Bank of Burden best

Skrevet av Birger Christensen,  05.08.2012
Artikkelbilde

 

Scandinavian Open Championship ble et sikkert bytte for Bank of Burden. Han fikk et perfekt løp og var helt suveren. Touch of Hawk ble sikker annen, mens Without Fear etter et uheldig løp ble fjerde.

East Meets West dro av gårde i et voldsomt tempo, og han meldte utsolgt ut på oppløpet. Da kom først Sir Henry, men snart var det tid for Touch of Hawk og Bank of Burden. Without Fear fikk en stopp i ryggen på Peas and Carrots, han hadde nok ellers vært en god del lenger frem.

- Det har vært en skade, det har vært sykdom, men nå var Bank of Burden der vi ville ha ham. Hadde stor tro på ham, men det er likevel alltid moro når det klaffer. Neste oppgave blir nok Marit Sveaas’ Minneløp, selv om det er litt kort. Deretter går det trolig mot Stockholm Cup, som vi vant i fjor, sa trener Niels Petersen.

- Følte da vi kom ut på oppløpet at vi kom til å vinne. Det skjedde ikke så mye rundt meg, og jeg hadde mye å gå med. Det er vrient å sammenlikne, men dette er helt klart en av de beste hestene jeg har sittet på, sa vinnerjockey Per-Anders Gråberg.

- Det har vært litt stang ut i år. Derfor var det herlig med en storløpsseier nå, kommenterte primus motor i Stall Trick or Treat, Morten Myhre.

 

Se løpet her