Omtaler av hestene til start 27 oktober

Skrevet av Birger Christensen,  26.10.2011
Artikkelbilde
Equito Hill

 

Her er omtaler av hestene som starter på Øvrevoll torsdag 27. oktober kl 18.00, vi håper dette vil hjelpe deg til å finne riktig vinnere.

 

Her kan du laste ned programmet gratis.

 

Starthester 27. oktober:  

 

1.løp:

Ovation: Ok løp sist i Gøteborg. Møter for hardt selskap her. Bentley: Går til sitt formtall. Det bør rekke til en plass i toppen. Soraya: Ganske jevn. Får premie, i beste fall den siste trippelplassen. Silvani: Har skuffet en del i år. Setter på blinkers, om det hjelper kjemper henne om trippel. Star Ballet: Trolig relativt tøft i debut mot et par bra motstandere. Cool Water Oasis: Fire løp på rad i striden i England. Vi tror hun kan vinne i første forsøk på Øvrevoll. Facalani: Har slitt en del. Kan klare den siste premien. Sessamy: Har ikke imponert, vi avventer. Rambler a La: Kan nok mer enn vist, men de to startene til nå har vært svake. Ingvild: Har ikke imponert, må kjempe hardt for premie.

 

2.løp:

One: Klart slått til nå, det ser vrient ut. Camomilla: Fin fremgang sist, kjemper om trippelplass. Cassano: Med fremme hver gang, god vinnersjanse. Fru Johnsen: Går jevnt. Bør klare premie. Brat Camp: Klart slått på Täby. God sjanse, men er muligens best på gress.  Sienna: Lett seier sist. Med i striden på ny om hun er like god på sandbanen. Shabby Chic: Ser ut som en premiesjanse, neppe mer. Adore Me: Interessant debutant. Det er aldri lett å vinne i første start mot så bra motstand. Cincinnatus: Får premie og er også aktuell for trippel.

 

3.løp:

Milly: Gikk fra 68 til 77 i formtall på to gode prestasjoner. Bør i hvert fall klare trippel. Red Eishin: God i seiersløpene. Med i striden nå. Heather Honey: Har skuffet et par ganger. Nå er det hardt i mot, og vi avventer. Gucci Lorenzo: Er litt på gang. Her skal det normalt være for tøft i mot. Favoritten: Jevn og flink. Har ikke vunnet i år, og det mangler ofte litt i finishen. Ariann: Har skuffet en del, kanskje premie. Max Manus: Vant sist. Det er litt skarpere i mot nå, og vi tror det kan bli vrient med mer enn premie. Royal Games: Er herdet i flere tøffe løp. Liker sandbanen og har en bra vinnersjanse. Cavallina: Sterk annenplass i september. Med et liknende løp er hun i nærheten av trippel.

 

4.løp:

Vamp: Har hatt en ny fin sesong. Har best statistikk på gress, men skal ikke regnes helt bort. What Budget: Bra sist på 1600 meter. Det tyder på bra form. Vant i oktober 2007 foran Northern Pal, reprise nå? Northern Pal: Vant sist det var denne distansen og samme jockey som nå. Spurter fort og kan rekke helt frem. Well Fitted: To strake seire nå. Slo Northern Pal nest sist. Mikkelangelo: Er kanskje et lite hakk bedre i Sverige og Danmark. Synes det virker spennende med blinkers. Hot Wing: Hesten har i de siste startene ikke virket i orden. Kan veldig mye, skummel om formen skulle dukke opp. Court Circle: Ærlig og flink. Kanskje best på gress, det får vi svar på her. Pilgrim: Flott form lenge. Er god nok til å vinne på 2400 meter, selv om det etter vår oppfatning ikke er den beste distansen.

 

5.løp:

Phili Boy: Har tatt sine fire seire fra spor 8, 9, 11 og 12. Har aldri gått bra fra innerspor, tilfeldig? Delily: Dyktig sist etter pause. Regnes også nå. Andy Capp: Ganske jevn. Fem kilo overvekt trekker ned.  Irish Lassie: Er lite startet og kan forbedre seg. Likevel litt tøft. Bittersweet: Fem seire i år. 1100 meter er uvant, outsider. Aylar: Går mange gode løp. Ørlite bedre på gress, men kan være med også på sand. Pannacotta: Rask hest med lovende rytter. Regnes tidlig.  Decibel: God i juni. Ser ut til å ha mistet formen. On the Piste: Har møtt bedre hester enn dette. Bra rytter, bør strekes. Requested: Kan en del, har ikke vist noe på lenge. Kun med på bred gardering.

 

6.løp:

Equito Hill: Vant en av årets mest overlegne seire i sin siste start. Det er litt hardere i mot nå, men ikke verre enn at det kan bli to strake. Rambo’s Cinderella: Stabil og flink. Kan være med i trippelkampen. River Landing: Later ikke til å ha formen helt inne. Vi avventer. Desert Fuse: Gammel kriger, som kjemper om premie. Hakuna Matata: Vant på åpningsdagen, har ikke vist stort siden. Det virker vrient. Head Above Clouds: Et par gode løp i Danmark i høst. Trippelaktuell. Send an Invitation: Knallgod sist. Liker høst og vår, må regnes tidlig. Indian Drive: Lenge siden vist form. Med overvekt tror vi det blir hardt. Miss Montana: Klart slått av løpets favoritter. Trippel bør være innen rekkevidde. Hidden Secret: På det jevne sist. Har aldri vært på trippel, men har heller ikke startet mer enn fem ganger.

 

7.løp:

Theoderich: På vei mot formen. Bør strekes i et nokså åpent løp. Mink’s Aisha: Gikk sitt livs løp da hun ble annen på Jägersro. Skummel her.  Parbold Hill: Gode løp i den danske provinsen. Har også gjort det bra på Øvrevoll, regnes. William Hepburn: Kan dukke opp på slutten om det går for fort i tet. Surfer: Har ikke samme form som i sommer. Vi tviler. Archived: Formtall 76 er lavt i forhold til kapasitet. Men formen har vært svak, så vi tør ikke stole på ham. Gardering: Cool Match: Har ikke fått tillegg for seieren sist. Er nok fremme også denne gang. Illusive Spirit: Bra innsats sist. Vi føler oss usikre på om 1600 meter er noen fordel kontra sprint. Hot Marta: Må være med fremme direkte for å hevde seg. Har til nå gjort det best på gress. Symbol of Gold: Vi er litt usikre på henne. Trenger kanskje noen flere løp for å herde seg i klassen.  One Cool Buck: Nesten fire måneder siden siste start. Litt skummel om han finner igjen taktene fra i fjor. Nataniel: Vi tror han er relativt klart best på gress. Kan mye på sitt beste.