Programmets tips til løpene på Øvrevoll torsdag 1. desember kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  28.11.2011
Artikkelbilde
Cool Water Oasis

 

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 1. desember kl 18.00, her er programmets tips for løpene.

Kjøp programmets V5 tips her 

Last ned programmet gratis her.

1. LØP  – 3-ÅRSLØP – 1600 DT

Royal Games står vektmessig bedre til kontra Max Manus denne gang. Det blir avgjørende for vårt tips. Saphira Street er vrien å plassere. Har til nå vært litt bedre på sprint, selv om seieren kom på mellomdistanse. Det var dog i billig lag. Well Fitted har gått lenger løp i det siste, men har tidligere gått bra på 1600 meter. De to øvrige er heller ikke uten sjanse.

 

Tips:

5 Royal Games – 1 Max Manus – 2 Well Fitted

Outs: 4 Saphira Street

 

2. LØP – 2-ÅRSLØP – 1600 DT

Avon Pearl imponerte i sin første start på Øvrevoll. Vi tror han legger på til to strake. Releasethecracken har gjort det bra i Sverige og Danmark, klar trippelhest. Lucky Song var fin tredje sist, god mulighet til en tilsvarende plassering nå. Også Red Nibble gikk fint frem i siste start. Det er litt hardere i mot nå, men det bør være en fin premiesjanse.

 

Tips:

8 Avon Pearl – 5 Releasethecracken – 9 Red Nibble

Outs: 1 Lucky Song

 

3. LØP – V5A-1 - NOVISELØP – 1600 DT

Cool Water Oasis ledet til det gjensto to meter sist. Nå er det 150 meter kortere, det tror vi er en fordel. Vårt forslag til banker. Milly holder fin form, men er ikke så lett å vinne med. Godt trippelkort. Welcometomyworld har møtt gode hester på Täby, enklere i mot nå. Symbol of Gold er skummel om hun sparer enda litt mer på kruttet.

 

Tips:

1 Cool Water Oasis – 9 Milly – 8 Symbol of Gold

Outs: 3 Welcometomyworld

 

4.LØP –  V5A-2 – LE CONSEIL LØP – 1750 DT

Rapponghi var ufrivillig innblandet i en episode sist onsdag. Likevel ble det en enkel seier, og det kan det bli igjen. Archived og Nataniel har fin form, som vi velger å gardere med Wyclef har fin form og får plass på linjen.

 

Tips:

1 Rapponghi – 5 Archived – 3 Wyclef

Outs: 10 Nataniel

 

5.LØP – V5A-3 – HESTEGUIDEN.COM AMATØRLØP – 1100 DT

Amatørløpet over 1100 meter ser vrient ut. Vi prøver med en litt frisk variant med Gucci Lorenzo. Spurtet fort sist og skal ha mer å gå på. Zavann Zaid har ikke vunnet i år, men er stort sett i striden hver gang. Decibel er rask nok til å være tidlig fremme, ok sjanse nå. Nobel Penang har to strake, men sliter med overvekt.

 

Tips:

11 Gucci Lorenzo – 1 Zavann Zaid – 2 Azzah

Outs: 10 Decibel

 

 

6.LØP –  V5A-4 – LE SAPIN LØP – 1100 DT

Nok et åpent sprintløp. Female Spring, Home Straight og Happy Larry møter litt enklere motstand enn de pleier, regnes nå. Se litt opp for Karakorun, som er meget rask. I supersprinten viste Ticmosic og Berta Isabel stor fart, så det er mange om budet.

 

Tips:

5 Female Spring – 2 Home Straight – 8 Happy Larry

Outs: 10 Karakorun

 

7.LØP –  V5A-5 – HØSTFINALE STAYER JERNDIVISJON – 2400 DT

Årets siste løp er ikke så enkelt. Riktignok vant Majestic Song lett onsdag, men han har ikke imponert på denne distansen. Med formen på plass velger vi likevel å sette ham først. River Landing har også gjort det bra i det siste. I trioen Sunceleb, Send an Invitation og Nomine de Jour kan det være en sterk spurter.

 

Tips:

2 Majestic Song – 10 River Landing – 9 Send an Invitation

Outs: 11 Sunceleb

 

 

 

V5-forslag 576 rekker:

1.avd: 1 Cool Water Oasis

2.avd: 1-5-10

3.avd: Alle

4.avd: 5-2-10-8-3-1-7-9

5.avd: 2-10