Programtips til løpene på Øvrevoll Galopp- torsdag 5. mai kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  02.05.2011
Artikkelbilde
Dubai Samurai

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 5. mai kl 18.00, her er programmets tips for løpene.

 

Kjøp programmets V5 tips her

Last ned programmet gratis her.

1.LØP – 3-ÅRS MAIDENLØP – 1750 DT

Gråberg, Petersen og Stall Trick or Treat. Det er nok til at vi går rett på Shop Alert i hennes debut.  Arn ville ikke inn i boksen sist, har kapasitet nok til en god plassering. Song d’Amour har møtt tøff motstand, regnes tidlig her. Sophies Love ble kraftig sjenert sist, skal ha en god trippelsjanse.

 

Tips:

6 Shop Alert – 8 Arn – 5 Sophies Love

Outs: 1 Song d’Amour

 

2.LØP – NORSK RIKSTOTOS 3-ÅRSLØP – 1100 DT

Poppi har aldri tapt et totoløp. Hun var klart best blant de norske toåringene i fjor og får vinnertipset her. Lady Rossmo var flink i fjor høst, er den som står klar om favoritten skulle svikte. På 1100 meter på sandbanen skiller det nok ikke så mye. Favoritten går jevnt bra, en trippelkandidat. Ronaldo og Red Eishin kjempet om den siste plassen på linjen.

 

Tips:

4 Poppi – 6 Lady Rossomo – 5 Ronaldo

Outs: 2 Favoritten

 

3.LØP – V5-1 – DESERT SPORT LØP – 1100 DT

Vi står på en duo, som vi mener har størst fordel av distanse og underlag. Happy Larry og Female Spring leverte flere sterke prestasjoner i fjor når det var snakk om sprint og sandbane. Yorkshire Lad og Distant Beat gjør det også bra, men har prestert enda bedre på gress. One Cool Buck har aldri gått kortere enn 1600 meter i løp, og vi tror det er litt for kort for ham og Common Diva.

 

Tips:

3 Happy Larry – 5 Female Spring – 4 Yorkshire Lad

Outs: 6 Distant Beat

 

4.LØP – V5-2 – AMATØR/LÆRLING LØP – 1100 DT

De hestene som står best til i dette løpet, er nokså ustabile. Vi nøyer oss med to streker på V5, men medgir at det kjennes usikkert. Phili Boy og Firefox møter enklere motstand enn de pleier, begge bør være på målfotoet. Bit Noble er blitt tenåring, er fort vekk på trippel. Det er dog to et halvt år siden forrige seier. Red Hero er knallhardt ute, men galopperte fint i front en stund sist.

 

Tips:

6 Phili Boy – 2 Firefox – 9 Red Hero

Outs: 1 Bit Noble

 

5.LØP – V5-3 – DESERT FLYER LØP -1750 DT

Et åpent løp, hvor vi tror det kan komme en overraskelse i V5. Most Wanted har åpnet sesongen bra, får nok en bra posisjon direkte. Fighting Spirit var god til tredje på åpningsdagen, det er ikke hardere i mot nå. Requested fungerte bra da han prøvde 1600 meter i fjor, er en skummel utfordrer. So Trendy vant på finaledagen i fjor, bør få et fint løp fra innerspor.

 

Tips:

7 Most Wanted – 4 Fighting Spirit – 1 So Trendy

Outs: 3 Requested

 

6.LØP – V5-4 – DD-1 –DURAND LØP – 2400 DT

Heller ikke så lett å løse. Vi likte Dubai Samurai så godt i forrige start, at vi synes han fortjener vinnertipset. Cool Match har vunnet på denne distansen før, men det er nok litt i grenseland. Vamp spurtet fint til annen bak Dubai Samurai, regnes tidlig nå. I kamp med flere får Big Master den siste plassen på linjen.

 

Tips:

8 Dubai Samurai – 2 Cool Match – 7 Big Master

Outs: 5 Vamp

 

7.LØP – V5-5 – DD-2 – DOUBLE O’SEVEN LØP – 2400 DT

Her synes vi to hester skiller seg noe ut. Emperor var knallgod sist, da han mistet seieren på grunn av undervekt. Får kamp av Send an Invitation. Espen Ski har et godt tak på ham, og det ble en grei seier sist. I trippelbildet tror vi Desert Fuse og Ifannik Sacc kan være gode kort, men vi tror det blir tøft å slå vår toppduo.

 

Tips:

5 Emperor – 4 Send an Invitation – 10 Ifannik Sacc

Outs: 9 Desert Fuse

 

 

 

 

 

V5-forslag 480 rekker:

 

1.avd: 3-5

2.avd: 6-2

3.avd: Alle 10

4.avd: 8-2-5-7-10-3

5.avd: 5-4