Programtips til løpene torsdag 27 oktober

Skrevet av Birger Christensen,  24.10.2011
Artikkelbilde
Delily og Pannacotta

 

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 27. oktober kl 18.00, her er programmets tips for løpene.

Kjøp programmets V5 tips her 

Last ned programmet gratis her.

 

1.LØP –  MAIDENLØP – 1750 DT

Cool Water Oasis kommer med fersk form fra England. Har gått på sand før. Vårt vinnertips i kamp med Bentley, som kan en god del på sitt beste. Silvani har vel egentlig skuffet litt, men møter ikke verre lag her enn at det bør bli trippel. Soraya er også en kandidat til trippelplass.

 

Tips:

6 Cool Water Oasis – 2 Bentley – 3 Soraya

Outs: 4 Silvani

 

2.LØP – NORSK MESTERSKAP FOR 2-ÅRINGER – 1600 DT

Det usikre i dette løpet, er at både 1600 meter og sandbane er ukjente faktorer for mange av hestene. Cassano har hatt en fin debutsesong og får tipset foran Sienna. Kun hode skilte sist de møttes. Stallkameratene Brat Camp og Camomilla er de neste vi rangerer, kanskje sammen med Cincinnatus.

 

Tips:

3 Cassano – 6 Sienna – 2 Camomilla

Outs: 5 Brat Camp

 

3.LØP  – NORSK MESTERSKAP FOR 3-ÅRINGER – 1600 DT

Denne årgangen har så langt ikke vært av de aller skarpeste for de norskoppdrettede. Hyldmo-duoen Red Eishin og Royal Games skiller seg i våre øyne litt ut. Milly og Favoritten er omtrent like gode, men virker ikke like tøffe i en finish. Derfor satser vi på en duo i V5-1.

 

Tips:

2 Red Eishin – 8 Royal Games – 5 Favoritten

Outs: 1 Milly

 

4.LØP –  HØSTFINALE STAYER – SØLVDIVISJON – 2400 DT

Åpent, slik det pleier å være når disse hestene møtes. Northern Pal trives i små felt og liker underlag og distanse. Får et knepent tips. Treåringene Well Fitted og Mikkelangelo skal vise at ungdommen er i ferd med å ta igjen de eldre. Pilgrim og What Budget kjemper nok langt fremme i dette jevne feltet.

 

Tips:

3 Northern Pal – 4 Well Fitted – 8 Pilgrim

Outs: 5 Mikkelangelo

 

5.LØP – ØVREVOLL HESTEEIERFORENING KLOKKELØP IV – 1100 DT

On the Piste har møtt hester som Wattan og Chief Eric på gjeldende distanse. Var ikke så mye slått, og da tror vi på en fremskutt plassering. Vi garderer kun med Delily og Pannacotta, som kjempet hardt om seieren sist. Aylar er jevn og flink, men best på gress. Her tror vi på trippel. Bittersweet har slitt i det siste, og vi lar henne hvile nå. Da kommer gjerne seieren.

 

Tips:

9 On the Piste – 7 Pannacotta – 6 Aylar

Outs: 2 Delily

 

6.LØP –  GO FOR IT LØP – 2400 DT

Equito Hill var helt suveren sist. Ble ikke straffet for hardt, hvilket vi synes er fornuftig. Vi tror på seier, men garderer med Send an Invitation. Sterk seier sist og går alltid gode løp på høsten. Head Above Clouds viste forbedret form sist, en mulig strek om man vil gardere bredere.

 

Tips:

1 Equito Hill – 7 Send an Invitation – 10 Hidden Secret

Outs: 6 Head Above Clouds

 

7.LØP –  HØSTFINALE MILER – BRONSEDIVISJON – 1600 DT

Cool Match har flott form. Får et knepent tips her. Theoderich avsluttet bra sist til annen, langt fremme nå. Mink’s Aisha trives med disse betingelsene, og William Hepburn avslutter bra om det går for fort i tet.

 

Tips:

7 Cool Match – 1 Theoderich – 4 William Hepburn

Outs: 2 Mink’s Aisha

 

 

 

V5-forslag 576 rekker:

 

1.avd: 2-8

2.avd: Alle

3.avd: 9-7-2

4.avd: 1-7

5.avd: 7-1-2-4-3-10