Penny Horse, men Cave Man (Are Hyldmo/Martin Rodriguez) ble flott toer. Den plassen var verdt 100 000 svenske kroner, mens Symbol of Support (Charlotte Fidje/Espen Ski) endte på fjerde.

Det tiende løpet vant Beat Baby, selvfølgelig også ridd av Per-Anders Gråberg. Det var Mercedes Sprint med 50.000 SEK til vinneren. 

I et rammeløp ble Distant Beat (Neuroth/Martinez) toer.

RESULTATER