Seire på Täby

Skrevet av Birger Christensen,  11.06.2012
Artikkelbilde
Stefan Olsson

En norsktrent hest deltok på Täby søndag. Jenny B Hansen hadde tatt med Hakuna Matata, som spurtet til knepen seier med Shane Karlsson på ryggen. Det ble avholdt to løp i Ole Larsen Young Rider, og Madeleine Haugland innledet serien med seier på Clan Piper. Med Little Warrior ble det tredje for Madeleine, og hun leder dermed serien etter de to første løpene.

Bilder fra Tæby 

Fem på topp

Wido Neuroth har vunnet 2000 Guineas som trener ni ganger, det har også Arnfinn Lund. Torsdag kan det bli seier nummer ti for Wido, som har Bomar og Funinthesand til start. Janos Tandari har fem jockeyseire, og han vil lede også etter torsdagens oppgjør.

 

Trenere:

Wido Neuroth             9

Arnfinn Lund                9

Terje Dahl                    5

Are Hyldmo                 3

Åge Paus                      3

 

Jockeyer:

Janos Tandari              5

Walter Buick                4

Fredrik Johansson       3

Manuel Santos            3

Gunnar Nordling         3

 

 

Fjerde i Breeders

Golden Memory var favoritt i vinnerspillet til rett før start, men måtte nøye seg med fjerdeplass i danskenes Breeders Cup på Klampenborg lørdag. Mikkelangelo ble sjette i det samme løpet, mens seieren gikk til favoritten i V65-spillet Cantenac (Bent Olsen/Rafael Schistl). Seieren var verdt meget pene 200 000 danske kroner. Cawett Cove var favoritt i sitt løp, men endte på femte. Per-Anders Gråberg red begge hestene for Niels Petersen, mens Shane Karlsson satt på Lund-hesten Mikkelangelo.