Omtaler av hestene til start på Øvrevoll onsdag 23. november kl 12.00

Skrevet av Birger Christensen,  21.11.2011
Artikkelbilde
Ticmosic vant supersprinten 19. november i fjor

Her er omtaler av hestene som starter på Øvrevoll onsdag 23. november kl 12.00, vi håper dette vil hjelpe deg til å finne riktig vinnere. OBS første løp kl 12.15!

 

Her kan du laste ned programmet gratis.

 

 

Starthester onsdag 23. november kl 12.00:  

 

1.løp:

Cool Match: Har en ganske fin oppgave her. Med på gardering. Merseyside Star: Byr seg ikke alltid til. På sitt beste er det en fin sjanse.  Eko Mirabelle: Fin form, bør tidlig på bongen.  Molino: Ikke i sin aller beste form. Neppe mer enn premie. Requested: Vant klart torsdag. Er ikke helt jevn, en typisk outsider. Most Wanted: Ser ikke ut til å være i sin aller beste form. Har et ok løp, men vi er likevel tvilende. Minnie McGinn: Blir sikkert favoritt og fortjener det også. Men formtallet begynner å tynge, og hun møter tøffere motstand enn hun har gjort til nå. Sportschau: Liker seg i front og har en fin distanse. Bra jockey med lettelse, kan overraske. Ziwy Skate: God tidlig på høsten. Siden har det vært mest på det jevne, premie?  Mohikan: Har ikke fått det til på en stund, litt fremgang sist, men har aldri vunnet på Øvrevoll, gjør det neppe nå heller.

 

2.løp:

William Hepburn: Avslutter ofte bra og kaprer en del premier. Men en seier på de siste to sesongene gjør ham kun til en av flere. Zafir Zaid: Vant to løp tidlig i år. Nå virker formen bortblåst, og vi tror det blir vrient. Illusive Spirit: Ingen vinnertype. Men formen er god nok til en premie. Ariann: Har skuffet mye i høst. Selskapet er ikke så hardt, men hun må prestere selv også. Hawkleaf Flier: Ok løp sist. Verre i mot nå og har dessuten overvekt. Summer Party: Vant et løp som toåring. Kun to starter siden, trenger trolig et par løp til. Whisperingline: Ok sesong i år. Formen later til å være litt på hell, skummel om hun finner formen fra seiersløpene. Heather Honey: Kan en del, men viser det sjelden. Kun med om man garderer bredt. Imperial Skylight: Det er ikke så hardt i mot, men dette er en type som ikke er glad i å stikke nesen først i mål. Kanskje  trippel. Majestic Song: Ganske anonym i år. Kjemper normalt om en mindre premie. Facalani: Har så langt ikke vært blant det to fremste. Det er ikke helt utenkelig at den statistikken kan ryke nå.

 

3.løp:

Fastada: En start i Danmark etter at hun kom fra England. Det ser litt hardt ut. Equito Hill: Har hatt en utrolig høst. Vi tror han fikser økningen i formtall og vinner på ny. Hakuna Matata: Gode løp i høst. Kan være med i trippelbildet. Jumeirah: Sitt beste løp da han ble toer i St Leger bak Without Fear. Muligens noe bedre på gress, men skal regnes også på sand. Cavallina: Svak form, vi avventer. Zen Cat: Spurter bra, trippelkandidat. Lord Rossmo: Litt for gode hester i mot her, tror vi. So Trendy: Bra med til å begynne med sist. Vi tviler på at formen er god nok. Big Master: På det jevne torsdag, i trippelbildet.  Hot Marta: Liker best gressbane med svikt. Fører an en stund, men vi tviler på om det holder helt til mål. Milly: God sist hun gikk denne distansen. Vi synes det ser litt hardt ut i mot. Marked by Zorro: Sjette i Derby sist han prøvde distansen. Liten luring.

 

4.løp:

Irish Lassie: Har ikke imponert til nå. Vi tviler: Ovation: Har aldri vært på trippel, neppe nå heller. Liberty Cash: Kjemper langt fremme, men har aldri vunnet. Er i nærheten denne gang. Azzah: Møter billig lag, men selv på sprint virker 77 kilo å være tungt. Decibel: Rask, regnes tidlig. Zirkon: Er ofte med i striden. Trippelaktuell.  Archer’s Up: Har ikke vunnet. Vi tror det blir tøft også nå. Clauses Polly: Starter ikke. Gucci Lorenzo: Litt på gang, kan klare premie.  Zit Zaid: Litt bedre på gress. Premie?  Lagoa do Pau: Spurtet meget bra sist. I striden nå. Nobel Penang: Har fin form, regnes tidlig.

 

5.løp:

Happy Larry: Toer i dette løpet I fjor. Med i striden. Berta Isabel: Er veldig rask fra start. Møter noen som vi tror er enda raskere. Bittersweet: Møter noen racere som vi tror det blir vrient å slå.  Alight: Er lynrask. Toer i banens siste supersprint, kan vinne nå. Nice and Rough: Møter overmakten her, tror vi. Ticmosic: Vant dette løpet i fjor. Langt fremme i år også. Cavorting: Vinner ikke disse løpene så ofte, men er sjelden langt bak. Skummel. Light the Fire: Har vunnet flere slike løp. Har et par ganger rotet litt i starten, og det har han ikke råd til.

 

6.løp:

Vamp: God på gress i september.  Prøver blinkers. Buen Rumbero: Er ofte god på senhøsten. Trolig med i striden. Hot Wing: God på denne tiden i fjor. Kjemper om seieren.  Lazy Lord: Overrasket positivt sist. Med fremme om han gjentar. Rapponghi: Er veldig god på sitt beste. Formen virker å være litt over toppen. Tumaco: Litt bedre på gress. Trippelaktuell.

 

7.løp:

Second Floor: Med fremme hver gang. Det er hun også denne gang. Amenina de Ilha: Fremme i tet en god stund sist. Nå er det kortere, og da tror vi på trippel. Campanita: Jevnt brukbar, bør klare premie. Vortex: Skuffet sist. Bedre i trening, men det ser likevel hardt ut. Doffen: Debuterer, trenger nok løpet. Cave Man: Bra debut, kan kjempe om trippel. Goldmaster: Debutant, som vi tror trenger et løp.  Chica Chica Bonita: Ok innsats sist, mulig premie. Camomilla: God toer i NM. Kjemper trolig med nummer 1 om seieren. Adore Me: Har ikke innfridd så langt. I bildet for siste premie.