Programtips til løpene på Øvrevoll Galopp torsdag 24. mai kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  21.05.2012
Artikkelbilde
Notnowhoney, programmets bankerforslag

Last ned programmet gratis her.  

1.LØP –  PA MINIBUSS AMATØRLØP – 1100 DT

Oh Felia Lo har tatt to strake. Står etter hvert litt tøffere til på vekten, men med en god rytter, kan alle gode ting bli tre. Liberty Cash kan fort bli nummer to igjen. God rytter, som ikke får utnyttet lettelsen. Otama Tomboy og Pannacotta har ikke vært så langt bak de to foran nevnte, kan dukke opp i striden.

 

Tips:

3 Oh Felia Lo – 12 Liberty Cash – 6 Pannacotta

Outs: 10 Otama Tomboy

 

2.LØP –  3-ÅRS MAIDENLØP – 1370 GRESS

Lady Stromboli gikk bra i årsdebuten. Innsatsen bør rekke et godt stykke her, om noen stusser på at hun ikke har fått hoppelettelse kan vi oppklare det, Lady Stromboli er noe så sjeldent som en hermafroditt! Abshir Zain gjør det også jevnt bra, ser ut som en veldig god trippelkandidat. Extricate har så langt vært ok, men heller ikke mer. Sitt beste løp så langt har vært på gresset, derfor tror vi på fremgang. Kid Creole har også skuffet litt, men denne oppgaven ser grei ut.

 

Tips:

8 Lady Stromboli – 3 Abshir Zain – 11 Kid Creole

Outs: 5 Extricate

 

3.LØP  – V5A-1 – GREETLAND FOLLY LØP – 1170 GRESS

Mississippi vant siste løp på Derbydagen i fjor. Det var 200 meter lenger enn denne gang, men Mississippi viste i årsdebuten at det finnes fart. Pilgrim gikk 900 meter på gresset i fjor, kun tre lengder slått av lynraske Alight og rett bak Light the Fire. Skummel. Tahayab vant på gresset i et lunsjløp for to år siden, og On Offer vant overraskende på Derbydagen i fjor. First Choice er vrien å plassere i sitt første løp i Skandinavia, klar outsider. Merseyside Star var god i fjor høst, men har så langt vært best på sand. Derimot liker Aylar gresset, skal kanskje passes litt.

 

Tips:

2 Mississippi – 11 Pilgrim – 15 Tahayab

Outs: 8 First Choice

 

4.LØP –  V5A-2 – GIGOLO LØP – 1600 DT

Unique Case var god i årsdebuten og får Gråberg på ryggen. Bør ha en god sjanse. Rittet på Send an Invitation er come back for Espen Ski. Møter rett motstand her, kommer ganske sikkert til å spurte forbi de fleste. Vi tar også med Clauses Mistral på V5. Den dagen hun klarer å rasjonere med kreftene, holder det helt inn. Da kan det bli seier. Den ene seieren Cicinho har, var på den distansen han går nå. Regnes om man har råd til flere.

 

Tips:

2 Unique Case – 6 Send an Invitation – 4 Cicinho

Outs: 8 Clauses Mistral

 

5.LØP –  V5A-3 – NOVISELØP – 2160 GRESS

Notnowhoney og Chelsea er på forhånd to av forgrunnsfigurene i V5-3. Gråberg velger førstnevnte, og da gjør vi det samme. Niels Petersen tror at gress og lenger distanse skal passe bra, og vi prøver med en singelstrek i en meget åpen omgang. Jumeirah må tas på alvor. Var toer bak Without Fear i St Leger, slo så bra hester som Livingstone og Mikkelangelo.

 

Tips:

7 Notnowhoney – 12 Jumeirah – 9 Song d’Amour

Outs: 5 Chelsea

 

6.LØP –  V5A-4 – DD-1 – RUTH HEGARDS JUBILEUMSLØP – 2400 GRESS

Vamp har vunnet seks løp, alle på gressbanen. Skulle ha startet i slutten av april, men løpsdagen ble avlyst. Sist Oliver Wilson satt på ryggen, ble det seier. Hakuna Matata har så langt vært i best form når det har vært sandbane, nå skal han vise at gress ikke er så dumt. Artie Bucco har levert mye bra på gress, men det begynner å bli lenge siden siste start. Vår tanke var først å tippe Equito Hill, men han har til nå ikke tjent en krone på gressbanen. Får nøye seg med å være outsider i et høyst uvisst løp.

 

Tips:

10 Vamp – 5 Hakuna Matata – 4 Artie Bucco

Outs: 8 Equito Hill

 

7.LØP –  V5A-5 – DD-2 – GRAND BLANC LØP – 1980 GRESS

River Landing har også gjort det best på sandbanen, men vant et løp på gresset i Gøteborg i fjor. Viste sist at formen er på plass, får tipset på det. Intricate Talent er vår luring i løpet. Setter på blinkers, noe vi tror kan hjelpe hoppa til å ta frem litt ekstra. Surfer er vant til å møte mye bedre hester enn dette, men 70 kilo i årsdebuten høres litt tøft ut. Fendi er best på gress og skal passes litt i årsdebut.

 

Tips:

13 River Landing –  6 Intricate Talent – 14 Fendi

Outs: 2 Surfer

 

8.LØP – GREAT MILLION LØP – 1600 DT

Fighting Spirit var suveren i årsdebuten. Sist var det nok litt kort, så han får godkjent. Rir Madeleine Haugland Fighting Spirit på samme måte som i seiersløpet, tror vi på gevinst. Cool Match har en god lærling med vektlettelse, kommer til å sette farge på løpet. Jarven-duoen Lucky Lucioni og Pecoiquen er heller ikke borte.

 

Tips:

5 Fighting Spirit – 3 Cool Match – 1 Pecoiquen

Outs: 6 Lucky Lucioni

 

V5-forslag 504 rekker:

1.avd: 2-11-8-15-12-5

2.avd: 2-6-8

3.avd: 7 Notnowhoney

4.avd: Alle

5.avd: 13-6

 

 

DD-forslag 4 rekker:

 

1.avd: 10-5

2.avd: 13-6

 

Supertrippel 6 rekker = 60 kr:

 

1.hest: 13 River Landing

2.hest: 2 -6-14

3.hest: 2-6-14