Programtips til løpene på Øvrevoll torsdag 19. mai kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  13.05.2011
Artikkelbilde
Bittersweet

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 19. mai kl 18.00, her er programmets tips for løpene.

Kjøp programmets V5 tips her 

Last ned programmet gratis her.

1.LØP – NOVISELØP – 1750 DT

Et litt vrient løp, hvor flere av hestene går under pari. Hongkong Dancer var toer i Norsk Oaks i fjor, vinner lett med en tilsvarende form. Dog har innsatsen ikke vært like bra etterpå. To som viser litt av det de kan, er Miss Kitty Grey og Zafir Zaid. Kjempet hardt sist, kan gjøre det igjen. Intricate Talent kan en del, viser det for sjelden i løp.

 

Tips:

5 Hongkong Dancer – 2 Miss Kitty Grey – 4 Intricate Talent

Outs: 3 Zafir Zaid

 

2.LØP – 3-ÅRSLØP – 1100 DT

Sir Lunchalott gjør sin start nummer 20. Det er et høyt tall tidlig i treårssesongen. Møter enkelt lag her og bør vinne. Al Neri har vært brukbar i tøft selskap i Sverige, skal klare trippel. Palindromic gjør en spennende Norges-debut, og Berta Isabel kan mye mer enn formtallet.

 

Tips:

8 Sir Lunchalott – 3 Al Neri – 2 Berta Isabel

Outs: 7 Palindromic

 

3.LØP – V5-1 – FORSOMMERLØP FOR 3-ÅRINGER – 1170 GRESS

Lady Rossmo slo Poppi sist. På gresset tror vi sistnevnte kan få revansj, men er ikke mer sikre enn at vi setter to streker på V5. Red Eishin og Milly er i fin utvikling, i våre øyne de beste kandidatene til en trippelplass.

 

Tips:

6 Poppi – 7 Lady Rossmo – 2 Milly

Outs: 4 Red Eishin

 

4.LØP – V5-2 – NORBUSS CUP AMATØRLØP – 1750 DT

Vi innrømmer at vi syntes det var vrient å finne en banker denne gang. Vår oppfatning av Bittersweet er at hun kan klart mer enn formtallet. Dessuten er Veronika Aske makker, fjorårets klare champion blant amatørene. Orson og Definite Romance virker å være hardest i mot, begge viste form i lunsjen sist onsdag. Postcard vant da Silja Støren prøvde i fjor, nå er Silja på plass igjen.

 

Tips:

7 Bittersweet – 1 Definite Romance – 5 Postcard

Outs: 6 Orson

 

5.LØP – V5-3 – GITANO NEGRO LØP -2400 DT

Meget åpent. Svært få viser form i nærheten av det de kan på sitt beste. Vi vinnertipper Vamp. Best på gress, men her tror vi han avslutter fort til en fremskutt plassering. So Trendy kan en del, i det minste et godt trippelkort. Tross overvekt synes vi Sunceleb er en spennende outsider.

 

Tips:

2 Vamp – 8 So Trendy – 6 Hakuna Matata

Outs: 3 Sunceleb

 

 

6.LØP – V5-4 – DD-1 – GIJON LØP – 1100 DT

Mange vil nok stusse litt på Red Hero som førstevalg. Gikk imidlertid flott sist på knallharde vektbetingelser. Sto for eksempel likt i vekt med Phili Boy, nå skiller det 11 kilo. Marcelis har også et fint løp, mens Phili Boy og River Landing nok kan regnes tross litt verre vilkår. Zirkon vant sist, behøver ikke være sjanseløs nå heller.

 

Tips:

9 Red Hero – 8 Marcelis – 12 Phili Boy

Outs: 11 River Landing

 

 

7.LØP – V5-5 – DD-2 – ØVREVOLL MILE CUP – 1600 GRESS

Som vanlig er Øvrevoll Mile Cup et flott løp for hestene rett under eliten. Vi prøver oss med en trio på V5, men det kan fort bli for snaut. Half Pint Bill er alltid i form på denne tiden, hans spurt kan fort bli utslagsgivende. Archived var dyktig i årsdebuten, må regnes tidlig nå. Pilgrim blir vår outsider, har fått vinnersporet (se forhåndsen). Smart Endeavour er god, om han lykkes i sitt første møte med Øvrevoll har han sjansen.

 

Tips:

6 Half Pint Bill – 2 Archived – 15 Smart Endeavour

Outs: 13 Pilgrim

 

 

 

 

 

V5-forslag 576 rekker:

 

1.avd: 6-7

2.avd: 7 Bittersweet

3.avd: Alle 8

4.avd: Alle 12

5.avd: 6-2-13