Omtaler av hestene til start på Øvrevoll torsdag 10. november

Skrevet av Birger Christensen,  09.11.2011
Artikkelbilde
Home Straight

Her er omtaler av hestene som starter på Øvrevoll torsdag 10. november kl 18.00, vi håper dette vil hjelpe deg til å finne riktig vinnere.

 

Her kan du laste ned programmet gratis.

 

Starthester 10. november:  

 

1.løp:

Fru Johnsen: Går ganske stabilt. Har manglet litt på seier, men er nok i trippelbildet. Camomilla: Flink i NM til annen. Helt i toppen her. One: Klart slått til nå. Det virker litt tøft. Vortex: Må forbedre seg en del selv for en mindre premie. Cincinnatus: Vant i debuten, ok til tredje i NM. Trippel, kan kanskje kjempe om seieren. Second Floor: Har gjort det bra så langt uten å vinne. Debut i sandbanen, regnes tidlig. Amanina da Ilha: Trenger mest sannsynlig et løp eller to til. Shabby Chic: Nokså jevn. Kan klare den siste premien. Campanita: Brukbare løp til nå. Må opp et lite hakk for å klare trippel her. Sienna: God i seiersløpet. Innsatsen på sand sist var litt skuffende, men det gjenstår å se om det var underlaget som var årsaken.

 

2.løp:

Younevercatchme: Står vektmessig ok til. Men distansen er et stort spørsmålstegn. Får regnes som outsider. River Landing: Hvis han skal fikse 2400 meter, tror vi ikke det må gå for fort fra start. Setter på blinkers, det er interessant. Indian Drive: Står hardt til og viser heller ikke form. Det bør bli vrient tross relativt svak motstand. Irish Lad: En av relativt få som klarer distansen. Vi har god tro på trippel. Naja: Har gjort et par fine hekkeløp. Bør regnes i billig lag. Sessamy: Står ikke så ille til vektmessig. Men vi er langt fra sikre på at distansen er noen fordel. Rambo’s Cinderella: Står nokså hardt til. Klarer nok en premie på sin ærlighet.  Desert Fuse: Hardt ute. En av få som trives på distansen, det kan gi premie. Nomine de Jour: Har aldri vært på trippel. Bortvist fra start sist, maks premie.

 

3.løp:

Female Spring: Liker underlag og distanse. Kommer bakfra og henter mange, kanskje alle. Rapponghi: En hest vi har stor respekt for. Men med formtall 83 og formen muligens på retur, er det denne gang kun en gardering.  Caerus: Litt nærmere seieren for hver gang. Bør regnes tidlig nå, synes vi. Ticmosic: Har manglet litt på klaff i år. Kan vinne om han finner tilbake sitt beste fra i fjor. Happy Larry: Alltid god på 1100 meter og sand. Helt fremme, tror vi. Home Straight: Vant sist torsdag. Må være med fremme i tetbildet, det blir kanskje ikke like greit denne gang mot så mange raske konkurrenter. Rytterens første løp i profesjonelt selskap. Alight: Flott sesong i år. Er hakket bedre på gress, bare premie nå?

 

4.løp:

Cavallina: Har så langt vært best på gress. Trolig bare premie. Ariann: Har ikke vist noe på lenge. Trolig vrient tross myggvekt, prøver draskylapper. Milly: Brukbart løp i NM. Trippelaktuell.  Mink’s Aisha: Jevnt bra. Bør kunne være i trippelkampen nå. Royal Games: Meget god i NM. Blir kanskje favoritt, men nå skal han gi en del vekt til flere motstandere. Symbol of Gold: Så seiersfarlig ut en stund sist. Forsvarer en outsiderplass her. Marked by Zorro: Meget god tidlig på året. Viser han den formen, er han skummel.  Max Manus: Tredje i NM. Står fint til nå, må regnes i et vrient løp. Cool Water Oasis: Grei seier sist. Formtall 73 tror vi hun fikser, og da er sjansen fin. Favoritten: Er relativt jevn. Vinner sjelden, men er ofte veldig nær trippel.

 

 

 

 

 

 

 

 

5.løp:

Ontherun: Ok sesong i år. Møter mange hester i bra form, vi tror premie må være bra.  Zuperzebranzozo: Ok til annen i august på dagens distanse. Premie? Duchess of Bogstad: Fire svake løp i år. Vi synes det ser vanskelig ut. Zavann Zaid: Er ofte med i striden. Distansen er nok litt i grenseland, men med god rytter kan det gå bra. Most Wanted: Har slitt med dårlige spor flere ganger. Nå er betingelsene bedre, og da kan han være i tetbildet lenge. Extreme North: Gode løp på Jylland i år. Premiekandidat. Vant på Øvrevoll 14. november i fjor.  William Hepburn: Vant da han fikk gå bakfra etter hard åpning i front. Rytteren kan vinne både klokke og championat og vil nok gi alt. Public Service: Har aldri vunnet. Virker best på sprint, premieaktuell. Zen Cat: Holder formen, spurter forbi mange siste 200. Send an Invitation: 1750 meter på sand er en slags livrett. Kommer bakfra, får nok i hvert fall trippel. Hakuna Matata: Viste fremgang sist. Kanskje enda litt bedre på litt lenger løp, men her er premie fullt mulig.  Zafirah: Formen virker fraværende, vi tror det blir hardt.

 

6.løp:

Nobel Penang: Fremgang i sine to siste starter. Hardt ute vektmessig, premie? Canadian Angel: Har hittil ikke vist noe. Nå er det sprint, men det spørs om det hjelper. Gameboy: Står hardt til vektmessig. Normalt maks premie.  Zirkon: Fin form. Kan klare trippel selv om også han er hardt inne på vekten. Lagoa do Pau: Det er kanskje litt kort, men hun skal ha premiesjanse. Findus Zaid: Har aldri vært på trippel. Det ser hardt ut også nå. Star Quest: Har for en tid tilbake hatt formtall 83. På sitt beste hadde han slått disse ti av ti ganger. Men nå nøyer vi oss med å si at han har et flott løp på papiret. Blinkers og sandbane er spennende utfordringer. Pannacotta: Vil være tidlig fremme. Vi tror hun leverer en fin prestasjon, trolig trippel. Liberty Cash: Litt på gang, samtidig som vekten er overkommelig. God sjanse. Archer’s Up: Ganske rask, premiesjanse. Funny’s Brother: Har vel neppe vist formtallet på 55. Likevel en luring i dette enkle selskapet. Totte: Liker distansen. Litt hardt ute på vekten, men skal regnes på gardering.

 

7.løp:

Soraya: Sist var det 2400 meter, nå er det under halvparten. Er ganske rask, så dette er litt spennende. Azzah: Fin seier for en måned siden. Nå er det sprint igjen, og da skal hun regnes. Royal Hill: Det er lenge mellom hver seier nå. Høy vekt mot litt svakere motstand er positivt, regnes. Aylar: Best på gress, men god også på sand. Trippelaktuell i et åpent løp. Minnie McGinn: Uheldig sist etter fire strake seire. Hun skal regnes på ny. Promise: Finner trolig noen som er litt for raske. Habenaria: Fin seier sist. Ikke helt umulig at det kan bli to strake, selv om disse konkurrentene er tøffere. Loire: Er ikke lett å vinne med. Men å utelukke ham i trippelspillet, kan være skummelt. Heather Honey: Ingen trippelplass i år. Kan sprekke den statistikken nå. Phili Boy: Har gått sine beste løp fra ytterspor. Kan være litt skummel. Requested: Spurtet fint til seier nest sist. Luring her med blinkers. Tahayab: Den eneste seieren i år kom på sprint fra spor 12. Ikke umulig her.