Easy match for Easy Road

Skrevet av Birger Christensen,  16.11.2012
Artikkelbilde
Easy Road

Easy Road gikk til topps i livets andre start. Han slo lett hester som har formtall rundt 70, så dette var lovende.

-         Dette var veldig positivt. Måten han vant på, viser at økt distanse ikke skal være noe problem. Vi starter kanskje på finaledagen, men det er neste år vi virkelig skal få mye moro, sa trener Cathrine Erichsen.

 Red Colori

Red Colori ble løpsdagens første vinner. Han var tidlig i tet og vant lett.

-         En god hest, som alltid gjør sitt beste. Han er best på flate sandbaner, og derfor er jeg spent når han skal ut på Täby neste søndag, sa trener Wido Neuroth.

Lazy Lord 

Etter strykningen av Ragazzo i V5-1, ble løpet for de fleste langt mer åpent. Etter en knallhard finish mellom Lazy Lord og Archived kunne førstnevnte glede seg over seier. Halvparten av årets starter har endt på trippel, og det må være bra.

 Colourist

Neste år heter andelshesten på Øvrevoll Colourist og er kommet i trening hos trener Rune Haugen. Fredag ble han vist frem for folket.

-         En fin type, som jeg gleder meg til å jobbe med. Han har to annenplasser fra England og kan således starte i maidenløp neste år. Vi satser på å selge 1000 andeler i Colourist i god tid før jul, sa Haugen.

 Pannacotta

Etter et par litt svakere løp, var Pannacotta tilbake i vinnerpaddocken. Klarer hun en seier til, er det gode sjanser for å bli årets mestseirende hest på banen. Samtidig var seieren viktig for Helena Rosén i kampen om å bli årets lærling.

-         Sist stemte det ikke. Hun er en bestemt dame, som må ha det på sine betingelser. Det fikk hun nå, og da ble det seier, sa trener Hallvard Soma.

Angies Nap

Angie’s Nap kom med sterk form fra Danmark og tok nå sin tredje strake gevinst. Trener John Nielsen har i mange år alltid hatt god høstform på sine hester, og det ser ut til å slå til også i år. En snau halvtime var han på pletten med Watch Chain og sikret seg en fin dobbel. I fjor vant han sesongens to siste løp med Parbold Hill og Miss Montana, så følg med.

 Watch Chain

Cool Match vant fredagens siste løp. Han gikk frem til tet tidlig på oppløpet og holdt sterkt unna for alle angrep. Jack Wright red vinneren og ga seg selv en sjanse til å kjempe med Helena Rosén om lærlingtittelen. Cathrine Erichsen ble dobbeltvinner og har nå vunnet 17 løp i år.

 Cool Match

Carlos Lopez vant med Lazy Lord og nok en gang ble det sceneskifte i jockeystriden. Onsdag rir imidlertid ikke Carlos, så det kan bli hardt å holde unna for Per-Anders Gråberg.

RED COLORI fikk teten før svingen. Hadde siden ingen problemer med å vinne lett. CAVE MAN tredje. Kjempet godt og klarte annen på streken. FEMALE SPRING sist, fjerde i svingen. Kom ute i banen og så ut til å klare annen, men måtte nøye seg med tredje. HOME STRAIGHT annen i svingen, kunne ikke forsvare seg.

 

EASY ROAD annen frem til oppløpet. Overtok med 300 meter igjen og vant lett. HIDDEN FIRE JR tet. Ble passert av vinneren, men hadde full kontroll på de øvrige. God spurt av MACBETH til tredje. FAIRPLAY tredje i svingen, holdt farten fint til fjerde.

 

LAZY LORD annen, overtok tidlig på oppløpet. Ble hardt angrepet, men holdt unna med knapp margin. ARCHIVED sist til oppløpet. Kom sterkt bakfra, men rakk ikke frem til mer enn annen. SIMIAN fjerde, fightet bra til tredje. RAPPONGHI ledet til ut på oppløpet, kunne ikke helt forsvare seg.

 

PANNACOTTA lynraskt til tet. Holdt grepet hele veien og vant sikkert. BLUE TOUCH tredje, opp på annen. Reddet sølvet med liten margin. EXTREME NORTH avsluttet fortest av alle og klarte nesten annen. HABENARIA fint med, ga seg noe på oppløpet.

 

ANGIE’S NAP fint med rett bak tethestene. Spurtet flott da luken kom og nådde frem til seier. OTAMA TOYBOY midt i feltet. Spurtet bra og så en kort stund ut som en vinner. Dog grei toer. AIM HIGHER fikk teten før svingen fra ytterspor. Holdt farten bra til tredje. Greit løp av SWALLOW FOREST, mens MISSISSIPPI var godt fremme til oppløpet.

 

WATCH CHAIN fint med i rygg på leder. Gikk frem tidlig på oppløpet og avgjorde greit. REQUESTED sist avgårde. Spurtet som vanlig bra, denne gang til annen. BERTA ISABEL tet i godt tempo, holdt farten greit til tredje. SHABBY CHIC og CHORUSSO nærmest lederen til oppløpet.

 


COOL MATCH fjerde, opp på tredje. Tet på oppløpet, holdt unna hele veien. REVEENKA et stykke bak. Spurtet flott og klarte annen på streken. Fin avslutning også av IMPERIAL SKYLIGHT til tredje. SOUL OF GOLD og DANTOLINI reiste av sted i et alt for høyt tempo, det straffet seg.