Omtaler av hestene til start på Øvrevoll torsdag 3 november

Skrevet av Birger Christensen,  02.11.2011
Artikkelbilde
Female Spring og Home Straight starter begge i kveld

 

Her er omtaler av hestene som starter på Øvrevoll torsdag 3. november kl 18.00, vi håper dette vil hjelpe deg til å finne riktig vinnere.

 

Her kan du laste ned programmet gratis.

Starthester 3. november:  

 

1.løp:

Sherrypop: Debutant med spennende stamme. Regnes direkte. Birkebeinern: Også en debutant som det skal bli interessant å følge. Ikke uten mulighet. Chica Chica Bonita: Klart slått så langt. Kanskje premie. Campanita: Viser ok takter i trening. Fin sjanse. Red Nibble: Litt forbedret sist. Mulig premie. Rakel: Debuterer, har fin stamme. Vrien å plassere. Jouye: Kan sikkert gå frem fra debuten. Premie?  Clauses Sunshine: Har møtt noen av de beste danske hestene. Skal regnes tidlig etter vår oppfatning. Adore Me: Klart slått i debuten i NM. Trenger mest sannsynlig et par løp til. Our Romeo: Debutant, kommer nok til å behøve et par løp.

 

2.løp:

Soraya: Går nokså stabilt til sitt formtall. Det blir spennende å se hvordan hun takler økningen i distanse. Nomine de Jour: Møter for skarp motstand denne gangen. Star Ballet: Mye slått i debuten. Det ser litt tøft ut her også, selv om konkurransen er litt mer overkommelig. Billy Shears: Debuterer, trenger nok løpet. Lord Rossmo: Har funnet en passende oppgave. Står distansen og vil være fremme lenge. Kanskje helt til mål? Facalani: Kjemper trolig om en mindre premie.  Hidden Fairytale: Møter et selskap hun burde kunne håndtere. Men vi er veldig usikre på hvordan 2400 meter passer. Imperial Skylight: Også uvant distanse. Kanskje en luring om han får rasjonert med kreftene. Remember Me: Dette ser for hardt ut. Intricate Talent: Står distansen bra. Vi tror hun klarer trippel her.

 

3.løp:

Gucci Lorenzo: Beste distansen.  Skal ikke forbedre seg så mye for å være i trippelbildet. Liberty Cash: Årets beste løp kom med samme jockey som nå. Liten luring. Swedish Time: Trøbler ofte i startboksen. Har litt kapasitet, må regnes. Bridget Jones: Mye slått hver gang. Må forbedre seg en hel del for å være med i striden. Habenaria: Har fart nok til å være med fremme tidlig. Prøver blinkers, det er spennende. Gameboy: Ok løp nest sist. Litt overvekt trekker noe ned. Loire: Kjemper ofte der fremme. Vinner ikke så ofte, men kan være en god trippelhest. Decibel: Gikk bra sist etter en dårlig start. Luring i et meget åpent løp. Pannacotta: Er ofte med langt fremme. Kun en seier i karrieren, men den andre er neppe langt unna. Heather Honey: God i Breeders for en drøy måned siden. Vi vil ikke slippe henne helt, for det er mer å gå på enn hun har vist.

 

4.løp:

Lagoa do Pau: På det jevne sist lørdag. God premiesjanse her.  Reaching Nirvana: Går gode løp på sandbanen på høsten. Bra rytter, fin sjanse. Azzah: Gikk fint i Danmark lørdag. Med i i striden også her. Lord Devil: Har ikke imponert på sand tidligere i år. Vi tviler på noe mer enn en liten premie. Pecoiquen: Knallspurt til seier i Gøteborg. God avslutning sist også. Med på gardering. Midnight Heart: Viser ikke all verdens form. Det blir nok vrient. Dutchess of Bogstad: Formen virker fraværende. Vi venter. Party Booster: Er lite startet i år. Trenger trolig flere løp. Ziwy Skate: Skuffet litt sist. Har ellers vært jevn og flink, gardering. Hallingdal Blue: Er nok aningen bedre på sprint. Kun med om man garderer bredt. River Landing: Formen virker ikke å være på plass. Har imidlertid overrasket tidligere, så det kan være en luring med Ski på ryggen. Totte: Bra løp sist. Ikke helt uten sjanse om han kommer bra til fra tolvtespor.

 

5.løp:

Rapponghi: Har vunnet de to gangene han har startet på denne distansen i høst. Med i striden også nå.  Pilgrim: Liker spor lenger ut i banen. En av mange som kan kjempe langt fremme. Wattan: Etter to litt svake løp blir vi litt overrasket om han dukker opp i tetbildet denne gang. Hot Wing: Viste litt av det han kan sist. Gikk et par kanonløp i fjor høst, regnes nå.  Lazy Lord: Er normalt litt bedre på gress. Kun med om man streker for mange.  Desert Rally: Et stykke unna formen. Kan mye, men det ser tøft ut i mot nå. Archived: Vant sist i enklere lag. Men en Archived med ridevekt 52 kilo er alltid å regne med. Match Point: Flott hoppe i fin form. De siste meterne kan bli lange, for 1600 meter er i grenseland. Female Spring: Flink hoppe, som nok synes at 1600 meter er litt i lengste laget. Skal likevel ikke regnes bort. Nataniel: Spurtet flott sist. Møter mange gode, men kan være verdt litt oppmerksomhet.

 

6.løp:

Ticmosic: Møter enklere lag enn han pleier. Regnes tidlig, synes vi. Home Straight: Liker seg når han får være med fremme direkte. Det kan han klare nå. Mad Men: Liker sprint på sandbanen. Må regnes i et åpent løp. On the Piste: Møter mange raske, det ser vrient ut. Royal Hill: Vinner ikke så ofte lengre. Men i trippelspillet skal han regnes. Parbold Hill: Sist hun gikk 1100 meter på sandbanen, ble det seier. Luring fra dypet. Bittersweet: Er nok litt på gang igjen. Bør klare premie. Illusive Spirit: Vinner nesten aldri. Tøft her også. Requested: Vant sist og har ikke fått tillegg for seieren. I striden. Minnie McGinn: Går for sin femte strake seier. Det skjer svært sjelden på Øvrevoll, men vi mener hun må regnes tidlig. Merseyside Star: Har ikke vunnet i år, men er neppe så langt unna denne gangen.

 

7.løp:

Mohikan: Har aldri vunnet på Øvrevoll. Neppe nå heller, men premie er mulig. Naja: Har ikke gått flatløp siden juli. Trolig kun en mindre premie. Miss Montana: Ser ikke ut til å være i sin beste form. Jager premie. Milliondollarbaby: Bra i novisefinalen på hekk. Liten luring i trippelspillet.  Equito Hill: Ser ut til å tilhøre en annen divisjon. Om alt går normalt, vinner han dette. Sunceleb: Ikke på trippel i år. Vi synes det ser tøft ut. So Trendy: Er ikke så verst, men formen later til å være et stykke unna.  Wood Top: Fin form. Klart aktuell for trippel. Onkel Blaa: Med en god stund. Vi tviler på om det holder helt inn. Zen Cat: Har nesten alltid en fin spurt. Rangeres nærmest den klare favoritten. Flying Falk: Selskapet er ikke avskrekkende. Men formen virker litt tvilsom, så vi avventer. Billsson: Jevn og flink. Trippelaktuell tross litt overvekt.