Female Spring spurtet fort

Skrevet av Birger Christensen,  13.10.2011
Artikkelbilde
Female Spring

 

Female Spring er på vei til å bli en av våre beste sprintere. En sterk spurt er hennes varemerke, og den skaffet henne seieren.

-          Hun går bra hver gang og viser styrke. Kanskje prøver jeg henne på litt lenger løp, vi får se, vurderte trener Cathrine Erichsen. Ingen tvil om at The Female Club kan få en fin høst med sin enøyde hoppe.

Sienna

Kveldens første vinner og årets siste torsdagsvinner på gress ble Sienna. Helsøsteren til Poppi viste at hun følger opp på beste vis.

-          Hun er litt senere enn Poppi, samtidig som konkurransen i år er hardere enn i fjor. Men Sienna er en fin type, som vi skal få mye glede av. Årets siste oppgave blir NM om et par uker, berettet Arnfinn Lund.

King Minos 

I amatørløpet holdt King Minos unna knapt for Zavann Zaid. Dermed tok Erika Edvardsson sin første seier på Øvrevoll.

-          Det var kun den tredje starten for King Minos i år. Så jeg håper på en fin høst for ham, sa Erika.

Minnie McGinn 

Tross en dårlig start rakk Minnie McGinn frem til seier. Hennes tredje strake seier ble bokført, og det kan være mer å gå på.

-          Hun så ut som en spansk strandhest da hun kom, men nå er hun blitt riktig fin, sa trener Annike Bye Nunez. Vi vet ikke hvordan spanske strandhester ser ut, men det er kanskje like bra.

Chief of Ten

Chief of Ten tok sin andre strake Øvrevoll-seier.

-          Jeg startet min karriere på Øvrevoll i 1954, så det er utrolig gøy å være tilbake, berettet Alan Jack, som holder til i Skåne.

Send an Invitat

Send an Invitationion var god på våren og tok tre seire. Nå vant han lett igjen, kanskje er en ny seiersrad på gang. Et par seire til må til om han skal bli banens mestseirende i år.

Royal Games vant på sandbanen på våren. Nå var det sandbane og samme distanse som i seiersløpet.

-          Nå tror jeg vi skal ha en fin sjanse i NM om et par uker, sa trener Are Hyldmo om vinneren, som var feltets eneste treåring.

Royal Games

 

 

SIENNA fint med som fjerde, opp på tredje. Ventet til veien med å sette inn støtet, vant sikkert. SECOND FLOOR tet. Holdt stand til vinneren kom, sikker toer. CAMOMILLA annen, holdt farten bra til siste trippelplass. Fin avslutning til fjerde av FRU JOHNSEN.

 

KING MINOS tidlig fremme. Overtok teten alene tidlig på oppløpet og holdt unna med liten margin. ZAVANN ZAID misset starten og var sist av gårde. Spurtet flott til annen, ikke mye slått. AYLAR fikk en ok start, men en litt vid sving. Holdt farten brukbart til tredje. LOIRE tet til oppløpet, hadde ikke så mye å sette inn på slutten. Bra avslutning til fjerde av ILLUSIVE SPIRIT.

 

FEMALE SPRING avventende til å begynne med. Kom som så ofte før med en sterk spurt som brakte seier. HAPPY LARRY fjerde, opp på tredje. Holdt stand meget bra til annen. HOME STRAIGHT annen, overtok tidlig på oppløpet. Holdt farten til tredje. God spurt til fjerde av CAERUS, mens ALIGHT dalte til femte fra tet.

 

MINNIE MCGINN misset starten, men avanserte suksessivt fremover. Satte inn støtet midt på oppløpet og vant sikkert. ROYAL HILL bra av gårde. Holdt farten fint til annen i sin start nummer 100. God avslutning til tredje av SWEDISH TIME, mens PANNACOTTA og MAD MEN ikke klarte å holde stand fra posisjoner helt fremme.

 

CHIEF OF TEN fremme hele veien. Fightet flott til knepen seier. ZEN CAT rolig start. Fjerde i siste sving, ga vinneren en herlig kamp. Bra spurt av WOOD TOP til tredje, mens ONKEL BLAA ga seg fra tet. MARABOUX JAVILEX fint fremme, hadde ikke noe ekstra å by på.

 

SEND AN INVITATION som vanlig et stykke bak. Satte inn støtet midt på oppløpet og avgjorde i god tid før mål. ZIWY SKATE fint med som tredje-fjerde. Passerte teten, men kunne ikke stå i mot vinneren. TOTTE tidlig fremme, holdt meget bra til tredje. MIDNIGHT HEART med til oppløpet, ga seg da.

 

ROYAL GAMES avanserte frem mot tredje ut på oppløpet. I en tett finish klarte han å holde hodet foran helt til mål. BIG MASTER tidlig fremme fra ytterspor. Holdt meget godt til annen. Sterk spurt av ZEERAN til tredje. MONTEREY ga seg fra tetkjenning, mens COOL MATCH holdt lenge fra tet.