Programtips til løpene på Øvrevoll torsdag 12. april kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  03.04.2012
Artikkelbilde
Cool Match er programmets bankerforslag

Last ned programmet gratis her.

1.LØP –  3-ÅRS NOVISELØP – 1600 DT

Adore Me avsluttet fjoråret med en fin seier. Det var et sprintløp, men vi tror ikke hoppa har noe problem med en litt lenger distanse. Fru Johnsen gikk flere ganger i fjor mot den skandinaviske eliten. Are Hyldmo vant første løp på Øvrevoll i fjor, kan gjenta den bedriften med Fru Johnsen. Shabby Chic og Campanita har vist nok til å være i trippelkampen. Pelambre gikk ok i debuten i Gøteborg

 

Tips:

2 Adore Me – 1 Fru Johnsen – 4 Campanita

Outs: 3 Shabby Chic

 

2.LØP –  ADVANCE PARTY LØP – 1100 DT

Her møtes flere av våre beste sprintere. Alight hadde en flott sesong i fjor. Er nok aller best på gress, men hevder seg godt også på sanden. Får et knepent tips. Home Straight gir alltid sitt ytterste. Fungerer kun på sandbanen, så han er i form direkte. Våren og høsten er hans årstider. Simian vant i april i fjor, er alltid farlig på dette underlaget. Happy Larry er ærlig og flink, god trippelsjanse. To svenske gjester gjør løpet ekstra spennende, ingen av dem er sjanseløse.

 

Tips:

1 Alight – 2 Home Straight – 5 Happy Larry

Outs: 6 Simian

 

3.LØP  – V5A-1 – ALKIFAF LØP – 2400 DT

Equito Hill imponerte i seiersløpene i fjor, men falt litt ut mot slutten. Vi tror han kan matche dette formtallet og gir ham vinnertipset. Monfalcone vant Øvrevolls største hekkeløp i fjor, Champion Hurdle. Presterer også bra på flatt, bør regnes. Wood Top var annen i fjorårets første løp, treneren tror på en god sjanse her. Maraboux Javilex har fin kapasitet, men virker litt avhengig av å få det litt slik han vil ha det. Vant lett fra tet i sin eneste seier.

 

Tips:

3 Equito Hill – 2 Monfalcone – 8 Wood Top

Outs: 7 Maraboux Javilex

 

4.LØP –  V5A-2 – AZIMUT LØP – 1600 DT

Most Wanted vant på åpningsdagen i fjor, River Landing og Cool Match på den påfølgende løpsdagen. Trioen pleier å være tidlig i form, og vi tror alle tre er langt fremme. I en meget åpen V5-omgang blir vi nødt til å satse på Cool Match som alenestrek, men skulle gjerne ha hatt med flere. Majestic Song var god på slutten av fjoråret, må regnes. Vi er spente på Mind the Gap. I 2010 vant han flere løp fra innvendige spor over denne distansen. Han starter etter programtrykk, sjekk resultatet.

 

Tips:

7 Cool Match – 5 River Landing – 3 Most Wanted

Outs: 9 Majestic Song

 

 

5.LØP – V5A-3 – ARIO LØP – 1600 DT

Rune Haugen har en duo i løpet, som vi tror vil hevde seg langt fremme. Både Max Manus og Merseyside Star går ofte fine løp. Royal Games tok hjem NM-tittelen i fjor, bra sjanse her. Vår luring er Bentley. Har aldri vunnet, men det retter han nok på i år. Selskapet er enklere enn han møtte flere ganger i fjor.

 

Tips:

1 Max Manus – 4 Royal Games – 6 Bentley

Outs: 7 Merseyside Star

 

6.LØP –  V5A-4 – DD-1 - SCANDIC LØP – 1600 DT

Det er ikke mange som har så mye å vise til her. Between Friends satser nå mest på hinder, er minst like god som sine konkurrenter også på flatt. Star Ballet har kun startet tre ganger og var best i sin siste start. Det kan være mer å gå på, og da kan hun fort vinne et slikt løp. Hidden Secret får opp fjorårets champion Per-Anders Gråberg på ryggen, det er intet minus.

 

Tips:

10 Between Friends – 9 Star Ballet – 6 Dutchess of Bogstad

Outs: 5 Hidden Secret

 

7.LØP –  V5A-5 – DD-2 – ANNA RUSTUNG LØP – 1100 DT

Det er en del fart i flere av disse hestene. Noe særlig stabilitet er det imidlertid vrient å spore. Da det er nærmere et halvt år siden flere av hestene har startet, er det selvsagt ikke lett å vurdere. Sophies Love har god sjanse til å vinne om hun kan repetere løpet fra seieren i oktober. Imperial Skylight går som regel betydelig lenger løp, kanskje kan dette være riktig. Bittersweet vant på åpningsdagen i fjor, men da var formtallet 40. Er likevel ikke uten sjanse nå. Vi spanderer en helgardering, men så var det problemet med å overleve de fire første avdelingene, da. Det tror vi kan bli krevende.

 

Tips:

10 Sophies Love – 11 Imperial Skylight – 9 Royal Hill

Outs: 4 Bittersweet

 

 

 

V5-forslag 576 rekker:

 

1.avd: 3-2-7-8

2.avd: 7 Cool Match

3.avd: 1-4-7-6

4.avd: 10-9-5

5.avd: Alle 12