Programtips til løpene på Øvrevoll Galopp torsdag 21. juni kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  18.06.2012
Artikkelbilde
Giant Sandman

Last ned programmet gratis her. 

1.LØP –  HOUSE OF WINE HEKKELØPSSERIE I – 3200 GRESS

Årets første hekkeløp er blitt et fint felt med flere spennende debutanter. Well Fitted rapporteres å hoppe bra. Viste flott form sist og får et knepent tips. King’s Dancer er også en av de bedre flatløperne og får sterk jockey på ryggen. Aller best på flatt er El Miracle, men det har vært mye problemer de siste par årene. Milliondollarbaby gikk slett ikke dårlig 17. mai mot sterk motstand. Morning Dress og Mons gikk brukbare hekkeløp i Gøteborg, det kan rekke en bit nå. Også Big Master er vi spente på. Hekkeløpet i fjor til femte var bra.

 

Tips:

1 Well Fitted – 3 King’s Dancer – 10 Milliondollarbaby

Outs: 6 Big Master

 

 

2.LØP –  NORSK JOCKEYKLUBS JUBILEUMSLØP (L) – 1370 GRESS

Giant Sandman har imponert kolossalt i årets to starter. Taper normalt ikke dette løpet. Hansinger og Dingle View var nærmest Giant Sandman i sprintløpet på Stockholm Cup-dagen i fjor, kan fort være de hardeste i mot også nå. Match Point liker distansen, mulig trippelkandidat.

 

Tips:

4 Giant Sandman – 5 Hansinger – 7 Match Point

Outs: 2 Dingle View

 

3.LØP  – V5A-1 – TOTO-KLUBBENS 75-ÅRSLØP – 1170 GRESS

Livigno møtte overmakten på Täby. Tilbake i noe enklere selskap tror vi på god sjanse. Zaphir holdt stand lenge sist, at det er kortere nå, mener vi er en fordel. Som outsider velger vi Aaron’s Way. Fikk alt ødelagt i starten sist, da Thea Hofossæter og hesten ble fungerte som sandwich. Glem det løpet. Forward Planning har god sprintform og liker gress.

 

Tips:

9 Livigno – 8 Zaphir – 10 Forward Planning

Outs: 1 Aaron’s Way

 

4.LØP –  V5A-2 – ARIANT FEGENTRI AMATØRLØP – 1980 GRESS

I det første Fegentri-løpet tror vi mest på Sunceleb. Formen er stigende, og rytteren er god. Også Berit Weber er en dyktig rytter, det øker sjansene til Indian Drive. Om gressbanen blir tung, setter vi et obs på Billsson. Har ikke startet siden januar, men regnes tidlig med krevende forhold. Victoria Allers har fått et ok oppsitt, fin trippelsjanse.

 

Tips:

9 Sunceleb – 11 Indian Drive – 8 Bridget Jones

Outs: 7 Billsson

 

5.LØP – V5A-3 – ØVREVOLL HESTEIERFORENING HOPPELØP – 1730 GRESS

Artistic Light gikk et godt løp torsdag. Gjentar hun den prestasjonen, er hun helt i toppen. Hidden Fairytale vant i Gøteborg, ser ut til å være best på gress. Chica Chica Bonita gikk flott på 17. mai, trolig best av treåringene. Symbol of Gold får denne gang på seg blinkers, det ser interessant ut.

 

Tips:

13 Artistic Light – 15 Hidden Fairytale – 12 Chica Chica Bonita

Outs: 1 Symbol of Gold

 

6.LØP –  V5A-4 – DD-1 – NORSK 1000 GUINEAS – 1600 GRESS

Matauri Pearl har tre seire på fire starter. Tok reisen fra Malmø til Stockholm fint og vant lett i Dianaløpning. Vi tror hun forsvarer favorittstempelet og blir vår banker. Ko Zin ble toer i Dianaløpning, kan være nærmest på ny. Magica von Tryll og Sherrypop er lite startet, kan sikkert forbedre seg en del.

 

Tips:

2 Matauri Pearl – 1 Ko Zin – 10 Sherrypop

Outs: 5 Magica von Tryll

 

7.LØP –  V5A-5 – DD-2 – SG FINANS LØP – 2160 GRESS

Etter to strake annenplasser tror vi det er klart for Dramatic Act i vinnerpaddocken. I et jevnt felt tar vi stilling for ham. Geordie Iris og Court Circle var begge gode i sine seiersløp på Täby, og en hest som Royal Power tror vi kommer til å slå til snart. Weald og Sun Life har flotte rader, men vi tror de er best på sand.

 

Tips:

2 Dramatic Act – 9 Geordie Iris – 6 Court Circle

Outs: 7 Royal Power

 

8.LØP – ARIANT FEGENTRI  AMATØRLØP – 900 GRESS

Det er meldt regn fremover. Da er det en fordel å stå i de ytre sporene på denne distansen. Mr Timberlake var knapt slått av Aylar i fjor, det skal rekke en bit her. Zit Zaid og Forever Fong har gode ryttere og ytterspor, regnes tidlig. Marimba gikk bra i tøft selskap sist, har vist fart før. Liberty Cash er en av de beste i feltet, men nå venter vi til hun viser at hun kan vinne.

 

Tips:

12 Mr Timberlake – 14 Zit Zaid – 13 Forever Fong

Outs: 5 Marimba

 

 

V5-forslag 504 rekker:

 

1.avd: 9-8-1-10-11-5-6--4

2.avd: 9-11-7-8-10-5-4

3.avd: 13-15-1-12-6-5-8-11-7

4.avd: 2 Matauri Pearl

5.avd: 2 Dramatic Act

 

 

DD-forslag 1 rekke:

1.avd: 2 Matauri Pearl

2.avd: 2 Dramatic Act

 

Super trippel 11 rekker = 110 kroner:

1.hest: 2 Dramatic Act

2.hest: 9 Geordie Iris

3.hest: Alle