Omtaler av hestene til start på Øvrevoll torsdag 5. mai kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  04.05.2011
Artikkelbilde
Happy Larry

Her er omtaler av hestene som starter på Øvrevoll torsdag 5. mai kl 18.00, vi håper dette vil hjelpe deg til å finne riktig vinnere.

 

Her kan du laste ned programmet gratis.

Starthester 5. mai:

 

1.løp:

Song d’Amour: Trener meget bra. Kjemper i toppen her. Max Manus:Ustartet norskfødt, trenger nok løpet. Brown Beauty: God sjanse for en av de minste premiene. Quick Brazilera: Mye slått i debuten, skal nok ha flere løp først. Sophies Love: Ble kraftig sjenert sist. Kan kanskje være med i trippelstriden. Shop Alert: Trener bra, regnes på direkten. Bentley: Har ikke imponert, må vise mer før vi spiller. Arn: Er strøket.

 

2.løp:

Facalani: Klart slått i årsdebuten, det blir nok tøft også her. Favoritten: Grei årsdebut, ikke mer. Kan klare trippel. Red Eishin: Har så langt ikke overbevist, kjemper om premie. Poppi: Beste norskfødte så langt. Kjemper om seieren. Ronaldo: Kjemper nok om siste trippelplass. Lady Rossmo: Meget rask, vi tror hun kan gi Poppi tøff kamp.

 

3.løp:

Common Diva: Klart slått i årsdebuten. Tror dette er litt for kort. One Cool Buck: Har aldri gått kortere enn 1600 meter i løp. Mot så rask motstand virket det litt for kort, men helt sikre er vi ikke. Happy Larry: Er meget rask, kjemper i toppen. Yorkshire Lad: Bra årsdebut. Litt bedre på gress, men her er trippel fullt mulig også på sand. Female Spring: Er i bildet så å si hver gang. Bra trippelkort, kan også vinne. Distant Beat: Virker å være noe bedre på gress, men hun skal nok i hvert fall ha en god trippelsjanse.

 

4.løp:

Bit Noble: 13 år, men still going. I dette feltet kan det fort være snakk om trippel. Firefox: Svak start på sesongen. Her er han imidlertid så fint inne, at han bør benytte sjansen. Beauchamp United: Har ikke vist form på lenge. Det er dog ikke så mye som skal til for å hevde seg her. Jackie Ant: Har aldri vært på trippel. Det ser hardt ut, selv om dette feltet er svakt. Gameboy: Litt forbedret sist. Det blir premie med tilsvarende innsats, kanskje trippel. Løper fortsatt med jernsko. Phili Boy: Løper han som i seiersløpet, er det ikke snakk om saken. Men han er så vidt ujevn, at vi ikke kan anbefale bankerspill.  Eko Kramer: 14-åring, som, har gått i rideskole og har ikke har startet på over tre år. Var på sitt beste god nok til å slå disse. Zirkon: Annen i fjor etter Phili Boy. Om han går inn i boksene, er trippel aktuelt. Red Hero: Står hardt til, men viste fart fra start sist. Premie? Samarin: Har vært mye slått til nå. Selv om motstanden er lettere enn den pleier, synes vi det ser hardt ut.

 

5.løp:

So Trendy: Går jevnt bra, seiret rett før jul. Trener bra og er nok med i toppen igjen. Pecoiquen: Pleier å trenge løp for å komme i gang. Requested: Går lenger løp enn han pleier. Men han klarte 1600 meter bra, så 150 meter ekstra skal ikke være umulig. Fighting Spirit: Årsdebuterte bra mot bedre hester. Kan fort dukke opp i striden. Ionius: Lenge siden vist form. Vi avventer. Hidden Treasure: Ganske jevn. God jockey nå, det kan fort bli trippel. Most Wanted: Riktig selskap her, med fremme tidlig, kan vinne. Hakuna Matata: Bra i første Øvrevoll-start i år. Synes motstanden ser hard ut, premie? Sunceleb: Ganske tøff motstand, trenger nok løp i kroppen.  Reaching Nirvana: Går ofte gode løp, har slitt på det formtallet han har nå. I nærheten av trippel. 

 

6.løp:

Amazer: Pleier å trenge et løp i kroppen, har høsten som sin beste årstid. Preppes for hekkeløp 17. mai. Cool Match: Seier i de to siste startene. Møter tøffere selskap enn han pleier. Flying Falk: Klart slått i årsdebuten. Sikkert nærmere nå, men trolig hardt å gå helt til topps. Windiana: Også langt bak sist. Avslutter ofte bra, kan bli premie. Vamp: Sterkt løp på sanden sist. Pleier å avslutte løpene bra, kan true favoritten. Fair Flair: Har gått bra på distansen før.  Men motstanden gjør at vi tviler på mer enn premie. Big Master: Virker nesten avhengig av tet. Uten for mye press kan det holde inn. Dubai Samurai: Imponerte stort i årsdebuten. Blir nok favoritt, og det er langt fra umulig at det rekker til seier. Dalmeny: Går opp i distanse. Det gjør oss usikre, for vi tror hun er best på litt kortere løp. Harmony Hall: Trener bra, stallen er i form. Derfor tror vi på trippel selv om det er årsdebut.

 

7.løp:

Zafir Zaid: Vant sist torsdag. Klart verre i mot nå, neppe mer enn premie. Onkel Blaa: God hvis han får tet uten for mye press. Her kan det bli et slikt løp, og da får han fort premie. Droppet tre kilo på sine to starter så langt i år. Zen Cat: Grei start på sesongen. Kjemper om siste trippelplass. Send an Invitation: Flott årsdebut. Klarer den lange distansen fint. I seiersstriden. Emperor: Kanonløp sist, disket for undervekt. Ett av to sterke seierskort. Sweet Soul Diva: Viser ikke form og går med overvekt. Vi tviler. Hattan: Viser lite og har seks kilo overvekt. Det skal bli vrient. Between Friends: Trenger løp før hekkesesongen. Mangler litt speed for å utfordre de fremste.  Desert Fuse: 11 år, men holder stilen. Premie, kan være aktuell for trippel. Ifannik Sacc: Nokså jevn. Det betyr at det fort vekk kan bli trippel, men det ser hardt ut å matche Emperor og Send an Invitation.