Sterk innsats i Pramms

Skrevet av Birger Christensen,  16.05.2012
Artikkelbilde
Premier Loco-Silver Ocean - foto Stefan Olsson

For første gang hadde Pramms Memorial fått gruppe 3-status, og det ble et flott løp med seks av feltets ni hester på formtall 92 eller høyere. I en herlig oppløpsduell ble det seier til favoritten Premio Loco (Chris Wall/George Baker), men Silver Ocean (Niels Petersen/Per-Anders Gråberg) bød virkelig på sterk motstand. Annenplassen var verdt meget pene 250 000 svenske kroner, mens La Zona (Wido Neuroth/Fredrik Johansson) gikk meget bra til femte. 50 000 svenske kroner var den innsatsen verdt.

Se Pramms Memorial her 

Glimrende Birkebeinern

-         De skal være gode for å slå Birkebeinern, sa Per-Anders Gråberg før starten i IKC Fonder 3-year old. Svært mange lovende treåringer ville prøve å slå ham, men det var nytteløst.

-         Jeg ble ikke mindre optimist etter løpet, sa trener Niels Petersen.

-         Han gikk på Jägersro for første gang og galopperte grønt. Det kan han ikke gjøre om han skal være et navn for Svensk og Norsk Derby, men han lærer hele tiden. Det kan bli mye moro fremover, mente Niels.

-         Det er den billigste hesten jeg har kjøpt noen gang (5 000 Guineas), men dette ser veldig lovende ut, la eier Einar Nagell-Erichsen til. Seieren til Birkebeinern var verdt 50 000 svenske kroner.

Se Birkebeinern vinne her

 Birkebeinern

I de to sprintløpene var det Match Point og Red Colori som forsvarte de norske farger. I Lanwades Stud Jägersro sprint var som ventet Alcohuaz (Lennart jr Reuterskiold/Fredrik Johansson) overlegen, men det ble en fin tredje på Match Point (Petersen/Gråberg). Tredjeplassen var verdt 50 000 svenske kroner. Red Colori (Neuroth/Johansson) ble annen og fikk 25 000 svenske kroner i et litt enklere løp.

Cawett Cove og Touch of Hawk ble henholdsvis fjerde og uplassert i Malmø Vårhandicap.

 

Fullstendige resultatlister