Omtaler av hestene til start på Øvrevoll torsdag 17. november

Skrevet av Birger Christensen,  16.11.2011
Artikkelbilde
Wood Top

Her er omtaler av hestene som starter på Øvrevoll torsdag 17. november kl 18.00, vi håper dette vil hjelpe deg til å finne riktig vinnere.

 

Her kan du laste ned programmet gratis.

 

Starthester 17. november:  

 

1.løp:

Otama Toyboy: Har gått så bra at vi tror på en god sjanse i dette svake maidenløpet. Cabiolet: Et bra løp i Gøteborg. Har siden ikke imponert, premie? Rambler a La: To skuffende innsatser. Må forbedre seg en god del. Findus Zaid: Beste distansen, neppe god nok likevel. Star Ballet: To svake løp til nå. Kanskje er sprint bedre, men vi tviler uansett.  Aventurin: Beste distansen, aktuell på trippel. Gucci Lorenzo: I dette feltet tror vi på premie, kanskje trippel. Man After Midnight: Har ok betingelser her, kan kjempe om seieren.

 

2.løp:

Eyedee: Debuterer, trenger trolig løpet. Pelambre: Starter ikke.  Lucky Song: Trenger trolig et løp eller to til. Avon Pearl: Prestasjonene i England skal rekke langt. Debut på sand. Binamix: To gode innsatser i Sverige. Hardt å vinne, men trippel tror vi sterkt på. Extricate: Er veldig rask. Nå kan det være duket for seier. Quite Flirty: Starter ikke.

 

3.løp:

Ontherun: Er ganske rask, men vi tror det blir hardt å holde helt inn. Symbol of Gold: Spennende på sprint. Rytteren rir løp for første gang på 20 år, har 12 seire tidligere. Heather Honey: Ser ut til å mangle det lille ekstra. Kun med på bred gardering. Merseyside Star: Spurtet flott til annen sist. God rytter, regnes tidlig. Angie’s Nap: Er ofte med i striden. En av mange i et åpent løp. Zavann Zaid: Er nesten alltid med i striden. Fortjener en seier, den kan komme her. King Minos: Tok en litt overraskende seier sist. Kan nok kjempe fremme også nå. Lisselan Prospect: Utrolig vrien å vurdere. Ok løp i Frankrike, tas med på mistanke. Bittersweet: Fem seire tidlig på året. Klarer hun en gevinst til, tror vi hun blir årets mestseirende.  Emilio: God toer i september. Tok sin siste seier på høsten i fjor i tilsvarende lag. Luring. Illusive Spirit: Ingen vinnertype. Men det kan være et fint objekt for trippelspillerne. Requested: Vant sist han hadde samme rytter. Kan komme med en sterk spurt også denne gang.

 

4.løp:

Reaching Nirvana: Er til å stole på. Feltets beste trippelkort, kan vinne om det klaffer. Beauchamp United: Formen virker ikke overbevisende. Med overvekt tror vi det blir vrient. Mohikan: Ganske jevn, men later til å mangle det lille ekstra. Chorusso: Slår noen ganger til uten å varsle form. Med på gardering. Sessamy: Forbedret sist. Dette tror vi er en bedre distanse, bør regnes. Swedish Time: Vi mener at han er best på sprint, litt tøft nå. River Landing: Tok en fin seier sist. Med samme opplegg kan det bli suksess på ny. Imperial Skylight: En seier på 66 starter, kan være en trippelluring. Zafirah: Formen ser ut til å være et stykke unna. Blinkers kan kanskje hjelpe. Clauses Folly: Svak form i de siste startene. Må forbedre seg. Phili Boy: Kan klare distansen når det klaffer med posisjonene. Premie? Eaglecott: Vant overlegent på senhøsten i fjor. Trolig tøft å gjenta.

 

5.løp:

Tesseron: Har så langt vist veldig lite. Tross billig lag ser det litt vrient ut. Party Booster: Har slitt en del i år. I dette selskapet kan det bli premie. Irish Lassie: Er lite startet. Kan sikkert forbedre seg, men det trenger hun også. Indian Drive: Viser ikke form. Vi tviler. Hidden Secret: Har vært så vidt nær de beste i et par løp, at vi tror på litt sjanse nå. Talwanda: Formen er svak, vi må se mer før vi spiller. Lista Lightning: Viser ikke all verden. Har vunnet i år og vi tar ham med på gardering. Funny’s Brother: Litt på gang. Skal det bli penger i år, bør han benytte sjansen nå. Totte: På en god dag mener vi at dette må være en fin mulighet. Little Georg: Svak til nå. Det ser vrient ut. Hawkleaf Flier: Viser så vidt ok form at vi synes hun skal regnes tidlig i dette laget.

 

6.løp:

Hot Marta: Hvis hun kan få styre i front, er hun i stand til å være med i toppen. Dog et hakk bedre på gress. King’s Dancer: Er på sikt tiltenkt en karriere over hekk. Har gått så vidt bra i høst, at det kan være en gardering. Wattan: Har hatt en ny fin sesong. Her tror vi mest på premie.  Lucky Lucioni: Bra innsats sist. Her tror vi premie må være bra. Zeeran: De to siste løpene har vært bra. Regnes i striden. Big Master: Liker underlag og distanse. God seierssjanse. Archived: Høyere vekt mot litt svakere hester enn sist passer nok bra. Kommer nok til å kjempe blant de fremste. Nataniel: Spurtet sterkt i nest siste start. Aktuell for trippel.  Cool Water Oasis: Feltets eneste treåring har gjort det bra i sine to starter på banen. Sist var hun uheldig i starten, det har hun neppe råd til nå.

 

7.løp:

Intricate Talent: Tok en velfortjent seier sist. Tøffere i mot denne gang, premie?  Wood Top: Avsluttet flott sist til annen bak Equito Hill. Bedre for hver start, nå tror vi på seier. So Trendy: Har fin kapasitet. Nå ser dog ikke formen ut til å være på plass, og da mener vi at premie er mest realistisk. Chief of Ten: To fine seire på Øvrevoll. Slo Wood Top sist, nå tror vi sistnevnte kan få revansj. Miss Montana: Har vært klart slått i det siste. Det ser vrient ut.  Facalani: Har aldri vært blant de to beste. Viser fin fremgang, en ørliten luring for oss. Lord Rossmo: Gikk et fint løp sist. Vi anser dette selskapet for å være hardere, premie? Send an Invitation: Kommer til å avslutte bra. Men på formtall 60 tror vi ikke på mer enn en mulig trippel. Sunceleb: Formutviklingen er negativ. Det ser litt tøft ut. Rambo’s Cinderella: Ganske jevn. Kan få en liten premie, neppe mer. Bridget Jones: Dette ser veldig hardt ut. Vi vil se mer før vi spiller. Milliondollarbaby: Formen ser ut til å ha forsvunnet. Kan følge disse på sitt beste, men det spørs om det skjer her.