Omtaler av hestene til start på Øvrevoll torsdag 26. mai kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  25.05.2011
Artikkelbilde
Mad Men

Her er omtaler av hestene som starter på Øvrevoll torsdag 26. mai kl 18.00, vi håper dette vil hjelpe deg til å finne riktig vinnere.

 

Her kan du laste ned programmet gratis.

Starthester 26. mai

 

1.løp:

Loire: En av fire hester som regnes i toppen. God sjanse på trippel, neppe seier. Findus Zaid: Mye slått hver gang. Maks den siste premien. Alfredo: Kun en start bak seg. Kan fikse premie. Liberty Cash: Fin kandidat til trippel, tviler litt på seier. Esperance: Er mye slått, dette skal bli tøft. French Fantasy: Løper til sitt formtall. Det rekker til en plass i toppen her. Ovation: 19 starter uten trippel. Vi er redd det blir 20. Habenaria: Sterkt løp i Breeders i fjor. Bør kunne kjempe om seieren her.

 

2.løp:

Aylar: Henger som regel med i slike selskap. Bør ha sjanse på premie. Aaron’s Way: Vant fire løp i fjor sommer. Tidlig fremme, skal regnes. Chief Eric: Bra sprinter. Hesten ser ut til å trenge en sterk rytter, her blir det mye bly. Aragorn: Går til premie, kanskje trippel. Må opp ett hakk for å vinne. On the Piste: Ok i siste start, ikke borte fra trippelkampen. Tahayab: Bra løp i Gøteborg søndag, regnes nå. Marnie Oak: Treåring som vi tror trenger et løp i kroppen. Palindromic: Knapt slått i Øvrevoll-debuten. Litt vrien å plassere, vi tror på premie. Wattan: Har vist at han kan fighte mot disse selv på formtall 75. I striden.  Zit Zaid: Lenge siden hun har vist noe, det ser hardt ut her. William Hepburn: Møter ganske enkel motstand. Men vi tror dette er for kort til å være med helt i toppen.

 

3.løp:

Miss Kitty Grey: Vi tror dette er en god distanse. Derfor har vi litt tro, selv om motstanden er litt skarpere enn i de siste startene. Faahem: Har ikke imponert på Øvrevoll. Vi tviler på mer enn premie. Birdie: Har vunnet på distansen, men det er mye tøffere i mot her. Livigno: I tetbildet i Gøteborg søndag til ikke så lenge før mål. Skal regnes i dette selskapet. Yorkshire Lad: Distanse og underlag er bra, regnes tidlig. Zaphir: Lovende for ett år siden, har ikke fulgt opp. Farlig om han finner beste fjorårsform. Marked by Zorro: Vant fire løp i fjor. Ennå er det normalt tidlig for en treåring mot eldre, men helt sikre er vi ikke. Royal Hill: Jevn og flink, det kan bli trippelplass nummer 49 i karrieren.

 

4.løp:

Velldone: Debuterer, dette skal være for tøft. Cavallina: Motstanden her er tøff, dette blir nok vrient. Entourage: Vil sikkert forbedre seg, men motstanden er nok for hard. Phyxius: Har ikke vist noe som rekker, maks premie. Mad Men: Flott debut, syk etter siste start. Trippelhest, kan kanskje utfordre favoritten. Majestic Max: Gikk strålende til tredje på 17. mai. Et tilsvarende løp er trolig nok til seier. Madam Markievicz: Første start i Skandinavia. Trippel på vist form. Miss Clodia: Bra i seiersløpet i fjor. Er også en trippelkandidat.  Moorland Boy: Har vist fin fart. Bør muligens prøve et litt mer avventende opplegg mot så gode hester. Millevini: Har gjort det brukbart så langt. Kjemper om en av de mindre premiene. Al Rannan: Imponerte ikke sist. Premie er bra. Aventurin: Ute i ulvelag. Vi tror dette blir for tøft.

 

5.løp:

Most Wanted : Står fint til i innerspor. Selskapet er tøft, men det kan gå bra om ikke tempoet blir alt for høyt. Zen Cat: Har ikke vist noe på en god stund. Dette går nok litt for fort, men kan passere en del i spurten. Ingvild: Møter mange formhester, det ser for hardt ut. Ketchikan: En enten-eller hest. Med så mange formhester i feltet, tviler vi litt på om det rekker. Valparaiso: Svak årsdebut, møter nok for tøff motstand nå. Chorusso: Har fin form. Ikke helt borte om det blir for hardt tempo i front. Send an Invitation: Har fire strake. Det blir tøffere etter hvert, men så langt henger han bra med. So Trendy: Flott seier sist. Nøkkelen er hvor fort det går i tet. Kortere løp er muligens et lite minus. Majestic Song: Liten luring, som kan dukke opp når de andre har brukt kreftene. Emma: Vant et løp i Danmark, har siden ikke vist all verden. Neppe. Bittersweet: Vant med 16 lengder sist. Har selvsagt vinnersjanse, men det kan koste å nå tet fra ytterspor.

 

6.løp:

Egon: God hest i årsdebut. Skummel direkte. Artistic Light: Vant sist. Går også bra på gress når formen er der, skummel. Sportschau: Liker seg i front. Kan lede lenge, kanskje ikke helt inn? Dancing Party: Er i fremgang. Rett distanse, kan være en luring. Cool Match: Har så langt vært klart best på sandbanen, for oss derfor bare en gardering et stykke ut. Adios Mi Plata: Vant på Øvrevoll i fjor, ikke uten sjanse om formen dukker opp. Illusive Spirit: Har skuffet etter god tredjeplass i fjor høst. Vi må se mer før vi prøver. Fighting Spirit: Vinner ikke så ofte, kan være feltets beste trippelkort. Topper: 13-åring i årsdebut. “Gamlinger” pleier å trenge et løp i kroppen. Common Diva: Starter ikke. Medallic: En tøff oppgave i årsdebut. Montgomery: Har vunnet på sprint, men er like god på denne distansen. Regnes. Due Amici: Flott seiersløp, siden har det ikke stemt. Trenger muligens et løp.

 

7.løp:

Distant Star: Vant Oaks i 2008. Har ikke fulgt opp som vi hadde håpet, trenger trolig flere løp. Beluga: Starter ikke. Magnificence: Sterk seier på Derbydagen i fjor, men det har buttet etter det. Vi tviler. Firello: Har ikke vunnet på nesten fire år. 11-åringen trener bra og kan være en liten luring.  Al Maradi: Trenger løp i kroppen etter to års pause.  Fair Flair: Liker gresset, dukker noen ganger opp fra intet. Quint Essentials: Topphest, som har slitt litt med å finne formen. Trenger nok løp. Hot Marta: En meget god tetløper på gress. Treffer hun med utgangstempoet, kan det være snakk om en vinner. Dubai Samurai: Har imponert stort i år. Er best på sandbanen, men når formen er der, går det nok bra også på gress. Hot Wing: God på sitt beste, kan dukke opp i striden. Hawk And I: Fine løp på Täby, må være enda bedre for å være med her. Royal Power: Kanskje feltets beste hest. I årsdebut skal han med på bongen, men bare som en gardering. Vestano: Et godt trippelkort. Er ingen antivinner, men mangler kanskje litt speed. Northern Pal: Klart slått i årsdebuten. Liker gjerne litt mindre felt, men hans spurt er ofte hvass.