En skikkelig jernlady

Skrevet av Birger Christensen,  03.11.2011
Artikkelbilde
Match Point

 

-          Match Point er en skikkelig jernlady. Hun er veldig tøff og kjempet strålende. 1600 meter er akkurat i grenseland, men nå viste hun at klarer den distansen også. Dette var fjerde seieren for året, og Match Point har hatt en kjempefin sesong. Det er mulig vi starter neste søndag på Jägersro, men det kan også tenkes at vi pakker inn for sesongen, oppsummerte trener Niels Petersen. Lazy Lord og Desert Rally ga vinneren knallhard kamp, men Match Point var tøffest.

Jouye

 

November-kvelden ble innledet med et spennende toårsløp. Jouye var forbedret med et løp i kroppen og tok en fin seier.

-          Dette er en type som jeg har veldig tro på. Satser på å starte i Auksjonsløpet på Täby i slutten av måneden, og der har jeg veldig tro på at han kommer til å gjøre en sterk innsats, mente trener Hallvard Soma.

Intricate Talent 

Intricate Talent tok årets første seier etter et godt beregnet ritt av Marie Fretheim.

-          Jeg har begynt å ri Intricate Talent i trening selv, og det gjorde nok susen, sa Jacob Fretheim med et smil.

-          Hun står hver meter og skal ut igjen i løp om to uker, berettet Jacob.

Habenaria 

Habenaria innledet V5 med en sikker seier. Hun ledet stort sett hele veien.

-          Tror nok det var lurt med blinkers, hun har reagert positivt på det i trening. At banen var litt fastere enn sist, var nok også til hennes fordel, sa en fornøyd trener Siv Hanne Holden.

Pecoiquen 

Lennart Jarven feiret bursdag hjemme, men var sikkert fornøyd da veteranen Pecoiquen spurtet til flott seier.

-          Jeg fikk akkurat det løpet jeg ville ha, og da ble det enkelt, sa en fornøyd jockey Trond Jørgensen.

Home Straight 

Forrige torsdag vant Are Hyldmo og Dullio da Silva begge DD-løpene. Nå ble det triumf sammen i DD-1 med Home Straight.

Han må ligge fremme så han ikke får sprut. Det holdt akkurat, sa Are etter seieren. Samme trener vant også DD-2 med Equito Hill, men denne gang var det Pascolina da Costa som fikk lov til å sitte på ryggen. Wood Top sørget for dobbelt til stallen, så formen er på topp hos stall Hyldmo.

Equito Hill

 

JOUYE tredje, rett bak lederduoen. Kom frem midt på oppløpet og tok seg forbi til en fin seier. RED NIBBLE midt i feltet. Angrep ut på oppløpet og så seiersfarlig ut, men måtte gi seg kort før mål. CAMPANITA også rolig til å begynne med. Avsluttet bra og knep tredje foran lenge ledende CHICA CHICA BONITA. Debuterende SHERRYPOP var i tetbildet til oppløpet, men kunne ikke forsvare seg inn denne gangen.

 

INTRICATE TALENT tredje, et stykke bak lederduoen. Kom nærmere før oppløpet og gikk frem til lederne midt på oppløpet. Fikk et overtak som hun holdt helt inn. LORD ROSSMO toer, tett bak lederen. Kneblet denne på oppløpet, men kunne ikke forsvare seg mot vinneren. FACALANI femte, avsluttet bra til tredje. SORAYA ledet lenge. Gikk bra, men distansen er trolig litt i overkant.

 

HABENARIA fremme hele veien. Kjempet helhjertet helt til mål og tok en relativt sikker seier. DECIBEL bedre med fra start denne gang. Nærmet seg litt på slutten, men måtte nøye seg med annen. LOIRE fint fremme hele veien, fjerde i svingen. Avsluttet bra til tredje. PANNACOTTA tredje, kunne ikke helt forsvare stillingen til mål.

 

PECOIQUEN innledet beskjedent. Avsluttet desto fortere og var først i god tid før mål. REACHING NIRVANA tok tet i et bra tempo. Holdt bra til klar annen. Sterk spurt innvendig av RIVER LANDING til tredje. ZIWY SKATE avsluttet bra etter en dårlig start, mens PARTY BOOSTER og AZZAH var fint fremme til oppløpet.

 

MATCH POINT femte. Kom med en sterk spurt og fikk et overtak. Ble passert, men kontret flott til seier. LAZY LORD tidlig fremme, holdt flott og var knapt slått. DESERT RALLY bra med som tredje. Kjempet godt og var ikke mye slått som tredje. RAPPONGHI ledet til oppløpet, men denne gang var det ikke så mye igjen på slutten.

 

HOME STRAIGHT tidlig fremme i tet. Ble angrepet, men holdt unna med liten margin. MERSEYSIDE STAR fikk en drøy sving. Avsluttet sterkt til annen. PARBOLD HILL blant de siste. Spurtet sterkt til siste trippelplass. MAD MEN og TICMOSIC fint fremme, ga seg siste 100. MINNIE MCGINN var involvert i en trang situasjon, tapte en del på det.

 

EQUITO HILL tredje. Frem til tet tidlig på oppløpet og hadde full kontroll. WOOD TOP fjerde i siste sving. Var ikke så langt bak vinneren, men uten reell sjanse til seier. ZEN CAT fint med som femte, gikk greit til mål og klar tredje. SO TRENDY og ONKEL BLAA førte an til oppløpet, hadde da gjort sitt beste.