Lunsj i tre land

Skrevet av Birger Christensen,  16.11.2012
Artikkelbilde
Skandinavisk onsdagsgalopp

Onsdagens lunsj på Øvrevoll er som SAS et skandinavisk selskap. Av de 47 hestene som er starterklært i V4, er 18 i svensk trening og seks oppstallet i Danmark. 24 av 47 fra våre naboland forteller at prosenten gjester sniker seg over 50. Det burde bety at det skulle være gode muligheter til å finne spillbare objekter, og vi er spente på omsetningen.

Løpene onsdag er den nest siste løpsdagen i 2012. Kun fredag 30. november gjenstår etter en forhåpentligvis vellykket lunsj. Når disse linjer skrives, er dog løpene fredag ikke avviklet. Derfor anbefaler vi sterkt å sjekke resultatene fra den dagen før kupongene settes opp.

 

V4-1 er et amatørløp, det nest siste i 2012. Championatet står mellom Aase Marie Brown, Cathrine Fortune og Sergio Martin Pacheco. Sergio må vinne dette løpet med So Trendy, i tillegg til at han må vinne på finaledagen for å bli champion. Cathrine må også vinne ett av de to siste løpene for å gå til topps. Hun rir Chief of Ten onsdag. Han var god på Øvrevoll i fjor, men har ikke fått det til i år. Derimot har Cathrine god sjanse til å vinne Øvrevoll Hestesport Cup, som avsluttes onsdag. Der er Silja Støren en trussel om hun vinner med Wood Top. Skulle Aase Marie vinne med Favoritten, trenger vi ikke noe mattekurs før siste løpsdag. Da er hun allerede klar champion.

Spillemessig ser årets siste på V4 svært krevende ut. Vi tror på en meget bra utbetaling og synes at de som har lommebok av en viss størrelse, burde prøve seg i spillet onsdag.