Generalprøve for Ragazzo

Skrevet av Birger Christensen,  13.11.2012
Artikkelbilde
Ragazzo

Søndag 25. november går Mischa Kahns Minneløp på Täby. Da skal Annike Bye Hansen teste Ragazzo mot flere av de beste treåringene i Skandinavia. Fredag er det generalprøve i et løp mot eldre hester. Vi var inne på å bruke ham banker og spør treneren om støtte.

-         Jeg blir faktisk ganske skuffet om han ikke vinner på fredag. Han har gått fremover hele tiden, og nå begynner han å skjønne hva dette går ut på. Har planer om å reise en del med Ragazzo neste år, så derfor blir det spennende å se hvordan han tar turen til Täby. Men før det tror jeg som sagt på seier på Øvrevoll, avslutter en spent trener. Og vi er også glade som fikk støtte til vårt bankerforslag.

Den skarpe leser vil ganske raskt finne ut at Per-Anders Gråberg ikke finnes i programmet fredag. Trener Niels Petersen har heller ikke så mange starter og kommer heller ikke til å være til stede under løpene.

-         Vi fikk muligheten til å bli med på en kort utflukt til Dubai med sol, sommer og golf. Drar onsdag og lander på Kastrup søndag morgen. Derfra blir det rake veien til Jägersro, hvor Match Point, Marmala og Mink’s Chanel skal ut i storløp. Det blir hektisk, men sikkert heftig, beretter Niels.

Mens Gråberg sikter seg inn på greenen i Dubai, får Carlos Lopez en sjanse til å ta tilbake teten blant jockeyene. Han har fem oppsitt, og det kan fort bli et par seire. Derimot er han foreløpig utelukket i lunsjen 21. november, men den straffen er anket. Utfallet er i skrivende stund ikke avklart.

I tillegg til det nevnte løpet med blant annet Ragazzo, vil vi trekke frem et meget interessant toårsløp. Her er det flere som har mye å gå på, og det er ingen overraskelse om et par av de hestene vi møter i løp 2 på fredag, vil hevde seg neste år. Hittil er det kun Macbeth som har lykkes med å vinne, men her er det mye spennende stoff.

Det er mange vriene løp i V5, og det er all grunn til å tro på en brukbar utbetaling. Gode trippeloddser vil vi også oppleve, og DD-veddemålet ser langt fra lettløst ut. Lykke til.