Dansk Derby søndag og mulig Frankrike start i juli

Skrevet av Birger Christensen,  20.06.2012
Artikkelbilde
The Kicker, favoritten i Dansk Derby

Søndag 24. juni er det klart for den danske derbydagen. I år er det dessverre ingen norske hester i hovedløpet, men vi stiller sterkt i rammeløpene. Første løp går kl 12.45.

Det vil ikke være spill fra Norge, men på Sherryhaugen har vi Dantoto så der får du sett løpene.

Program til dagen kan du laste ned her

 

Søndag er det klart for Dansk Derby på Klampenborg. Ingen norsktrente hester finnes med i hovedløpet, men Binamix og Our Romeo starter i Derby Consolation.

 

I Pokalløb er det tre sterke norske navn. Tertullus (Haugen), Grafitti (Petersen) og Palermo (Erichsen) bør være i striden. Spennende blir det å se East Meets West, Guineas-toeren på Øvrevoll for en uke siden, som nå går ut mot eldre hester.

 

I Larch Ærespremie har Niels Petersen Brat Camp og Accomplished, Are Hyldmo mønstrer Cave Man, mens Arnfinn Lunds håp er Easy Come Easy Go. Øvrige norske håp er Tatoosh, Mikkelangelo, Gatling Gun og Royal Games.

 

Satser på Frankrike

Søndag 8. juli vil mange norske galoppøyne være rettet mot Frankrike. Da er nemlig både Entangle og Giant Sandman meldt på storbanen Maisons-Laffitte.

 

Entangle sikter mot start i Prix Messidor over 1600 meter, mens Giant Sandman går ut i Prix de Ris-Orangis over 1200 meter.

 

Begge løpene er gruppe 3-løp, og det er 40 000 Euro i førstepremie i de to oppgjørene.

Foreløpig anmeldelsesliste Entangle 

 Og for Giant Sandman

Vi kommer tilbake med mer informasjon når det nærmer seg start.