Omtaler av hestene til start onsdag 19. oktober kl 12.00

Skrevet av Birger Christensen,  17.10.2011
Artikkelbilde
The One And Only

Her er omtaler av hestene som starter på Øvrevoll onsdag 19. oktober kl 12.00, vi håper dette vil hjelpe deg til å finne riktig vinnere. OBS første løp kl 12.15!

 

Her kan du laste ned programmet gratis.

 

Starthester 19. oktober:  

 

1.løp:

Reggae Dancer: God sesong i år. 900 meter kan være litt i korteste laget.  Yorkshire Lad: Er nok ikke riktig rask nok mot disse sprinterne. Alight: Flott sesong, særlig på 900 meter gress. Formen kan være litt på hell. Cavorting: Vinner ikke så ofte lengre. Men er aldri langt unna på den korteste sprintdistansen på gress. Trippel? Aaron’s Way: Møter litt for skarp motstand denne gang, mener vi.  Zaphir:Hadde nok gjerne sett at løpet hadde vært noen meter lenger. Beat Baby: Sterk seier sist. Vi tror han er med i den absolutte tetstriden her. Simian: Litt kort og litt bedre på sand gjør at vi ikke tror på mer enn premie. Light the Fire: Er meget rask. Regnet som er meldt er normalt et minus. Prince Fasliyev: Sliter med å finne formen fra to sesonger siden. Vi tviler. Emphasis: Er veldig rask, fint spor, trolig med i striden.

 

2.løp:

Heather Honey: Var litt uheldig sist. Har normalt et bra løp her, en mulig gardering. Pecoiquen: Spurtet som en vind til seier i Gøteborg. Bra mulighet her med Diaz på ryggen. William Hepburn: Kan rekke frem om det går for fort i front. Minnie McGinn: Fin seier torsdag tross starttap. 1600 meter er nok ingen fordel, men hun vant tross alt på den distansen nest sist. Kan vine igjen. Tahayab: God i seiersløpet. Virker å være litt mer sprintbetont nå, premie? Fighting Spirit: Fint løp på denne distansen sist. Vinner sjelden, kan være en trippelkandidat. Zafir Zaid: To seire på våren. Formen har forsvunnet, og tross god jockey ser det vrient ut. Requested: Sitt beste løp i Sverige i år. Må vise mer for å hevde seg her. Zafirah: Svak på sandbanen i år. Vi tviler. Severio: Lenge siden vist form. Det ser hardt ut.  Chorusso: Gikk ut litt tøft fra start sist. Kan så vidt mye på sitt beste, at det kan være en luring i V4. Azzah: Flott form. Trolig med i striden.

 

3.løp:

Simbad: Går bra løp, men vi synes motstanden er så tøff, at vi tror det blir hardt. Tumaco: Ærlig og flink. Klar premiekandidat og liker tung bane. Marked by Zorro: Har hatt en ok sesong uten å vinne. Ganske hardt å snu på den statistikken her. What Budget: Gjør mange gode løp. Distansen er trolig litt i korteste laget. The Pirate: Finner ikke riktig tilbake til gamle takter. Tøft i mot. Magic Cloud: Bra løp lørdag i Danmark. 1600 meter er normalt litt kort. Pilgrim: Er ofte med i striden. Det tror vi han er denne gang også. Medallic: Går bra løp, men her er det knallhardt i mot. Tatoosh: Topphoppe. Svak sist, men det var nok bare en dårlig dag. Regnes. Hot Wing: God på høsten i fjor. Skal passes litt fremover. Quint Essentials: Skuffet torsdag. God sist han gikk på gresset. Fair Flair: Imponerer stadig. Hun må regnes også her. Half Pint Bill: Ærlig og flink. Trippelaktuell.The One and Only: Imponerte i seiersløpene, aktuell på ny. Lazy Lord: Vinner ikke så ofte. Men han bør regnes i trippelkampen.

 

4.løp:

Pannacotta: Rask fra start. I dette enkle selskapet skal hun regnes tidlig. Zirkon: Litt ujevn. Klart aktuell på sitt beste. Liberty Cash: Har manglet det lille ekstra. Premie? Habenaria: Jevn og flink. Fire kilo lettelse kan gjøre utslaget. Delily: Har slitt en del i år. Trenger kanskje et løp i kroppen.  Bridget Jones: Har møtt gode hester, men også vært mye slått. Vi tviler, selv om motstanden er billig. Forever Fong: Har aldri vunnet. Trippel er dog innen rekkevidde. Emma: Starter ikke. Gucci Lorenzo: Mer riktig motstand nå. Premie kan gå. Phili Boy: God i seiersløpene, men formen ser ut til å være på hell.  Zit Zaid: God sist i Gøteborg. Skrellvant på våren, kan det være en ny overraskelse på gang?

 

5.løp:

Dingle View: Feltets beste hest. Tapte sist mot en hest som ikke er bedre enn de hun møter nå. Er formen litt på hell? Edge of Eternity: Sikker seier i Breeders. Kan kanskje utfordre favoritten.  Karakorun: Bra hoppe, som sikrer seg en mindre premie her. Alvin: Har aldri vunnet. Her er han med i trippelkampen. The Sydney Arms: Er rask og god. De to siste løpene kan tyde på at formen er litt på hell. Lady Rossmo: Bra sprinter, som vi tror møter overmakten nå. Miss Clodia: Har en del fart, kjemper om trippel.

 

6.løp:

Grey’s Electra: En av våre beste toåringer. Kjemper om seieren. Accomplished: Bra på Täby, det kan holde til trippel nå. Red Hearts: Kommer fra seier i England. Bør regnes direkte. Rago: Riktig fin debut. Spennende i dette fine toårsløpet. Merlot: Ok annneplass, det virker hardt i mot nå. Extricate: Klart slått i debuten. På denne distansen er hun trolig med der fremme, samme mor som superhoppen Entangle.  Jouye: Debuterer, trenger nok løpet. Johaug: Har gått gode gressløp, aktuell for trippel.

 

7.løp:

Silouette: Det kan være rom for forbedringer, da hun er lite startet. Trolig hardt å vinne. Majestic Song: Går jevnt uten den rette stinget. Kjemper om en mindre premie, tror vi. Symbol of Gold: Høy kapasitet. Fikk hull på byllen sist, og det er god sjanse for en ny gevinst. Reaching Nirvana: Har ikke vunnet på formtall 57 før. Trippel kan være aktuelt. Mohikan: Vinner ytterst sjelden. God sjanse på penger. Bello Secondo: Svak sist. Ser ut til å være best på gress. Younevercatchme: Er lite startet og kan forbedre seg. Trenger nok et par løp til. Imperial Skylight: Har svært vondt for å vinne. Feltet er ikke verre enn at det fort kan bli trippel. Ziwy Skate: Holder formen. Godt trippelkort, kan også vinne. Cool Match: Hvis det ikke koster for mye å komme frem mot tet, kan han kjempe i toppen. Lucky Lucioni: Formen virker å være dalende. Premie? Most Wanted: Står dumt til i ytterspor. Vi sparer ham til han får bedre utgangspunkt.

 

8.løp:

Talisker: Møter nok noen som blir for gode her.  Milliondollarbaby: Klart slått i hekkeløpene. Maks en liten premie. Daychan: Lovende hekkedebut til seier. Tøffere motstand nå, men han skal tas på alvor. Professor Higgins: Sterk innsats i Champion Hurdle. Kan vinne. Calvados: Ganske jevn. Kan klare en premie. Volo Cat: Vant i billig lag i Gøteborg. Har kapasitet og bør tas på alvor. Monfalcone: Flott seier i Champion Hurdle. Høyt oppe også nå. Naja: Finner nok motstanden litt for skarp. Szuma: Aldri langt unna. Tøft å vinne, men kan være aktuell for trippel. Emperor: Fin annenplass på Täby sist. Er i bildet.