Programtips til løpene på Øvrevoll torsdag den 9. juni kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  06.06.2011
Artikkelbilde
Livigno

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 9. juni kl 18.00, her er programmets tips for løpene.

Kjøp programmets V5 tips her 

Last ned programmet gratis her.

1.LØP – HOUSE OF WINE HEKKELØPSSERIE I – 3200 GRESS

Et flott hekkeløp med hele 14 hester til start. De tre beste flatløperne er Volo Cat, Quint Essentials og Nosferatu. Vi tror vinneren befinner seg i denne trioen. Et lite obs på Amazer, som var godt gående da han falt på tredje siste hekk 17. mai.

 

Tips:

7 Quint Essentials – 12 Nosferatu – 5 Amazer

Outs: 10 Volo Cat

 

2.LØP – SOFTWARE INNOVATION CUP1980 GRESS

Alvin gikk et meget bra løp i dansk 2000 Guineas til fjerde. Står han 1980 meter, bør han ha god vinnersjanse her. Shop Alert og Maraboux Javilex er løfterike, vi tror begge vil vise seg frem her på en positiv måte. Gatling Gun er i fremgang, bør ha en fin trippelmulighet.

 

Tips:

2 Alvin – 7 Shop Alert – 9 Gatling Gun

Outs: 8 Maraboux Javilex

 

3.LØP – V5-1 – NOVISELØP – 1370 GRESS

Noviseløp pleier ofte å være nokså enkle å finne ut av. Dette synes vi ikke er like lett. Vi prøver med Dancing Party, som vi denne gang mener har en riktig distanse. God fjerde i Breeders i fjor høst på 1370 meter. Niels Petersen har en fin duo i Modern Masterpiece og Mad Men. Sistnevnte prøver blinkers, det kan kanskje gjøre utslaget. Red Eishin var veldig god da hun beseiret Lady Rossmo, får plass på linjen. På V5 gir vi ytterligere tre hester sjansen.

 

Tips:

1 Dancing Party – 8 Modern Masterpiece – 3 Red Eishin

Outs: 11 Mad Men

 

 

4.LØP – V5-2 – JOLLY JUMPER LØP – 1600 GRESS

Vi skulle gjerne ha streket for flere hester, men må begrense oss. Fendi vant tre løp i fjor nettopp på denne tiden, to av dem på gress. Selskapet er enkelt, og vi prøver en strek. Også William Hepburn får også en mulighet. Høy vekt, men svakere motstand får han ikke. Noble Knight var strøket sist, kan være verdt å ta med denne gang.

 

Tips:

8 Fendi – 11 William Hepburn – 12 Marnie Oak

Outs: 4 Noble Knight

 

5.LØP – V5-3 – ELITELØP – 900 GRESS

På 900 meter på gresset er det ikke råd til noen startmiss. Vi tror på en spennende finish med mange hester på målfotoet. Alight er rask og blir vår favoritt fra ytterspor. Light the Fire tar nok teten, blir enten fanget på de siste meterne eller holder akkurat unna. Le Petit Caporal vil sikkert vise seg som en nyttig galoppør, har så langt ikke vist det helt store. Det er utrolig jevnt her, vi tar med raske Rosie Says No på linjen.

 

Tips:

10 Alight – 7 Light the Fire – 4 Rosie Says No

Outs: 6 Le Petit Caporal

 

6.LØP – V5-4 – DD-1 – JUST GREAT – 900 GRESS

Livigno har funnet tilbake til litt av det han viste som unghest. Har tapt knepent et par ganger på denne distansen, nå tror vi det er duket for seier. Happy Larry er rask, har ikke vært prøvd på 900 meter gress. Er i stand til å matche vår favoritt på sitt beste. Mac Dalia vant et Fegentri-løp på denne distansen og denne løpsdagen i fjor. Flere lurer i vannskorpen, men vi satser altså på Livigno.

 

Tips:

4 Livigno – 6 Happy Larry – 2 Zaphir

Outs: 5 Mac Dalia

 

7.LØP – V5-5 – DD-2 – JR GRAND LØP – 1600 GRESS

Et litt friskt vinnertips på Majestic Song. Misset starten helt sist, var langt bak de øvrige, men spurtet så strålende til tredje. Pilgrim var god i Øvrevoll Mile Cup, skal være på linjen. Det synes vi også Wattan fortjener etter alle sterke løp. Vi venter på Hot Marta, som kan få helt rette betingelser her. Vil være tidlig i tet, og nå kan det holde helt inn. Nok en gang vil vi gjerne ha flere streker på V5, men lommeboka har ikke den rette tykkelsen.

 

Tips:

10 Majestic Song – 3 Pilgrim – 2 Wattan

Outs: 14 Hot Marta

 

8.LØP – BACK ON TRACK AMATØRLØP – 1370 GRESS

Firefox fikk en svært dårlig sving sist han gjestet Øvrevoll. Viste form i Gøteborg og bør ha en god vinnersjanse her. Zirkon har funnet stilen, kjemper nok langt fremme. River Landing har fjorårets champion Veronika Aske på ryggen. Skuffet litt sist, vi tror han er med i striden nå. Party Booster har gjort noen gode gressløp og får plass på linjen.

 

Tips:

8 Firefox – 11 Zirkon – 7 Party Booster

Outs: 1 River Landing

 

 

 

 

 

V5-forslag 560 rekker:

 

1.avd: 1-8-11-3-9-2-10

2.avd: 4-11

3.avd: Alle 10

4.avd: 4 Livigno

5.avd: 10-3-2-14