Programtips til løpene på Øvrevoll Galopp fredag 9. november kl 15.00

Skrevet av Birger Christensen,  06.11.2012
Artikkelbilde
Cool Match

Last ned programmet gratis her

 

1.LØP –  IVORY TIME LØP – 2400 DT

På sitt beste fra i fjor vinner Manchester et slikt løp. Men løpene på Täby har ikke overbevist oss om at alt er som det skal være, og han blir i stedet en stor outsider. Thin Red Line og Equito Hill har form og klarer distansen. Rockinger var nummer syv i Derby, viste form sist. Proud Cash Flow har ikke startet på nesten fire måneder, trenger trolig løpet.

 

Tips:

5 Thin Red Line – 7 Equito Hill – 2 Rockinger

Outs: 1 Manchester

 

2.LØP –  MAIDENLØP – 1100 DT

Sir Costalot har nå løpt to ganger på distansen 1750 meter. Tilbake på sprint tror vi han avlegger sitt maidenship. Abshir Zain har mye fart, men formen virker å være et stykke unna. Lady Hello bør ha en god trippelsjanse, og Silent Place var slett ikke dårlig i debuten.

 

Tips:

5 Sir Costalot – 6 Abshir Zain – 2 Lady Hello

Outs: 4 Silent Place

 

3.LØP  – V5A-1 – NORSK RIKSTOTOS REKRUTTERINGSLØP – 1100 DT

V5-åpningen tror vi står mellom Fredde og Macbeth, med Rock the Boat som den tredje muligheten. Bits and Pieces kan klare trippel, men vi tror det blir hardt å vinne. Noen av de øvrige vil sikkert vise fremgang fra debuten.

 

Tips:

12 Fredde – 4 Macbeth – 11 Bits and Pieces

Outs: 8 Rock the Boat

 

4.LØP –  V5A-2 – IVANOVA LØP AVD 1

Vi synes Cool Match har levert to sterke innsatser på 2400 meter nå. Sist Espen Ski red ham på 1600 meter, ble det seier. Stallformen er god, og vi satser på en kanskje litt frisk banker. Verst i mot kan Le Petit Caporal være. Viste sist at han har en del inne. En luring kan Miss Kitty Grey være. Var godt gående da hun ble innblandet i et uhell på oppløpet sist. Velldone kan være et godt trippelkort.

 

Tips:

8 Cool Match – 5 Le Petit Caporal – 1 Velldone

Outs: 10 Miss Kitty Grey

 

5.LØP – V5A-3 – IVANOVA LØP AVD 2

Royal Games var ikke like god sist som gangen før. Bør regnes i et nokså enkelt lag. Reveenka slet med underlaget sist. Var god gangen før og skal regnes nå. Feltets beste hest heter Buen Rumbero. Han bærer mye vekt, men formtallet 77 er lavt. Han skal ikke vise mye av gammel storhet før han hevder seg her.

 

Tips:

6 Royal Games – 3 Reveenka – 4 Lucky Lucioni

Outs: 10 Buen Rumbero

 

6.LØP –  V5A-4 – DD-1 – ILO LØP – 2400 DT

Et smålurt løp, hvor vi til slutt endte opp med vinnertips til Hakuna Matata. Står fint til, og Elione Chaves kan være rett mann til å få fart på ham i finishen. Mohikan er i sitt livs form, må regnes også her. Northern Pal jakter første årsseier, dette kan være rett anledning. Maraboux Javilex vant sist, er heller ikke borte.

 

Tips:

9 Hakuna Matata – 2 Mohikan – 11 Maraboux Javilex

Outs: 3 Northern Pal

 

7.LØP –  V5A-5 – DD-2 – IRON WOMAN LØP - 2400 DT

Uten at det er spesielt morsomt, heter favoritten i V5-finalen Favoritten. Har gått et par riktig fine hekkeløp, nå tror vi han tar årets første seier. Hidden Secret går stadig gode løp, er nok i striden også her. So Trendy har ikke hatt noen stor sesong, men det siste hekkeløpet var bra. Tas med på mistanke. Carlos Lopez kjemper om championatet, derfor tar vi med Wood Top.

 

Tips:

10 Favoritten – 11 Hidden Secret – 2 Wood Top

Outs: 12 So Trendy

 

8.LØP – ØVREVOLL HESTESPORT CUP AMATØRLØP – 1750 DT

Ironic Irannik og Talwanda har rytterne som kjemper om championatet. Begge er i striden, tror vi. Sacc-hestene Ifannik og Ifconnect er gode. Sistnevnte har dog ikke startet på år og dag og trenger trolig løpet. Derfor tar vi i stedet med Nomine de Jour på linjen.

 

Tips:

1 Ironic Irannik – 4 Talwanda – 8 Nomine de Jour

Outs: 11 Ifannik Sacc

 

 

 

V5-forslag 495 rekker:

 

1.avd: 12-4-8

2.avd: 8 Cool Match

3.avd: 6-3-4

4.avd: Alle 11

5.avd: 10-11-12-2-4

 

 

DD-forslag 6 rekker:

1.avd: 9-2-3

2.avd: 10-11