Programmets tips til løpene på Øvrevoll torsdag 3. november

Skrevet av Birger Christensen,  31.10.2011
Artikkelbilde
Equito Hill

 

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 3. november kl 18.00, her er programmets tips for løpene.

Kjøp programmets V5 tips her 

Last ned programmet gratis her.

1.LØP –  2-ÅRS MAIDENLØP – 1600 DT

Flere  spennende debutanter kommer ut i dette maidenløpet. Både Sherrypop og Birkebeinern får plass på linjen. Campanita har startet to ganger og har ikke vært så mye slått av gode hester. Clauses Sunshine har ikke tjent penger ennå, men har gjort skapelige innsatser i godt selskap i Danmark.

 

Tips:

1 Sherrypop – 4 Campanita – 8 Clauses Sunshine

Outs: 2 Birkebeinern

 

2.LØP – NOVISELØP – 2400 DT

Et litt merkelig noviseløp, der distansen 2400 meter kan bli lang for flere av hestene. Lord Rossmo og Intricate Talent står begge hver meter, og det blir avgjørende for vårt tips. Blant de øvrige tror vi mest på Soraya, Imperial Skylight og Hidden Fairytale. Men ingen av dem er vant med distansen, og det er et stort usikkerhetsmoment.

 

Tips:

5 Lord Rossmo – 10 Intricate Talent – 8 Imperial Skylight

Outs: 1 Soraya

 

3.LØP  – HANDSOME GIFT LØP – 1100 DT

Meget åpent. Tre av hestene har vunnet ett løp hver i år, de øvrige er seiersløse. Habenaria prøver blinkers, det kan være et lurt trekk. Loire hevder seg ofte ganske bra mot denne motstanden. Swedish Time er ofte litt vrien i startboksen, kan en del om han kommer greit av gårde. Pannacotta er også ofte i nærheten, men dette er som sagt meget vrient.

 

Tips:

5 Habenaria – 7 Loire – 9 Pannacotta

Outs: 3 Swedish Time

 

4.LØP –  HØSTFINALE MILER – JERNDIVISJON – 1600 DT

Azzah gikk fint til annen på Klampenborg lørdag. Bør ha en god sjanse i dette selskapet. Reaching Nirvana er med i toppen, kan vinne om opplegget klaffer. Pecoiquen og Ziwy Skate viser litt form, og det gjør at de får plass på linjen.

 

Tips:

3 Azzah – 2 Reaching Nirvana – 9 Ziwy Skate

Outs: 5 Pecoiquen

 

5.LØP – DAGBLADET HØSTFINALE  – 1600 DT

Archived var tilbake i form torsdag. Han får ikke tillegg for seieren, og en lærling med lettelse ser bra ut. Motstanden er hard, men vi gir Archived tillit på formtall 76. Rapponghi har imponert i høst, men formtall 83 er nok i grenseland for kapasiteten. Det er normalt i lengste laget for Match Point og Female Spring, men formen er bra.

 

Tips:

7 Archived – 1 Rapponghi – 9 Female Spring

Outs: 8 Match Point

 

6.LØP –  HØSTFINALE SPRINT – BRONSEDIVISJON- 1100 DT

Et litt smålurt sprintløp. Minne McGinn står med fire strake seire, men formtallet er økt fra 55 til 67. Hun må selvsagt regnes, men å vinne fem på rad skjer nesten aldri på Øvrevoll. Ticmosic møter svakere lag enn han pleier, og da er jockeyens lettelse viktig. Requested viste endelig litt form sist, og Mad Men og Home Straight kjempet hardt sist de møttes. For øvrig er det flere av de øvrige som kan være en luring.

 

Tips:

10 Minnie McGinn – 1 Ticmosic – 3 Mad Men

Outs: 9 Requested

 

 

7.LØP –  HØSTFINALE STAYER – GRUNNDIVISJON – 2400 DT

Equito Hill har vunnet sine to siste starter med 22 og 9 lengder. Vektene var satt før siste seier, og dermed kommer han ut med gammelt formtall. Vi tror den tredje strake seieren er på gang. Zen Cat har flott form og nesten alltid en fin spurt å by på. Billsson er jevn og kan være en god trippelkandidat. En luring kan Milliondollarbaby være. Siste hekkeløp var positivt, og mange går godt i flatløp etter en sekvens med hekkeløp.

 

Tips:

5 Equito Hill – 10 Zen Cat – 12 Billsson

Outs: 4 Milliondollarbaby

 

V5-forslag 600 rekker:

 

1.avd: Alle

2.avd: 3-2-5-9-11

3.avd: 7 Archived

4.avd: Alle

5.avd: 5 Equito Hill