Suksess på Jägersro

Skrevet av Birger Christensen,  05.11.2012
Artikkelbilde
Foto Stefan Olsson

 

Søndag oppnådde norske hester stor suksess på Jägersro. Wido Neuroth hadde ikke startet sin flotte duo Bomar og Funinthesand siden Norsk Derby. Nå ble Hurricaneløpning en fight mellom de to, slik det var i Svensk Derby. Bomar (Carlos Lopez) vant på ny, og Funinthesand (Espen Ski). Det var litt trangt tidlig på oppløpet, men det gikk bra.

I det svenske kriteriet fikk vi se en uhyre overbevisende vinner. Quite a Mission (Petersen/Gråberg) dominerte løpet fra start til mål. Rock the Legend (Neuroth/Ski) ble treer og sørget for at Petersen og Neuroth fikk oppleve en ny stordag på den svenske Derbybanen.

 

I et rammeløp for toåringer ble det seier til Mink’s Chanel (Niels Petersen/Per-Anders Gråberg), mens stallkameraten Whistler (Manuel Martinez) spurtet fint til tredje. Helt til slutt ble det en annenplass på Red Colori (Neuroth/Nathalie Mortensen).

 

Femte for Entangle

 

Entangles siste start endte med femteplass på Newmarket lørdag. Sin vane tro gikk hun til front og var med i bildet til det gjensto rundt 200 meter. Banen var nok ikke til Entangles fordel, og innsatsen var slett ikke dårlig. I sin start nummer 33 hadde hun aldri vært dårligere enn nummer fire, nå ble det altså en femteplass. Edward Ahern red Entangle i løpet, som ble vunnet av French Navy (Mickael Barzalona).