Omtaler av hestene til start torsdag 6. oktober kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  05.10.2011
Artikkelbilde
William Hepburn

 

Her er omtaler av hestene som starter på Øvrevoll torsdag 6. otkober kl 18.00, vi håper dette vil hjelpe deg til å finne riktig vinnere.

 

Her kan du laste ned programmet gratis.

 

Starthester 6. oktober:  

 

1.løp:

Entourage: Starter ikke. Without Fear: En kanon, som kjemper om seieren. Jetset: Mot Skandinavias beste treåringer blir det vrient. Jumeirah: Jevnt bra, får nok premie her. Catch Me a Dream: Eneste hoppe i feltet. Ser ut til å stå distansen, kan kjempe om den siste trippelplassen. Livingstone: Vant Dansk St Leger, aktuell for trippel. Manchester: Normalt eneste reelle utfordrer til Without Fear. Ikke uten sjanse på seier.  Mikkelangelo: Ser ut til å klare distansen. Får premie, kan klare tredje.

 

2.løp:

Amalthea: Ser ut til å trenge flere løp. Johaug: Ikke mye slått av de beste. Helt fremme denne gang.  Summertime: Debuterer, vi tror hun trenger løpet. Lucky Song: Også debutant, trolig skal hun ha et løp i kroppen før hun er aktuell i toppen. Pelambre: Ok debut, bør være trippelaktuell. Extricate: Rask hoppe, som debuterer. Treneren lurer på om det kan være litt langt.  Proud Cash Flow: En del slått i debuten. Vil gå en del frem med løp i kroppen, tror treneren. One: Mye slått av gode hester. Premie?

 

3.løp:

Little Georg: Mye slått hittil. Må ha flere løp. Beautiful: Brukbar totodebut, premie er innen rekkevidde. Younevercatchme: To bra løp på Øvrevolls gress. Første gang på sand, trolig litt hardt i mot. Sophies Love: Sliter med å få klaff, vi avventer. Imperial Skylight: Kapabel, men vond å vinne med. En seier og 19 trippelplasser sier litt om den saken. Ironic Irannik: Har aldri vært på trippel. Neppe mer enn en liten premie.  Habenaria: Minner litt om løpet hun vant. Er temmelig sikkert helt i teten. Irish Lassie: Er lite startet og kan forbedre seg. Men seier blir nok for tøft. Funny’s Brother: Vil nok etter hvert forbedre seg en del, men vi tror det er litt tidlig. Loire: I dette selskapet er han aktuell for en plass i toppen. Public Service: God trippelsjanse, kan vinne om det klaffer fra start.

 

4.løp:

Decibel: Har en del fart. Setter på blinkers, med på gardering. River Landing: Er normalt ikke av de aller raskeste fra start. Det kan skape litt problemer med posisjonene. Kan spurte fort og bør med på bongen i et meget åpent løp. Totte: Liker distanse og underlag. Ikke helt borte. Merrie del Fine: Ganske jevn. Kan klare premie på den egenskapen.  Aylar: Er best på gress, men med formen inne bør hun likevel regnes. Marimba: Prøvde sprint sist, og det er nok hennes distanse. Strekes.  Archer’s Up: Ganske rask, men fire kilo overvekt trekker litt ned. Andy Capp: Årsdebuterte sent, men gikk bra. God nok mot denne motstanden. Azzah: Har ikke vunnet siden hun var toåring. Men trippel er langt fra umulig. Hallingdal Blue: To bra løp på rad. Skal tas på alvor. Face the Fact: Mye slått i årets to starter. Vil likevel ikke droppe ham helt. Nice and Rough: Har ikke vært på trippel I år. Litt tøft å tro på mer enn premie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5.løp:

Dalmeny: Startet sesongen med formtall 75. Vi synes det kan være en hest å passe fremover. Summer Party: Ok innsats i come back søndag. Trenger kanskje enda et par løp. Top Scene: Flere bra løp mot hester rundt 80 i formtall. Setter på blinkers. Spennende denne gang.  Fighting Spirit: Sliter med å få det til. Er sluppet ned til formtall 63, bør klare premie. Illusive Spirit: Er også satt ned på et formtall han burde kunne. Bør klare premie. Sportschau: Liker seg best i front. Får hun den posisjonen, er hun litt skummel. Theoderich: Klar fremgang sist. Bør med om man velger å ha noen hester på V5. Al Neri: Har ikke fått det til i år. Har dog møtt mange gode hester, så det kan fort bli årets beste plassering. Lista Lightning: Sliter med å få klaff. Det ser hardt ut. Mind the Gap: Øvrevoll-kjenning tilbake på gamle trakter. Skulle nok gjerne hatt et spor lenger inn. Dantolini: Viser ikke form, vi tviler.

 

6.løp:

William Hepburn: Endelig en seier igjen sist. Vil gjerne ha litt overpace i front, og det kan det fort bli. Mohikan: God nest sist. Ingen vinnertype, men vi tror på premie. Chorusso: Har til nå vært best på gress. Skal likevel ikke regnes bort, for på sitt beste er han god nok. Salute: Jevn og flink, kan blande seg i striden. Bittersweet: Vant fem løp på våren. Har brukt for mye krefter tidlig i de siste løpene, farlig å utelate. Merseyside Star: Er på gang og får en god jockey på ryggen. Er avgjort aktuell nå. Lucky Lucioni: Neppe mer enn premie nå, tror vi. Tahayab: Vant lett sist. Liker sandbanen og kan vinne selv om løpet nå er 500 lenger. Windiana: Gikk et fint løp, men har ikke fulgt opp. Formen? Max Manus: Har et ok løp, men vi er litt usikre på om han står 1600 meter. Ziwy Skate: Fin seier sist. Passerer en del på oppløpet. Most Wanted: Står litt vrient til. Skulle nok gjerne hatt spor lenger inn.

 

7.løp:

Big Master: Kapabel. Vi liker ham aller best på litt kortere løp, men har også gått bra på denne distansen. Regnes nokså tidlig. Dubai Samurai: Klart på gang. God tidlig på våren og litt ut på høsten. Skummel. Nataniel: Flere gode gressløp. Farlig om han går like bra på sand. Ferrozzo: Inntil det motsatte er bevist, tror vi han er en gresshest. Artistic Light: Liker sand og rett distanse. Aktuell for trippel. Lord Rossmo: Overrasket i seiersløpet. Dette virker å være litt tøff motstand. Vestano: Bra løp sist. Det er muligens litt i lengste laget. Hakuna Matata: Formen er ikke den beste. Med fire kilo overvekt ser det vanskelig ut. Surfer: Har litt bedre statistikk på gress, men også en annenplass fra sandbanen tidlig i år. Vi er litt usikre på formen. Well Fitted: Har møtt mange gode i år. Premie, kanskje trippel. Hidden Treasure: Lett seier sist. Vi tror hun er med helt i toppen. Northern Pal: Enkel seier sist. Likte den høye farten i front. Blir det slik igjen, kan han speede forbi alle.

 

8.løp:

Carnet Apache: Viser ikke form. Det virker vrient. Rambo’s Cinderella: Vant knepent sist. 2400 meter har så langt vært litt i overkant. Men selskapet skremmer ikke. Clauses Mistral: To fine løp på slutten. Med rett fart i tet holder hun fort vekk helt til mål. Indian Drive: Har ikke imponert i år. Vi tviler. Unique Case: Fint løp sist. Overvekt trekker ned, men premie kan det bli. El Gran Geordie: Har så langt ikke tjent penger. Vi tror distansen er for lang. My Pal Al: 12-åring i årsdebut. Selv med blinkers ser det hardt ut. Nomine de Jour: Viser ikke så mye. Vi tviler. Hattan: To tredjeplasser, litt hardere i mot nå. Premie?  Miss Montana: Hest i bra form og god rytter. Fin sjanse. Equito Hill: Avsluttet veldig fort til femte sist. Virker å være på gang, bra mulighet. Canadian Angel: Det ser krevende ut, vi avventer.