Programtips til løpene på Øvrevoll onsdag den 19. oktober kl 12.00, første løp kl 12.15

Skrevet av Birger Christensen,  13.10.2011
Artikkelbilde
Minnie McGinn

 

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane onsdag 19. oktober kl 12.00, her er programmets tips for løpene.

Kjøp programmets V4 tips her 

Last ned programmet gratis her.

1.LØP –  V4-1 – FRANCIS ELITELØP – 900 GRESS

Vi prøver med et kanskje noe friskt vinnertips på Beat Baby. Vant enkelt i siste start og var ikke mye bak Alight tidligere i år. Emphasis er rask og har ytterspor. Pass opp. Alight så på torsdag ut til å ha mistet noe av formen, men er så god på 900 meter på gresset at vi tar henne med. Light the Fire får også sjansen med håp om at banen ikke blir for tung.

 

Tips:

7 Beat Baby – 11 Emphasis – 9 Light the Fire

Outs: 3 Alight

 

2.LØP – V4-2 – DD-1 - HØSTFINALE MILER – GRUNNDIVISJON – 1600 DT

Minnie McGinn vant sikkert torsdag. Kanskje er 1100 meter en litt bedre distanse, men hun klarte å vinne på 1600 meter også. Vår banker i en vrien omgang. Pecoiquen spurtet sterkt sist i Gøteborg, og Azzah er i form. Heather Honey fikk en vrien sving torsdag, kan kanskje noe bedre. William Hepburn spurter fort om det går for kjapt i tet.

 

Tips:

4 Minnie McGinn – 2 Pecoiquen – 12 Azzah

Outs: 1 Heather Honey

 

3.LØP  – V4-3 – DD-2 – FORTUNA VICTORIA ELITELØP – 1600 GRESS

The One and Only står med to strake seire. Vi tror han kan fikse en tredje seier på stripe, men det er mange om beinet. Tatoosh er en flott hoppe. Var ikke som best sist, men er utrolig god på sitt beste. Pilgrim vant et tilsvarende løp i mai, er sikkert i nærheten også nå. Fair Flair var meget god tredje i siste start, og Quint Essentials er skummel på høsten.

 

Tips:

14 The One and Only – 9 Tatoosh – 12 Fair Flair

Outs: 7 Pilgrim

 

4.LØP –  V4-4 – HØSTFINALE SPRINT – JERNDIVISJON – 1100 DT

Et sprintløp i den litt lavere klassen. Hallingdal Blue går brukbart, får et ytterst knepent tips. Pannacotta vil lede lenge, kanskje blir hun modig om ingen angriper hardt. Habenaria og Zirkon går tidvis ok løp i denne klassen, men her er det jevnt.

 

Tips:

10 Hallingdal Blue – 1 Pannacotta – 2 Zirkon

Outs: 4 Habenaria

 

5.LØP –  NORSK JOCKEYKLUB 3-ÅRSSPRINT – 1170 GRESS

Dingle View har hatt en flott sesong, men formen er kanskje litt på hell. Hun fortjener favoritt-tipset, men ser ikke på det som et sjokk om hun taper. Edge of Eternity er en flott hoppe, som fort kan legge inn et bud på seieren. The Sydney Arms har vært god, også her er formen muligens litt på vei ned. Karakorun var knallgod i fjor, har ikke helt fulgt opp i år.

 

Tips:

1 Dingle View – 2 Edge of Eternity – 3 Karakorun

Outs: 5 The Sydney Arms

 

6.LØP –  2-ÅRSLØP – 1170 GRESS

Grey’s Electra har vært veldig god på Øvrevoll og fortjener tipset. Red Hearts kommer fra seier i England, dette ser spennende ut. Accomplished og Rago er spennende, og Johaug trener best på gresset. Et fint toårsløp.

 

Tips:

1 Grey’s Electra – 3 Red Hearts – 4 Rago

Outs: 2 Accomplished

 

7.LØP –  FEMALE LEGEND LØP – 1600 DT

Symbol of Gold fikk hull på byllen sist. Det kan fort bli to strake når det først løsner. Ziwy Skate og Reaching Nirvana holder fin form, regnes tidlig. Cool Match og Most Wanted vil gjerne frem til front, det kan fort koste litt mye fra utvendige spor.

 

Tips:

3 Symbol of Gold – 9 Ziwy Skate – 10 Cool Match

Outs: 4 Reaching Nirvana

 

8.LØP – HOUSE OF WINE NOVISEHEKK FINALE – 3200 GRESS

Finalen i novisehekken er blitt et riktig fint løp. Monfalcone vant i fjor, har en god mulighet også i år. Professor Higgins gikk flott i Champion Hurdle, nå kan det bli revansj på Monfalcone. Volo Cat vant sist i Gøteborg, en meget skummel utfordrer. Daychan og Emperor kjemper om den siste plassen på linjen.

 

Tips:

7 Monfalcone – 4 Professor Higgins – 3 Daychan

Outs: 6 Volo Cat

 

 

 

 

V4-forslag 240 rekker (480 kroner):

 

1.avd: 7-11-3-9

2.avd: 4 Minnie McGinn

3.avd: 14-9-7-12-11

4.avd: Alle