Programtips til løpene på Øvrevoll Galopp torsdag 2. august kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  30.07.2012
Artikkelbilde
Jubilance

 

Last ned programmet gratis her. 

1.LØP –  NORSK RIKTOTOS REKRUTTERINGSLØP – 1170 GRESS

Vi holder oss til de toåringene som har fått et løp i kroppen, vel vitende om at flere av debutantene er lovende. Sweet as Candy gikk litt hit og dit i første start, men viste også fin fart. Just Magic, Ares og Madame Meduza viste fine takter i det samme løpet. Amigo Synergy trener bra, og Rock the Boats mamma Miss the Boat husker vel de fleste. 15 urutinerte toåringer i løp med sving, det kan bli en utfordring i seg selv.

 

Tips:

8 Sweet as Candy – 10 Just Magic – 5 Madame Meduza

Outs: 4 Ares

 

2.LØP – MAIDENLØP – 1600 GRESS

Her har vi tro på Hope on Earth. Hennes tre siste løp på Øvrevoll har vært bra, for motstanden har vært tøff. Accomplished kan mer enn han har fått vist, bør klare trippelplass nå. Det er flere debutanter i løpet, og nivået er ikke verre enn at en eller to av disse kan hevde seg direkte.

 

Tips:

5 Hope on Earth – 6 Accomplished – 15 Salander

Outs: 4 Heavenly Spiced

 

3.LØP –  V5A-1 - SCANDIC DERBY TRIAL – 2160 GRESS

Jubilance star med fire strake seire, de tre siste tatt på Øvrevoll. Nærmest til å utfordre er Old Pal, som får på blinkers denne gang. Avon Pearl er bra, men det blir nok tøft å vinne. Vi er litt spente på Rockinger, som kun har startet fire ganger. Den siste starten var positiv, og en trippelplass er innen rekkevidde.

 

Tips:

1 Jubilance – 5 Old Pal – 3 Rockinger

Outs: 2 Avon Pearl

 

4.LØP –  V5A-2 – QUICK CARISMA LØP – 2400 DT

Ikke all verdens klasse på dette løpet, som går på sandbanen. Show of Faith har levert et par løp som bør rekke et stykke her. Mahogny Man imponerte ikke i Gøteborg søndag, men i dette selskapet skal han regnes. Vi vet ikke om One står 2400 meter, gjør han det, skal det være en ok sjanse.

 

Tips:

5 Show of Faith – 4 Mahogny Man – 3 Sunceleb

Outs: 1 One

 

 

5.LØP – V5A-3 – POLAR CUP (GR3) – 1370 GRESS

Kun seks hester i Polar Cup, likevel et flott felt. Giant Sandman vant løpet i fjor, er helt sikkert med i striden også i år. Silver Ocean har gått fire gode løp i Skandinavia, en seriøs utfordrer. Vi er veldig spente på Tertio Bloom. En veldig god hest, men å slå vår favorittduo tror vi blir hardt. Hansinger er en meget aktuell trippelkandidat, og de to øvrige er ingen kastekjepper.

 

Tips:

2 Giant Sandman – 1 Silver Ocean – 6 Hansinger

Outs: 5 Tertio Bloom

 

6.LØP –  V5A-4 – DD-1 – QUEEN OF THE GREEN LØP – 1370 GRESS

Uhyre vrient. Red Eishin gikk meget bra i siste start, god sjanse på samme distanse nå. Majestic Max er ofte på trippel, det kan han være også her. Bittersweet gikk slett ikke dårlig sist torsdag, var kun hals fra seier. Det er flere luringer i løpet, og vi satser på at det kan dukke opp en skrell.

 

Tips:

9 Red Eishin – 8 Majestic Max – 2 Moorland Boy

Outs: 7 Bittersweet

 

7.LØP –  V5A-5 – DD-2 – QUIRT LØP – 1800 GRESS

Nok et åpent løp. Men vi velger å stå på to hester. Dramatic Act har fire annenplasser i år, tre ganger slått med hode. Nå blir det blinkers og Carlos Lopez på ryggen, da tror vi på seier. Hot Wing er vårt motbud. Med fire kilo lettelse for Jack Wright, kan det bli den første årsseieren. Det er god klasse på løpet, og hadde vi hatt råd, ville vi streket for flere i V5-finalen.

 

Tips:

7 Dramatic Act – 10 Hot Wing – 1 Lazy Lord

Outs: 11 Dispol Snapper

 

8.LØP – BACK ON TRACK AMATØRLØP – 1600 GRESS

Fanny Olsson er en dyktig amatørrytter. Lista Lightning er i form, og vi tror på en god mulighet. Zavann Zaid har bra form og god rytter, skal også regnes. Silke seiret på torsdag, kan legge på til to strake. Det kan også Emma, men som helhet er dette et åpent amatørløp.

 

Tips:

9 Lista Lightning – 11 Zavann Zaid – 12 Emma

Outs: 1 Silke

 

 

 

V5-forslag 600 rekker:

 

1.avd: 1-5

2.avd: 5-4-1-3-8

3.avd: 2-1

4.avd: Alle 15

5.avd: 7-10

 

 

DD-forslag 6 rekker:

 

1.avd: 9-8-7

2.avd: 7-10

 

Supertrippel 13 rekker = 130 kr:

 

1.hest: 7

2.hest: 10

3.hest: Alle