Programtips til løpene på Øvrevoll torsdag den 16. juni kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  10.06.2011
Artikkelbilde
Tertullus vant Stockholm Stora Pris 31. mai

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 16. juni kl 18.00, her er programmets tips for løpene.

Kjøp programmets V5 tips her 

Last ned programmet gratis her.

1.LØP – MAIDENLØP – 1750 DT

Fem av hestene startet sist torsdag. Nå er det sandbanen, og da kan det endre bildet. Sir Costalot gikk en meget anstendig debut, får tipset foran stallkameraten Shop Alert. Hongkong Dancer har et fint løp, men har aldri vunnet. Maraboux Javilex skuffet torsdag, men får siste plass på linjen i kamp med Sophies Love.

 

Tips:

2 Sir Costalot – 6 Shop Alert – 4 Maraboux Javilex

Outs: 7 Hongkong Dancer

 

2.LØP – NORSK FORENING FOR FULLBLODSAVL LØP – 1370 GRESS

Vi synes Distant Beat har et fint løp her. Yorkshire Lad har også rett distanse og underlag, men mangler litt på toppformen. Wattan gikk bra igjen på torsdag, på trippelen igjen? Ticmosic er så vidt mye bedre på sand, at vi tror det blir tøft å vinne. Northern Pal har egentlig et fint løp, men 1370 meter er nok for kort.

 

Tips:

7 Distant Beat – 2 Yorkshire Lad – 3 Ticmosic

Outs: 5 Wattan

 

3.LØP – V5-1 – KIMOLA ELITELØP – 2160 GRESS

Fricoteiro har tatt et steg mot toppen i år. Fin seier før han også gjorde det bra i Walter Nilsens Minneløp. Kanskje best på sand, men god også på gress. Nosferatu gikk flott i hekkeløpet torsdag til seier. Må regnes her. Windy Gap gjør ikke så mye annet enn å vinne, kan ikke utelates. Tester banen før Valley Chapel Memorial. Siste plassen på linjen får Hot Wing, som er på rett vei formmessig.

 

Tips:

3 Fricoteiro – 10 Nosferatu – 2 Hot Wing

Outs: 6 Windy Gap

 

4.LØP – V5-2 – KURSIANG LØP – 1370 GRESS

Firefox var annen torsdag. Får nå en mye bedre jockey, Vi tror han leder fra start til mål. High Desire og Zit Zaid var jevne sist, er det trolig igjen. Aylar har et bra løp her, snart kommer storformen. Ellers et løp hvor mange har formen sin fra sandløp, endring til gress kan også endre bildet.

 

Tips:

11 Firefox – 5 High Desire – 2 Aylar

Outs: 7 Zit Zaid

 

5.LØP – V5-3 – POLAR MILE CUP (L) – 1600 GRESS

En sportslig perle. Entangle og Tertullus bør gjøre opp om seieren, vektvilkårene gjør at vi setter Entangle fremst. Handsome Hawk bør ha et godt bud på trippelen, mens Bullwhip er outsider etter den greie seieren på Täby sist. Palermo er lite startet, kan være en luring på sitt beste.

 

Tips:

5 Entangle – 3 Tertullus – 7 Handsome Hawk

Outs: 2 Bullwhip

 

6.LØP – V5-4 – DD-1 – NORSK 2000 GUINEAS – 1600 GRESS

Vi har fire hester, som vi tror vil gjøre opp om seieren. Without Fear er i rivende utvikling og blir vårt knepne førstevalg. Den svensktrente duoen Elusive Time og Wings of Thunder har høy klasse, er i stand til å vinne. Manchester blir bare outsider på denne distansen, som er i korteste laget. Men han kan selvsagt vinne på klassen. Vil man gardere mer, anbefaler vi King of Aquitaine.

 

Tips:

1 Without Fear – 2 Elusive Time – 7 Wings of Thunder

Outs: 11 Manchester

 

7.LØP – V5-5 – DD-2 – KALLE LØP – 2160 GRESS

Meget åpent. Surfer har to fine løp bak seg, nå kan det være klart for seier. Zafir Zaid skrellvant sist, må tas på alvor denne gang. So Trendy var god toer sist i et løp hvor det var langt tilbake til de øvrige. Nataniel kommer fra Polen med sterke tall. Har kun vært en gang ute av trippelen. En soleklar outsider. For øvrig et løp hvor flere har vist form på sandbanen, men skuffet på gresset.

 

Tips:

3 Surfer – 8 Zafir Zaid – 1 So Trendy

Outs: 14 Nataniel

 

8.LØP – NORBUSS CUP AMATØRLØP – 1730 GRESS

Mr Melodyclub har fin form og drar fordel av det som etter vår oppfatning er en av Skandinavias beste amatørryttere. Blir vår favoritt. Ziwy Skate vant på 17. mai, har et bra løp også nå. Bonne Geni har to gode løp bak seg fra Gøteborg og har også en god rytter. Lili Marleen får den siste plassen på linjen i kamp med flere andre.

 

Tips:

11 Mr Melodyclub – 6 Ziwy Skate – 9 Lili Marleen

Outs: 8 Bonne Geni

 

 

 

 

 

 

V5-forslag 480 rekker:

 

1.avd: 3-10-6-2

2.avd: 11 Firefox

3.avd: 5-3

4.avd: 1-2-11-7

5.avd: Alle 15