Omtaler av hestene til start torsdag 13. oktober kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  12.10.2011
Artikkelbilde
Rapponghi

Her er omtaler av hestene som starter på Øvrevoll torsdag 13. oktober kl 18.00, vi håper dette vil hjelpe deg til å finne riktig vinnere.

 

Her kan du laste ned programmet gratis.

 

Starthester 13. oktober:  

 

1.løp:

Messi: God tredje i Auksjonsløpet. Vi tror han er på trippelen også nå. Vortex: Ser ut til å trenge flere løp i kroppen. Second Floor: Viser fremgang hele tiden. Kjemper om seieren her, tror vi. Camomilla: En del slått i debuten. Kan kanskje fikse premie nå. Amenina da Ilha: Må mest trolig ha et løp eller to til. Sienna: Nær ved å vinne sist. Helt der fremme også nå. Cave Man: Flott debut til fjerde. Regnes ganske tidlig nå. Campanita: Helt ok debut. Bør ha god premiesjanse nå. Crazy: Også positiv debut. Kan klare premie. Shabby Chic: Fin debut. En av mange som er med i striden rundt en mindre premie. Fru Johnsen: Jevn og flink. Kan være aktuell for en trippelplass.

 

2.løp:

Public Service: Har så langt manglet litt i finishen. Kanskje premie. Loire: I løp som dette er han ofte med i toppen. Distanse og underlag er bra, med i striden. Angie’s Nap: To gode løp i Gøteborg. Regnes tidlig denne gang. Midnight Eagle: Har ikke startet siden seieren i april. Får stå som løpets klare outsider. King Minos: Ser tøft ut med noe mer enn en mulig premie.  Phili Boy: Har ikke fått det til på sprint på lenge. Formen? Zavann Zaid: Litt opp og ned. På sitt beste er han ikke så langt unna de i teten. Ingvild: Beste distansen, likevel ser det hardt ut. Ontherun: Sprint kan nok passe. Vi tror det er litt hardt i mot. Illusive Spirit: Ganske rask. Dropper blinkersen, kanskje er det positivt? Aylar: Er i flott form. Kjemper i toppen på ny.

 

3.løp:

Alight: Tre strake seire, men det er 900 gress. Har startet lite på sandbanen, så det er et lite usikkerhetsmoment. Caerus: God sprinter, viste fremgang sist. Regnes om han går frem en liten bit til. Prince Fasliyev: Topphest, som sliter med å få det til. Kun med på bred gardering. Home Straight: Virker avhengig av å være med fremme direkte. Trolig med på fotoet. Female Spring: Har ofte en sterk spurt. Kan vinne om hun finner fri bane. Red Colori: Starter ikke. Rapponghi: Tre strake seire. Imponerer stort og kan ta den fjerde på rad. Happy Larry: Vant sist på ny banerekord. Kan gjenta. Ticmosic: Med formtall 79 kan det være en mulig luring i dette jevne sprintløpet. Treneren har god tro.

 

4.løp:

Bello Secondo: Mangler litt på formen. Tror dette er litt kort. Otama Tomboy: Ganske rask. Med om man garderer bredt. Mad Men: Imponerte sist, i striden på ny. Tedious: Har ikke imponert i år, vi tviler. Swedish Time: Har en del fart, kan overraske. Pannacotta: Bra i seiersløpet, bedre hester i mot nå. Trippel? Heather Honey: Vår luring for dagen. Møter helt andre hester enn hun pleier. Er ganske rask, vi tror hun kan vinne med klaff. Vilas: Har ikke imponert, vi tviler. Tahayab: God i seiersløpet, i toppen med liknende innsats. Divine Spirit: Ok løp i den danske provinsen. Med på mistanke. Minnie McGinn: To strake seire, kan legge på tilt tre. Royal Hill: I sin start nummer 100 tror vi han er aktuell for trippel.

 

5.løp:

Maraboux Javilex: God i seiersløpet, uheldig sist. Vi tror på god seierssjanse. Lord Rossmo: Kjemper fremme lenge, bør klare premie. Wood Top: Litt forbedret sist. Premie bør være bra. Rebel Heart: Har vært best på gress, formen virker ikke å være helt på topp. So Trendy: Kanskje ikke i sin aller beste form. Liten luring med sterk jockey. Explosive Hill: God i come back, siden har det gått feil vei. Setter på blinkers. Entourage: Ok i seiersløpet, må være enda et hakk bedre for å vinne her. Onkel Blaa: Vi tror ikke han får fred i tet, og da tviler vi på om det holder helt inn. Chief of Ten: Vant sist. Her er det flere formhester, så vi tror det blir tøft å gjenta. Zen Cat: Lett seier sist. Spurter nok forbi mange, kanskje trippel. Cavallina: God nest sist, møtte svært gode hester sist. En luring her. Flying Falk: Fin seier i juli, har slitt siden. Det ser ganske tøft ut.

 

6.løp:

River Landing: Lenge siden siste løp på distansen når det har vært snakk om sand. Tredje den gang, kanskje trippel igjen? Talwanda: Kun tre starter. Lettere i mot, men har vært så vidt mye slått at vi tror det blir tøft. Party Booster: Ok løp sist, neppe mer enn premie nå. Sverre Award: Imponerte ikke sist på Øvrevoll, vi tviler litt, har stått på Øvrevoll siden siste start. Reaching Nirvana: Vant sist og kan gjenta. Jockeyen er nettopp tilbake fra langt skadefravær. Midnight Heart: Har aldri vært på trippel, det ser vrient ut. Miss Montana: Annen sist, dog ”en mil” bak vinneren. God trippelsjanse. Send an Invitation: God på våren, premie er fullt mulig. Rainbow Barrel: Kun tre starter i år. Har gått bra på sand før, kan være en liten luring. Totte: Går bare på det jevne nå, vi tviler litt. Andy Capp: Kun to starter i år. Har vært god på Øvrevolls sand før, skal passes litt fremover.  Ziwy Skate: Fin form og har ofte en god spurt. Vår knepne favoritt.

 

7.løp:

Northern Pal: Er i flott form. Kommer alltid med en sterk spurt, kan vinne. Cool Match: Liker seg I front. Problemet er at det ofte går litt for fort, og det straffer seg til slutt. Quint Essentials: Viste litt av det han kan sist. Er fortsatt billig inne og har gått mange gode løp på sand. Klar sjanse. Harmony Hall: Kun to starter I år. Trenger trolig et par løp til. Zeeran: Viser ikke form, vi tviler. Monterey: To løp i år uten form, neppe. Artistic Light: Meget god sist, regnes tidlig. Majestic Song: Har I år manglet det lille ekstra. Premie? Royal Games: Har startet i tøffe selskap. Treåring, som ikke er helt sjanseløs her. Song d’Amour: Fin distanse og underlag. Er han like god som på den svenske Derbydagen, kan han vinne.  Hans ene seier kom på dagens distanse og med Jacob Johansen. Big Master: Må velge om han vil dra av gårde tidlig eller ligge på vent. Uansett er vi redd for at det kan bli feil her.  Hot Marta: Best på gress, men har kapasitet til å være med på sitt beste. Gardering.