Programtips til løpene på Øvrevoll Galopp torsdag 16. august kl 18.00

Skrevet av Kristin Arnkværn,  14.08.2012
Artikkelbilde
Aylar

Last ned programmet gratis her. 

1.LØP -  HOUSE OF WINE HEKKELØPSSERIE III

Well Fitted er en god hest.  Forventes forbedret etter debuten i begynnelsen av juni og bærer lite vekt. Milliondollarbaby begynner å bli en ganske rutinert dame, så fantastisk ut før siste start. Holder hun den formen blir hun farlig. Szuma har vært ganske jevn i år, men skuffet litt nest sist nettopp på Øvrevoll. Bankstair vant seneste.

Tips: 5 Well Fitted - 8 Milliondollarbaby – 4 Szuma

outs: 3 Bankstair

 

2. LØP -  2-ÅRSLØP

Seeking Dunkirk var meget god i debuten på Täby, er han like god på gress vinner han. Diamant tapte mange lengder fra start sist og kom i store klyv. Rock The Boat var ikke slått så mye sist, helt sikkert forbedret. Neuroth ser ut til å ha sine 2-åringer i rute så Viviannasdream blir outsider.

Tips: 3 Seeking Dunkirk – 11 Diamant – 1 Rock The Boat

Outs. 12 Viviannasdream

 

3.LØP -  SHOOT THE RAPIDS LØP

Aylar er lynrask og I form, har trukket det beste startsporet og blir vond å fange. Tahayab har vært meget jevn denne sesongen. Om ikke prestasjonen sist var tegn på formsvikt kan hun utfordre Aylar. Distant Beat er ei rask hoppe, men har vanskelig for å få det til å klaffe, misset starten sist. Vinner om alt passer. Palindromic viste stor fart sist etter å ha blitt nedridd to ganger.

Tips: 12 Aylar – 9 Tahayab – 8 Distant Beat

Outs: 7 Palindromic

 

4. LØP -  SHERSHEBA LØP

Liberty Cash er I form og liker dirt-track men kan slå på bremsene. Oh Felia Lo vant to lignende løp på begynnelsen av sesongen. Otama Toyboy var ikke mye slått siste. Pannacotta vant et likt løp på denne tiden i fjor.

Tips: 8 Liberty Cash – 5 Oh Felia Lo - 6  Otama Toyboy

Outs: 2 Pannacotta

 

5. LØP -  HESTEFOTO.NO AMATØRLØP

Nok en Arnesen hest I fokus. Great Choisir var med på et hasardiøst tempo fra start sist. Fikk en pust og kom tilbake, hadde nær hentet vinneren da. Like a Charm er jevn, vant med denne rytteren i Gøteborg. Beautiful har bra rytter og fortjener snart en seier. Pecoiquen vinner når du minst venter det. Aase Marie Brown er vår mest talentfulle amatør-rytter.

Tips: 8 Great Choisir – 4 Like a Charm – 7 Beautiful

Outs: 3 Pecoiquen

 

6. LØP -  FEARNLEYLØPET

Cassano var en meget løfterik 2-åring. Har ikke maktet å ta seg helt opp i 3-års eliten, men har ikke vært mye slått. Max Manus hadde enorm utvikling i fjor, har hatt lang løps-pause. Royal Games vant på tung bane i København. Ser ut til å like seg bedre på Øvrevolls sand, men er god nok til å hevde seg her. Ragazzo viser ikke det han gjør i trening i løp. Cincinnatus var meget god i seiersløpet. Finner han tilbake til den formen, vinner han.

Tips: 9 Cassano – 3 Max Manus - 10 Royal Games

Outs: 11 Cincinnatus

 

7. LØP – NORSK RIKSTOTO CUP- GRUNNFINALE STAYER

Naja var meget god i seierløpet over samme distanse nest sist. Fuego vant over samme distanse dog på sanden seneste. Sunceleb har vunnet et løp på 35 starter og har vanskelig for å få det til å klaffe. Entourage viste fremgang sist. Mohikan ser ut til å passere grensen mot Sverige for å kunne ta seg først over mål. Aladar er i form. Equito Hill liker sanden best, men kan ha fordel av at banen har tørket opp en del.

Tips: 14 Naja – 5 Fuego – 4 Sunceleb

Outs: 13 Entourage

 

V5 forslag 384 rekker:

1.avd: 12-9-8-7

2.avd: 8-5-6-2

3.avd: 8-4-7-3

4.avd: 9

5.avd: 14-5-4-13-2-11

 

DD-forslag  4 rekker:

1.avd: 9

2.avd: 14-5-4-13

 

Super trippel  10 rekker= 100 kroner:

1.hest: 14

2.hest: 5

3.hest: alle