Programmets tips til løpene på Øvrevoll torsdag 17. november kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  14.11.2011
Artikkelbilde
Big Master

 

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 17. november kl 18.00, her er programmets tips for løpene.

Kjøp programmets V5 tips her 

Last ned programmet gratis her.

 

 

1.LØP –  MAIDENLØP – 1100 DT

Et maidenløp uten den helt store klassen. På 72 forsøk er det blitt null seire og to annenplasser. Otama Tomboy har vært så vidt nær brukbare sprintere, at vi gir ham sjansen. Aventurin, Gucci Lorenzo og Man After Midnight har sitt livs sjanse til et besøk i vinnerpaddocken. Rambler a La har ikke imponert til nå.

 

Tips:

1 Otama Tomboy – 6 Aventurin – 7 Guzzi Lorenzo

Outs: 8 Man After Midnighht

 

2.LØP – 2-ÅRSLØP – 1100 DT

Extricate har stor fart, vi tror hun får en seier nå. Avon Pearl har vunnet i England, får sin debut på sand. Binamix bør ha en fin sjanse på trippel. Disse tre er så vidt gode, at vi tror det blir hardt for debutantene å matche.

 

Tips:

6 Extricate – 4 Avon Pearl – 2 Pelambre

Outs: 5 Binamix

 

3.LØP  – V5-1 – RADISSON BLU PARK HOTEL AMATØRLØP – 1100 DT

Et meget åpent amatørløp innleder V5. Vi synes at Zavann Zaid har gjort seg fortjent til en seier. Tre strake annenplasser hode, hode og nese bak vinneren sier litt om det. Merseyside Star bør vinne om Sergio Pacheco skal håpe på et championat. Symbol of Gold er spennende på sprint, og Lea Olsen viste at hun har et godt tak på Requested. Lisselan Prospect er vanskelig å plassere i bildet.

 

Tips:

6 Zavann Zaid – 4 Merseyside Star – 12 Requested

Outs: 2 Symbol of Gold

 

4.LØP –  V5-2 – JAZZ SINGER LØP AVD 1 – 1600 DT

River Landing vant sist og kan gi Espen Ski en viktig seier. Samtidig kan Nordbye-hesten koble grepet i kampen om å bli årets tøffing. Reaching Nirvana er et meget godt trippelkort, som kan vinne om det klaffer. Sessamy er lite startet og viser fremgang. Vi stopper på disse tre i V5 og anbefaler Chorusso om man ønsker en strek til.

 

Tips:

7 River Landing – 1 Reaching Nirvana – 4 Chorusso

Outs: 5 Sessamy

 

5.LØP – V5-3 – JAZZ SINGER LØP AVD 2 – 1600 DT

Et meget svakt felt, hvor det fort kan komme en overraskelse. Vi tar med de tre hestene som har vunnet løp i år, og både Hawkleaf Flier og Totte har gått noen brukbare løp. Hidden Secret har startet lite og viser nok til å få plass på linjen.

 

Tips:

11 Hawkleaf Flier – 9 Totte – 5 Hidden Secret

Outs: 7 Lista Lightning

 

6.LØP –  V5-4 – DD-1 – JACKSON LØP – 1750 DT

Big Master har vært meget god på denne distansen på sand. I en vrien omgang forsøker vi med ham som dagens banker. Cool Water Oasis har gjort det bra i sine to Øvrevoll-starter, bør kjempe langt fremme nå. Archived liker nok bedre disse betingelsene enn sist. Høyere vekt mot svakere motstand passer trolig bedre. Nataniel skal regnes i trippelkampen med årets lærling-champion Madeleine Haugland.

 

Tips:

6 Big Master – 9 Cool Water Oasis – 8 Nataniel

Outs: 7 Archived

 

7.LØP –  V5-5 – DD-2 – JOAN’S GOLD LØP – 2400 DT

Wood Top har hatt en positiv utvikling i høst. Sist var han ikke så langt bak Equito Hill, og han kan være en mulig banker. Vi velger å ta med Chief of Ten, som ser ut til å trives fortreffelig på Øvrevoll, samt Facalani, som er i fremgang. Send an Invitation avslutter bra og kan rekke frem om det har gått fort i front.

 

Tips:

2 Wood Top – 4 Chief of Ten – 8 Send an Invitation

Outs: 6 Facalani

 

 

 

V5-forslag 540 rekker:

 

1.avd: Alle

2.avd: 7-1-5

3.avd: 11-9-7-5-2

4.avd: 6 Big Master

5.avd: 2-4-6