Øvrevoll torsdag den 6. oktober kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  03.10.2011
Artikkelbilde
Aylar

 

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 6. oktober kl 18.00, her er programmets tips for løpene.

Kjøp programmets V5 tips her 

Last ned programmet gratis her.

 

 

1.LØP –  NORSK ST LEGER – 2830 GRESS

Dette løpet står mellom Without Fear og Manchester. Det er naturlig at førstnevnte blir favoritt, men seier til Manchester vil ikke være noe sjokk. Livingstone vant St Leger i Danmark, favoritt til den siste trippelplassen. Men Mikkelangelo kan spurte fort, og Catch Me a Dream var nummer to i Oaks.

 

Tips:

2 Without Fear – 7 Manchester – 8 Mikkelangelo

Outs: 6 Livingstone

 

2.LØP – 2-ÅRSLØP – 1600 DT

Proud Cash Flow var klart slått i debuten, men treneren tror på fremgang. Johaug har vært flink, men samme trener tror at hun er best på gress. Lund er meget positiv til debuterende Extricate, men 1600 meter kan være i lengste laget – hoppa har samme mor som Entangle. Grei debut av Pelambre i Gøteborg.

 

Tips:

7 Proud Cash Flow – 2 Johaug – 5 Pelambre

Outs: 6 Extricate

 

3.LØP  – V5A-1 – NOVISELØP – 1100 DT

Habenaria, Loire og Imperial Skylight er de tre som har vunnet løp før. Denne trioen kan utgjøre trippelen nå, men vi gir også Public Service en mulighet. Vi føler oss relativt sikre med denne kvartetten på V5.

 

Tips:

7 Habenaria – 5 Imperial Skylight – 10 Loire

Outs: 11 Public Service

 

4.LØP –  V5A-2 – DARK STORY LØP – 1100 DT

Et vrient løp å finne ut av. Aylar er best på gress, men formen er fin og motstanden overkommelig. Dropper blinkersen, og det gjør også Hallingdal Blue. Bør hevde seg her. Andy Capp og Azzah er begge ganske kjappe, men her kan det være behov for en del streker.

 

Tips:

5 Aylar – 10 Hallingdal Blue – 9 Azzah

Outs: 8 Andy Capp

 

 

5.LØP –  V5A-3 – DO RUN RUN 2.AVD – 1600 DT

Top Scene har møtt gode hester i flere løp uten å være så mye slått. Nå setter han på blinkers, og det er svært få formhester i feltet. Derfor prøver vi denne gang med en banker av det litt mer friske slaget. Dalmeny er nede på formtall 64, det gjør henne spennende for oss her. Ellers er dette et løp hvor det fort kan skje noe, men vi setter altså vår lit til Top Scene.

 

Tips:

3 Top Scene – 1 Dalmeny – 6 Sportschau

Outs: 7 Theoderich

 

6.LØP –  V5A-4 – DD-1 – DO RUN RUN 1.AVD – 1600 DT

Disse løpene er ofte veldig vriene å finne ut av. Tempoet i front avgjør gjerne utfallet. Klarer de å moderere seg, kan det holde helt inn. Men ofte går det for fort, og da kommer de bakfra. William Hepburn viste endelig form sist, kan gjenta nå. Ziwy Skate og Mohikan avslutter ofte bra, mens Merseyside Star er nokså jevn. Tahayab var god sist, kanskje er 1600 meter litt langt. Hva så med Bittersweet? Sist gikk det for fort der fremme, men vi er også litt usikre på formen.

 

Tips:

1 William Hepburn – 11 Ziwy Skate – 8 Tahayab

Outs: 6 Merseyside Star

 

7.LØP –  V5A-5 – DD-2 – HØSTFINALE STAYER – BRONSEDIVISJON – 2400 DT

Hidden Treasure har ikke vært ute av trippelen i år. Kjemper fremme hver gang og får et knepent tips. Northern Pal bærer en del vekt og får derfor jockey med vektlettelse. Kan vinne om det går like fort i tet som sist. Dubai Samurai er på gang, vinner nok løp i høst. Flere av de øvrige er gode på sand, så kanskje kan det lønne seg å gardere bredere enn vi har råd med.

 

Tips:

11 Hidden Treasure – 12 Northern Pal – 1 Big Master

Outs: 2 Dubai Samurai

 

8.LØP – ØVREVOLL HESTEIERFORENING KLOKKELØP III – 2400 DT

Equito Hill avsluttet sterkt sist. Har en god rytter, og vi tror det kan bli karrierens første seier. Miss Montana gjør det jevnt bra. Fin mulighet her. Clauses Mistral har formen inne, bør klare en fin premie. Også Unique Case virker å være på gang. Fin form på Rambo’s Cinderella, men 2400 meter har så langt vært litt for langt.

 

Tips:

11 Equito Hill – 10 Miss Montana – 5 Unique Case

Outs: 3 Clauses Mistral

 

 

 

V5-forslag 576 rekker:

 

1.avd: 7-5-11-10

2.avd: Alle 12

3.avd: 3 Top Scene

4.avd: 1-11-6-8

5.avd: 11-12-2