Programmets tips til løpene på Øvrevoll torsdag 10. november

Skrevet av Birger Christensen,  07.11.2011
Artikkelbilde
Cool Water Oasis

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 10. november kl 18.00, her er programmets tips for løpene.

Kjøp programmets V5 tips her 

Last ned programmet gratis her.

 

1.LØP –  ØVREVOLL HESTEEIERFORENINGS VANDRESVERD – 1600 DT

Det er ikke umulig at dette blir en kamp mellom Gråberg og Ski, de to ledende jockeyene denne sesongen. Camomilla var god i NM på samme distanse og underlag. Får et knepent tips foran Second Floor, som debuterer på sandbanen. Sienna var veldig god nest sist, men ikke like god da det ble sand og 1600 meter. En outsider her. Cincinnatus ble tredje i NM, god trippelsjanse nå. Fru Johnsen er også i nærheten av en trippelplass.

 

Tips:

2 Camomilla – 6 Second Floor – 5 Cincinnatus

Outs: 10 Sienna

 

2.LØP – IN REAL TIME LØP – 2400 DT

Et litt merkelig løp. Mange hester er helt uten form, og for en god del virker 2400 meter å være i lengste laget. Naja har gått et par brukbare hekkeløp, det ser ikke alt for tøft ut nå. River Landing har en sjanse om han ikke bruker kreftene for tidlig i løpet. Younevercatchme står fint til om hun mestrer formtallet 54, men akkurat det er vi usikre på. Irish Lad og Rambo’s Cinderella har ikke toppform, men motstanden er enklere enn den pleier.

 

Tips:

5 Naja – 2 River Landing – 4 Irish Lad

Outs: 1 Younevercatchme

 

3.LØP  – V5-1 – I’MABARONESS LØP – 1100 DT

Vi prøver å løse dette løpet på to hester. Female Spring og Happy Larry har virket som de to skarpeste i finishen, men det skiller ikke så mye. I en vanskelig omgang må vi være tynne i noen løp, så vi satser på disse to. Caerus har ikke vunnet i år, men vi synes det nærmer seg en seier. De øvrige er heller ikke sjanseløse, så det kan være lurt å gardere.

 

Tips:

1 Female Spring – 5 Happy Larry – 2 Rapponghi

Outs: 3 Caerus

 

4.LØP –  V5-2 - 3-ÅRSLØP – 1750 DT

Vi likte Norges-debuten til Cool Water Oasis, selv om motstanden ikke var av de skarpeste. Hun får vinnertipset, men vi synes dette er et garderingsløp. Royal Games var flink i NM, står bra til kontra Milly. Derimot får Max Manus nå seks kilo av Royal Games, det kan bli tøft. Vi synes Symbol of Gold er en spennende outsider. Kom litt tidlig til front sist, men holdt fint.

 

Tips:

9 Cool Water Oasis – 5 Royal Games – 8 Max Manus

Outs: 6 Symbol of Gold

 

5.LØP – V5-3 - ØVREVOLL HESTEEIERFORENINGS KLOKKELØP – 1750 DT

Et viktig løp for amatørene. Sergio Pacheco og Kevin Parkin har mye å kjempe om, så vi setter deres oppsitt først på linjen. Send an Invitation spurter fort, også Zen Cat pleier å ha litt å by på i finishen. Hvis Most Wanted får styre i tet, kan det holde helt til mål.

 

Tips:

4 Zavann Zaid – 7 William Hepburn – 9 Zen Cat

Outs: 10 Send an Invitation

 

6.LØP –  V5-4 – DD-1 - IPANEMA LØP - 1100 DT

Star Quest vant storløp på Øvrevoll (Breeders Prize Sprint) allerede i 2004. Tapte sist for Nobel Penang, men står nå 15.5 kilo bedre til. Setter på blinkers og blir et friskt vinnertips for oss. Liberty Cash har et fint løp, møter enklere lag enn hun pleier. Det samme gjelder Pannacotta, som bør være et godt trippelkort nå.

 

Tips:

7 Star Quest – 9 Liberty Cash – 8 Pannacotta

Outs: 1 Nobel Penang

 

7.LØP –  V5-5 – DD-2 - HØSTFINALE SPRINT – GRUNNDIVISJON – 1100 DT

Minnie McGinn var uheldig sist. I en åpen V5-omgang gir vi henne sjanse som banker. Det er mange med sjanse om vår favoritt svikter Tahayab vant sist hun hadde ytterspor, og både Habenaria og Requested har fersk sprintform. Soraya halverer distansen fra forrige start og vel så det, kan være et bud om man vil ha en frisk outsider.

 

Tips:

5 Minnie McGinn – 12 Tahayab – 11 Requested

Outs: 7 Habenaria

 

 

 

V5-forslag 500 rekker:

 

1.avd: 1-5

2.avd: Alle

3.avd: 4-7-10-9-5

4.avd: 7-9-1-8-11

5.avd: 5 Minnie McGinn