Topp toåringer på Täby

Skrevet av Birger Christensen,  25.11.2012
Artikkelbilde
Quite A Mission

 

At Quite a Mission er en god toåring, har vi visst en stund. Søndag ble det den tredje strake seieren i Sverige med minimum 250 000 svenske kroner i førstepremie. Helt suveren var han nok en gang, og vi er sikre på at han ikke vil gjøre seg bort mot de beste importene. Niels Petersen trener, og Per-Anders Gråberg hadde gleden av å være sjåfør på Trick or Treats stolthet.

I V5-finalen kom Pal O’Mine (Arnfinn Lund/Espen Ski) ut mot stortalentet Rock of Ridd. Men Pal O’Mine var best og viste at han blir å regne med til de klassiske løpene neste år. Hvis dette viser seg å bli Arnfinn Lunds siste trenerseier, var det i hvert fall en god avslutning.

I Mischa Kahns Minnesløpning var Birkebeineren favoritt. Han ledet da også ut på oppløpet, men hadde da ikke noe mer å gi. I stedet kom Avon Pearl (Rune Haugen/Oliver Wilson) sterkt og så ut som en vinner. Enda fortere kom imidlertid Jimmy Mack (Patrick Wahl/Rafael de Oliveira) og sørget for hjemmeseier. Neuroths duo Funinthesand og Cassano ble fjerde og femte.

I de øvrige løpene ble det seier til Red Colori (Wido Neuroth/Per-Anders Gråberg), mens Jenny B Hansens Hakuna Matata (Elione Chaves) klarte en trippelplass.

Bilder fra alle løp i Sverige laster du ned gratis her.