Programtips til løpene på Øvrevoll torsdag den 26. mai kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  23.05.2011
Artikkelbilde
Majestic Max

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 26. mai kl 18.00, her er programmets tips for løpene.

Kjøp programmets V5 tips her 

Last ned programmet gratis her.

1.LØP – MAIDENLØP – 1100 DT

Fire hester bør gjøre opp om dette løpet. Vi prøver med French Fantasy, som har vist nok i England til å hevde seg her. Habenaria gikk bra i Breeders i fjor, gjentar hun det løpet, kan hun vinne. Liberty Cash har ennå ikke vunnet, bør være en god trippelkandidat her. Loire har gått noen brukbare løp, men formutviklingen har latt vente på seg.

 

Tips:

6 French Fantasy – 8 Habenaria – 1 Loire

Outs: 4 Liberty Cash

 

2.LØP – ØVREVOLL HESTESPORT CUP AMATØRLØP – 1100 DT

Wattan skuffet sist. Har en bra rytter, som kjenner hesten godt. Tahayab gikk et helt ok løp i Gøteborg søndag, regnes med en god rytter. Det er jevnt mellom flere her, så vi synes det er vrient å skille kandidatene til tipslinjen.

 

Tips:

9 Wattan – 6 Tahayab – 3 Chief Eric

Outs: 2 Aaron’s Way

 

3.LØP – V5-1 – HAWAASH LØP – 1170 GRESS

Yorkshire Lad har ventet noen måneder på gressløp. Var god på denne distansen i fjor i et løp som ble vunnet av gode Desert Rally. Eneste seier kom også på gress. Royal Hill ga Fretheim en dobbel da Yorkshire Lad vant i fjor, klarer også gresset bra. Vår outsider blir Miss Kitty Grey. 1170 meter på gresset kan være rett medisin. Livigno holdt godt til drøyt hundre meter fra mål i Gøteborg, nå er det 130 meter kortere.

 

Tips:

5 Yorkshire Lad – 8 Royal Hill – 4 Livigno

Outs: 1 Miss Kitty Grey

 

4.LØP – V5-2 – 3-ÅRS NOVISELØP – 1370 GRESS

Majestic Max var meget god på 17. mai. Etter en litt sen start, gikk han til sterk tredje bak to topphester. Blir vår banker i en ganske vrien omgang. Mad Men gikk bra i debuten, skuffet så på Täby. Skummel på sitt beste. Miss Clodia vant i et bra felt i fjor, vi er usikre på utviklingen. Outsider blir Madam Markievicz, som går sitt første løp i Skandinavia.

 

Tips:

6 Majestic Max – 5 Mad Men – 8 Miss Clodia

Outs: 7 Madam Markievicz

 

5.LØP – V5-3 – HAN LØP - 1750 DT

Til å være et løp litt nede i klassene, er dette et flott oppgjør. Vi hadde latt Bittersweet stå alene med et litt bedre spor. Seieren på torsdag var overlegen, og hun tåler nok å gå til formtall 52. So Trendy vant også siste løpsdag, og Send an Invitation står med fire strake. Most Wanted har ikke vært dårligere enn nummer to på årets fire starter. Kanskje bør heller ikke Ketchikan glemmes, men han får neppe ligge i fred her.

 

Tips:

11 Bittersweet – 7 Send an Invitation – 1 Most Wanted

Outs: 8 So Trendy

 

6.LØP – V5-4 – DD-1 – POWERNET2 RACE – 1600 GRESS

Etter vår oppfatning det mest vriene løpet innenfor V5-rammen. Artistic Light har best statistikk på sandbanen, men fungerer på gress når formen er på plass. Får et knepent tips. Cool Match ble det feil for sist, skal ikke glemmes av den grunn. Fighting Spirit har fin form, har gjort det bra på denne årstiden før. Vår outsider er meget kapable Egon i årsdebut.

 

Tips:

2 Artistic Light – 5 Cool Match – 8 Fighting Spirit

Outs: 1 Egon

 

7.LØP – V5-5 – DD-2 – HACKMAN LØP – 1980 GRESS

Et flott felt for hestene rett under eliten. Dubai Samurai er best på sandbanen, men måten han har vunnet på, har rett og slett vært imponerende. Derfor får han tipset, selv om han neppe er like suveren nå. Royal Power var meget god i fjor, ikke langt unna tross årsdebut. Firello og Hot Marta liker distanse og underlag og får plass på linjen. Vi anbefaler Hot Wing og Vestano for de spillere som ønsker flere streker.

 

Tips:

9 Dubai Samurai – 12 Royal Power – 4 Firello

Outs: 8 Hot Marta

 

 

V5-forslag 576 rekker:

 

1.avd: 5-8-1-4

2.avd: 6 Majestic Max

3.avd: 11-7-8-1

4.avd: 2-5-1-8-3-12-13-6-4

5.avd: 9-12-8-4