Espen vant storløpet

Skrevet av Birger Christensen,  31.10.2011
Artikkelbilde
Foto: Stefan Olsson

Michael ”Mischa” Kahns Minnesløpning var hovedoppslaget på Täby søndag. I en herlig fight mellom Let’sgoforit og Uppercut Action, ble det samme utfallet som sist de møttes på Jägersro. Let’sgoforit (Bodil Hallencreutz/Espen Ski) vant etter et velberegnet ritt, mens Uppercut Action (Lennart jr Reuterskiold/Jacob Johansen) var blant de to beste for 14. gang på 15 starter. For Let’sgoforit var det den fjerde strake seieren, og det var første gang Espen vant dette løpet.

 

Titler til Chaves og Olsen

For å ta igjen Elione Chaves på toppen av listen blant jockeyene på Klampenborg, måtte Jacob Johansen vinne minimum tre seire på finaledagen. I stedet tok Elione en sterk trippel med Van Ruymbeke, Boss og The Mate. Dermed var det ingen tvil om championatet. Det ble meget fortjent med seiersprosent godt over 20. Jacob Johansen og Manuel Santos fulgte nærmest.

Trippelen blant trenerne ble omtrent slik den har vært i en årrekke. Bent Olsen var suveren, mens Søren Jensen og Hanne Bechmann endte nærmest.

 

Fra Lone til Lena

Lone Bager lå godt an til å ta sitt første trenerchampionat som amatørtrener på Øvrevoll. Men Lone har tatt ut profflisens og er derfor ikke aktuell. Dermed er det Lena Natt och Dag som har overtatt teten på listen. Gunnhild Naustdal og Jan Bødker Sørensen er de nærmeste, men Lena må regnes som favoritt til å ta tittelen.