Programtips til løpene på Øvrevoll onsdag 21. november kl 12.00

Skrevet av Birger Christensen,  16.11.2012
Artikkelbilde
Wood Top starter i det første løpet, bak skimtes Hidden Secret som er programmets V4 banker i 4. avd.

Last ned programmet gratis her

 

1.LØP –  V4-1 -  ØVREVOLL HESTESPORT CUP AMATØRLØP – 2400 DT

Sergio Pacheco må vinne for å ha en sjanse til å bli amatørchampion i år. Men vi tror han har en god sjanse med So Trendy. Tapte sist mot Wood Top, men vektbetingelsene gjør at vi tipper So Trendy først. Aase Marie Brown og Cathrine Fortune har mye å kjempe for, men vi er litt usikre på formen til deres oppsitt. I stedet advarer vi for Surfer, som vant på distansen for en måned siden.

 

Tips:

10 So Trendy – 6 Wood Top – 9 Tumblin’ Dice

Outs: 7 Surfer

 

2.LØP –  V4-2 – DD-1 - KEEN APPEAL LØP – 1100 DT

11 av feltets 12 hester starter fredag etter programtrykk. Mississippi og Angie’s Nap har knallform og blir våre første valg, men her er det nok vel så nyttig å følge med på prestasjonene fredag.

 

Tips:

6 Mississippi – 8 Angie’s Nap – 2 Requested

Outs: 1 Otama Toyboy

 

3.LØP  – V4-3 – DD-2 - KI YASE LØP – 1600 DT

Rockinger var knallgod i sin nest siste start. Sist ble det trolig for langt, og da var også motstanden knallhard. Easy Come Easy Go er den andre treåringen i feltet, er klart på gang. Sjekk startene til Rapponghi og Parbold Hill fredag.

 

Tips:

11 Rockinger – 6 Easy Come Easy Go – 1 Rapponghi

Outs: 8 Parbold Hill

 

4.LØP –  V4-4 – KEEP SWINGING LØP – 1600 DT

Per-Anders Gråberg rir for sitt andre strake championat på Øvrevoll. Hidden Secret har gått flere gode løp på 1600 meter på sandbanen, og vi setter vår lit til Gråberg. Trioen Wellmind, Nomine de Jour og Talwanda har aldri vunnet, men de har ved noen tilfeller ikke vært langt unna. Dette er også et åpent løp, men vi satser på Gråberg.

 

Tips:

4 Hidden Secret – 7 Wellmind – 8 Talwanda

Outs: 5 Nomine de Jour

 

5.LØP –  2-ÅRS MAIDENLØP – 1600 DT

En kvartett bør gjøre opp. Whistler gikk meget bra i sin siste start i Sverige, spurtet bra til tredje. Legal Memory var svært bra i NM, med fremme på ny. Rock the Boat har så langt sett best ut på sprint, litt rart med Miss the Boat som mor. Styrbjørn er den siste vi tror på, sjekk løpet fredag.

 

Tips:

5 Whistler – 2 Legal Memory – 9 Styrbjørn

Outs: 3 Rock the Boat

 

6.LØP –  MAIDENLØP – 1600 DT

Annenplassen til Red Nibble er god nok til å vinne i dette svake maidenløpet. Abshir Zain står også greit til, men er ikke så veldig tøff på oppløpet. Speedy Decision og Donna gikk nylig kvalifiseringsløp på Jägersro, det var så vidt bra at det kan rekke et stykke her.

 

Tips:

4 Red Nibble – 1 Abshir Zain – 10 Donna

Outs: 7 Speedy Decision

 

7.LØP –  KINGS EXPRESS LØP – 2400 DT

Ikke så helt lett å lese hvordan dette løpet vil gå. Proud Cash Flow og Itsagroom spurtet begge bra sist bak suverene Manchester. Equito Hill gikk litt for hardt på i tet sist, kan mye bedre. Camomilla vant lett sist, har vist at hun står distansen.

 

Tips:

2 Proud Cash Flow – 1 Itsagroom – 4 Camomilla

Outs: 5 Equito Hill

 

 

V4-forslag 264 rekker = 528 kr:

 

1.avd: 10-6

2.avd: Alle 12

3.avd: Alle 11

4.avd: 4 Hidden Secret

 

 

 

DD-forslag 6 rekker:

1.avd: 6-8

2.avd: 11-6-8