Programtips til løpene på Øvrevoll Galopp torsdag 3. mai kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  30.04.2012
Artikkelbilde
Proud Cash Flow

 

Last ned programmet gratis her.

1.LØP –  HESTEGUIDEN.COM AMATØRLØP – 1750 DT

Dutchess of Bogstad var klart forbedret i siste start. Går bra i trening og får et knepent tips. Majestic Song hevder seg bra stort sett hver gang. Med i toppen også nå. Reaching Nirvana avsluttet fjoråret med tre strake annenplasser. Godt trippelkort. Zavann Zaid misset starten på Jägersro sist. God sist han prøvde denne distansen.

 

Tips:

3 Dutchess of Bogstad – 6 Majestic Song – 5 Zavann Zaid

Outs: 8 Reaching Nirvana

 

2.LØP –  DANCE TO DAWN LØP – 2400 DT

Flying Falk var nær ved å vinne sist. Selv med høy vekt tror vi på årets første seier. Rambo’s Cinderella vant et løp for to uker siden hvor fire av feltets hester startet. Emperor er kanskje det beste trippelkortet, mens Onkel Blaa kan få løpet sitt uten for mye stress i front. Send an Invitation vant to løp tidlig i mai i fjor, et lite obs på ham.

 

Tips:

8 Flying Falk – 3 Rambo’s Cinderella – 1 Emperor

Outs: 2 Onkel Blaa

 

3.LØP  – V5A-1 – NORSK RIKSTOTOS 3-ÅRSLØP – 1100 DT

Vi står på trioen Second Floor, Cincinnatus og Sienna på V5. De var alle blant våre beste norskoppdrettede toåringer i fjor. Second Floor imponerte med lett seier i årsdebuten, og de to øvrige har også vist fin klasse. Adore Med var god i seiersløpet i fjor høst, kan true vår trio om hun tar ytterligere et steg frem.

 

Tips:

3 Second Floor – 1 Cincinnatus – 5 Adore Me

Outs: 7 Sienna

 

 

4.LØP –  V5A-2 – RALPH LAUREN BIG PONY LØP – 1100 DT

Oh Felia Lo tok sitt livs første seier sist. Når det først løsner, hender det ganske ofte at en ny seier kommer av bare farten. Vi synes likevel at hun bør garderes med Azzah og Liberty Cash, som ikke var alt for mye slått av vår favoritt. Liberty Cash har aldri vunnet, kanskje er dette løpet hvor hun lærer veien til vinnerpaddocken?

 

Tips:

3 Oh Felia Lo – 4 Azzah – 2 Nobel Penang

Outs: 8 Liberty Cash

 

5.LØP – V5A-3 – DUKE OF YORK LØP – 2400 DT

Meget åpent. Vi prøver oss med et knepent tips på Walinda. Hakuna Matata har tre strake, men er nå snart oppe på det formtallet han mestrer. Artistic Light liker distanse og underlag, har gjort det bra på våren flere ganger. Det er ikke lett å stryke hester, og vi prøver med helgardering på V5.

 

Tips:

3 Walinda – 7 Hakuna Matata – 2 Court Circle

Outs: 4 Artistic Light 

 

6.LØP –  V5A-4 – DD-1 – DOWN RAID LØP –  1600 DT

Cool Water Oasis trener bra, og vi synes at hun har en fin oppgave her. Rapponghi har levert mange sterke innsatser på denne distansen og holder banerekorden. Formtall 83 er nok i grenseland, men han skal uansett regnes. Pilgrim sikter mot Øvrevoll Mile Cup, typisk outsider. Otama Obama var kun hode bak Rapponghi i sin siste start, står vektmessig klart bedre til nå. Rune Haugen er fornøyd med Wattan, som vant syv løp i 2010 og fire løp i fjor. Det blir spennende å se Poppi, men vi tror at hun trenger løp etter ett års fravær.

 

Tips:

4 Cool Water Oasis – 2 Rapponghi – 8 Otama Obama

Outs: 11 Pilgrim

 

7.LØP –  V5A-5 – DD-2 – NOVISELØP – 1750 DT

Proud Cash Flow er en hest vi har tro på. Han er meldt i store løp i år, og vi satser på ham selv om det er treåring mot eldre hester. Song d’Amour, Favoritten og Welcometomyworld er de nærmeste til å overta, mens Symbol of Gold er aktuell på trippel.

 

Tips:

5 Proud Cash Flow – 4 Song d’Amour – 8 Welcometomyworld

Outs: 3 Favoritten

 

8.LØP – DAMACHIDA LØP – 1750 DT

Cawett Cove hadde en flott treårssesong i fjor. Toer i 2000 Guineas og tredje i Derby var solid kost. Nå er det ut mot eldre hester på formtall, ingen lett oppgave. Vi tror imidlertid at han løser floken. Geordie Iris vant Oaks i fjor, og jevngamle Mikkelangelo kan en del. Vi tror dette kan være litt kort. Flere av de øvrige pleier å trenge løp i kroppen. Tumaco har vært på trippel i drøyt 60 prosent av sine løp, sjansen til det også nå.

 

Tips:

3 Cawett Cove – 1 Geordie Iris – 6 Tumaco

Outs: 2 Mikkelangelo

 

 

9.LØP – DAUNTING LADY LØP – 1100 DT

Dette løpet er en blåkopi av et løp som skulle ha gått sist torsdag, med unntak av sporene. Vi trodde mest på Simian og Home Straight for en uke siden og ser ingen grunn til å endre på det nå. Det er dog sjelden det er langt mellom hestene i denne klassen, så vi tror det blir jevnt. Happy Larry vant på denne løpsdagen i fjor og har banerekorden. En trippelluring.

 

Tips:

3 Simian – 6 Home Straight – 7 Happy Larry

Outs: 4 Match Point

 

V5-forslag 450 rekker:

 

1.avd: 3-1-7

2.avd: 3-4-8

3.avd: Alle 10

4.avd: 4-2-11-8-7

5.avd: 5 Proud Cash Flow

 

 

DD-forslag 5 rekker:

 

1.avd: 4-2-11-8-7

2.avd: 5

 

Supertrippel 12 rekker = 120 kroner:

 

1.hest: 5 Proud Cash Flow

2.hest: 4-3-8-6

3.hest: 4-3-8-6