Klassisk test

Skrevet av Birger Christensen,  04.06.2012
Artikkelbilde
Filligree kan vinne igjen

Det nærmer seg de første klassiske løpene på Øvrevoll i år. 14. juni er det 2000 Guineas, en uke senere skal hoppene til pers i 1000 Guineas. Torsdag er det klart for 1000 Guineas Trial.

-         Det blir spennende å se Red Hearts i dette løpet. Hun er lynrask, men 1600 meter er nok i grenseland når det gjelder distanse. Hun var veldig bra i sitt hittil eneste løp på Øvrevoll i fjor høst. Det er ingen som løper fra henne, nå får vi svaret på om hun håndterer den klassiske distansen, sier trener Annike Bye Nunez. I tillegg til Red Hearts har hun to interessante hester i form av Reveenka og Tumaco til start tidlig på kvelden.

-         Revvenka ble tatt kraftig i sitt løp på Klampenborg og bar preg av det i løpet etter. Innsatsen var likevel så bra, at jeg tror på en viss sjanse. Når det gjelder Tumaco, kan han variere fra dag til dag. Liker seg nok bedre med litt svikt i banen, så litt nedbør er bare bra, meddelte Annike om sine sjanser. Det ønsket ser det ut som om meteorologene skal oppfylle.

Tre hester som klarte å vinne sist torsdag, skal ut igjen denne gang. Det er trioen Magic Cloud, Filligree og Imperial Skylight som kan ta sin seier nummer to på en uke. I og med at vektene ble satt før den siste starten, får de ikke de ekstra kiloene denne gang. Bli derfor ikke overrasket om en av disse vinnerne får ny tur til vinnerpaddocken.

 

De to siste løpsdagene har som nevnt på annen plass vært krevende for spillerne. Det ser ikke alt for enkelt ut denne gang heller. Og husk, det er ikke bare i V5 det kommer til å bli fine utbetalinger. Både trippel- og duospillet kan gi tilskudd til feriekassa. Lykke til.