Programtips til løpene på Øvrevoll Galopp torsdag 9. august kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  06.08.2012
Artikkelbilde
Beat Baby, foto Stefan Olsson

Last ned programmet gratis her. 

1.LØP –  EIVIND ECKBO LEGATS VANDREPOKAL – 1170 GRESS

Et flott løp for våre toårige hopper. Vi synes Sarepta imponerte så mye i debuten, at hun får vinnertipset nå. Rock the Legend debuterte også bra, vi er litt spente på hvordan hun fikser svingen. Mill Marin viste fin fart, og Wunschkind er nok også med i toppen.

 

Tips:

5 Sarepta – 7 Rock the Legend – 8 Wunschkind

Outs: 3 Mill Marin

 

2.LØP –  ROYAL EXPERIMENT ELITELØP – 1800 GRESS

Et fint felt, hvor Tertullus skal gi bort mye vekt til de fleste motstanderne. Det er ikke helt gitt at han klarer det, men som regel vinner toppvekterne slike løp. Palermo var kun slått tre lengder av Tertullus på Klampenborg, får åtte kilo denne gang. Manchester er den klare outsideren, har ikke startet siden Norsk Derby i fjor.

 

Tips:

2 Tertullus – 4 Palermo – 3 Omoto Sando

Outs: 5 Manchester

 

3.LØP  – V5A-1 – DERBYDRØMMEN NOVISELØP – 1600 GRESS

Et litt uoversiktlig noviseløp. Full Stretch var god i Michelets Minneløp til tredje, går kraftig ned i distanse nå. Er en av få som går til formtallet sitt, får tipset på det. Rago avsluttet bra sist, later til å være på gang. Holiday Reading har en fin oppgave her, bør kjempe i toppen. Our Romeo og Easy Comes Easy Go tror vi har litt problemer med å gå til sitt formtall.

 

Tips:

8 Full Stretch – 5 Rago – 10 Our Romeo

Outs: 6 Holiday Reading

 

4.LØP –  V5A-2 – ROBIN LØP – 1600 DT

Vi skal over på sandbanen.  Zavann Zaid har en fin oppgave, har gått bra på underlaget tidligere. Emma så ut som en vinner sist, før det plutselig buttet. Schistl har et godt tak på hoppa, og oppgaven virker grei. Vår tredje markering på V5 blir Silvani. Raden skremmer ingen, men motstand og vektvilkår gjør at vi spanderer en strek.

 

Tips:

5 Zavann Zaid – 7 Emma – 8 Tabasco

Outs: 9 Silvani

 

5.LØP – V5A-3 – ROLO TOMASI ELITELØP – 900 GRESS

Sist gang Beat Baby gikk 900 meter på Øvrevoll, slo han Alight med en drøy lengde. Har utviklet seg mye i de siste startene, og vi har tro på seier. Filligree har også levert gode løp på distansen, skal regnes i toppen. Outsideren er klokkeklar. Coprah kommer fra to seire i Irland. Kan bli et fint tilskudd til vår sprintelite. Light the Fire er nok fremme lenge, de siste 100 meterne er ofte tøffe.

 

Tips:

8 Beat Baby – 10 Filligree – 5 Light the Fire

Outs: 1 Coprah

 

6.LØP –  V5A-4 – DD-1 – NORSK OAKS – 2400 GRESS

Et vrient Oaks. Av gjestene er det bare Miss Astragal som har gått på Øvrevoll tidligere, likevel tror vi de skal ha en god sjanse. Blue Saphire blir favoritt etter annenplassen i Svensk Oaks. Der avsluttet Magica von Tryll bra, vi tror det er en del fremgang i henne med så få starter bak seg. Zegna ser bra ut, men har aldri løpt på andre baner enn Jägersro. Curtain Patch kan en del, og Hope on Earth er skummel hvis hun klarer distansen. Camomilla er også på gang.

 

Tips:

12 Blue Saphire – 11 Magica von Tryll – 9 Curtain Patch

Outs: 1 Zegna

 

7.LØP –  V5A-5 – DD-2 – SUBARU CUP – SØLVDIVISJON STAYER – 2400 GRESS

Jumeirah vant lett i Michelets Minneløp. Fikk fire kilo for seieren, men da hadde ikke jockeyen lettelse. Kan fort vinne på ny, men løpet er svært åpent. Hot Wing fikk seieren i gave sist, men har form og skal regnes på ny. Et flott felt, hvor det er skummelt å stryke noen av hestene.

 

Tips:

4 Jumeirah – 10 Hot Wing – 5 King’s Dancer

Outs: 1 Mikkelangelo

 

8.LØP – ØVREVOLL HESTESPORT AMATØRLØP – 1750 DT

Her tror vi Great Choisir legger på til to strake. Har vunnet fire løp på Jägersro, så sandbane skal ikke være noe problem. Naja har måttet betale litt for sine to seire i år, men hun kan fort klare formtall 62. Fighting Spirit vant lett da det var sandbane tidlig i år, og Pick Me er ofte i trippelkampen.

 

Tips:

11 Great Choisir – 1 Naja – 2 Pick Me

Outs: 7 Fighting Spirit

 

 

 

 

V5-forslag 540 rekker:

 

1.avd: 8-5-6-10-9

2.avd: 5-7-9

3.avd: 8 Beat Baby

4.avd: 12-11-1

5.avd: Alle 12

 

 

DD-forslag 6 rekker:

1.avd: 12-11-1

2.avd: 4-10

 

Super trippel 10 rekker = 100 kroner:

1.hest:  4

2.hest: 10

3.hest: Alle